ΒΑΦΗ ΦΥΛΛΟ ΧΡΥΣΟΥ

ΒΑΦΗ ΦΥΛΛΟ ΧΡΥΣΟΥ

ΒΑΦΗ ΦΥΛΛΟ ΧΡΥΣΟΥ

  • Κωδικός Προϊόντος: SP-GLP-01
  • Διαθέσιμο
  • 8,00€

  • Χωρίς ΦΠΑ:6,45€

Διαθέσιμες Επιλογές


Βαφή χρυσού ακρυλικής ποιότητας, βάση νερού, η οποία επιτρέπει τη δημιουργία του εφέ χρυσού πάνω σε οποιαδήποτε επιφάνεια. Μπορεί να δημιουργήσει την αίσθηση του πραγματικού χρυσού όπως και το φύλλο χρυσού, ωστόσο η εφαρμογή του είναι πολύ πιο εύκολη. Καμία άλλη βαφή πέρλας ή αλουμινίου δεν μπορεί να παράγει το αποτέλεσμα του καθαρού χρυσού όπως η συγκεκριμένη.

Η "υγρή επιχρύσωση" έχει εξαιρετικά υψηλή γυαλάδα όπως το πραγματικό πολύτιμο μέταλλο.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ξυλοκατασκευές, πλαίσια, κορνίζες,αγιογραφία, έπιπλα και γενικά σε πληθώρα διακοσμητικών στοιχείων.

Στεγνώνει γρήγορα δημιουργώντας μια πολύ λεπτή επίστρωση. Κατά τη διάρκεια του στεγνώματος, χάνεται το γαλακτώδες εφέ που εμφανίζεται κατά την εφαρμογή και εμφανίζεται μια καθαρή χρυσή αντανάκλαση.


Οδηγίες χρήσης

Αρχικά εφαρμόστε μία λεπτή στρώση(μισό πέρασμα) για να δημιουργήσετε πρόσφυση και αφήστε το να στεγνώσει. Στη συνέχεια εφαρμόστε 2 περάσματα για να καλύψετε. Περιμένετε μέχρι να στεγνώσει η κάτω στρώση(0-30 λεπτά, ανάλογα με τη θερμοκρασία και τα επίπεδα υγρασίας). Προτιμήσετε να εφαρμόστε πολλαπλά λεπτά περάσματα παρά ένα παχύ.


Καλυπτικότητα: 2τ.μ / λίτρο


Διαθέσιμες συσκευασίες: 100ml, 250ml, 500ml, 1L

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε