ΦΥΛΛΑ ΓΥΑΛΟΧΑΡΤΑ SMIRDEX CERAMIC 740 23 X 28mm

ΦΥΛΛΑ ΓΥΑΛΟΧΑΡΤΑ SMIRDEX CERAMIC 740 23 X 28mm

ΦΥΛΛΑ ΓΥΑΛΟΧΑΡΤΑ SMIRDEX CERAMIC 740 23 X 28mm

  • Κωδικός Προϊόντος: ABR-SMI-740F
  • Διαθέσιμο
  • 0,45€

  • Χωρίς ΦΠΑ:0,36€

Διαθέσιμες Επιλογές


Τα νέα κεραμικά φύλλα γυαλόχαρτα 740 είναι προϊόντα με βελτιωμένες επιδόσεις που διαρκούν πολύ περισσότερο από ότι τα συμβατικά λειαντικά. Μια έξτρα επίστρωση στεατικού τσίγκου παρέχει μέγιστη αντίσταση στο μπούκωμα, επεκτείνοντας έτσι τη διάρκεια ζωής του προϊόντος.

Ο κεραμικός κόκκος που χρησιμοποιείται έχει αιχμηρές άκρες, που απομακρύνονται σταδιακά κατά την τριβή παρέχοντας έτσι μεγάλη διάρκεια ζωής και καλύτερο φινίρισμα. Οι κεραμικοί δίσκοι είναι ιδανικοί για λείανση οποιουδήποτε τύπου υλικού, συμπεριλαμβανομένων των βερνικιών που είναι ανθεκτικά στις γρατζουνιές (Βερνίκια Antiscratch technology), τα αστάρια και συνθετικά υλικά, εξαλείφοντας την ανάγκη για ειδικά προϊόντα.

Τα δισκάκια αυτά ,μπορούν να δεχθούν υψηλές πιέσεις κατά την χρήση, κάνοντας έτσι πολύ εύκολο το τρίψιμο αφού προσδίδουν υψηλά ποσοστά απομάκρυνσης υλικού από την επιφάνεια επεξεργασίας. Τέλος, η βέλτιστη απορρόφηση μέσω των 15 τρυπών συμβάλλει σε ένα περιβάλλον χωρίς σκόνη, προστατεύοντας τον εργαζόμενο από την σκόνη.


Φύλλα 230 χ 280mm

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε
Ετικέτες: ΛΕΙΑΝΤΙΚΑ