ΒΑΦΗ SPECTRUM RAINBOW EFFECT

ΒΑΦΗ SPECTRUM RAINBOW EFFECT

ΒΑΦΗ SPECTRUM RAINBOW EFFECT

  • Κωδικός Προϊόντος: SP-HOL-001
  • Διαθέσιμο
  • 75,00€

  • Χωρίς ΦΠΑ:60,48€

Διαθέσιμες Επιλογές


Βαφή με εφέ ουράνιο τόξο. Το χρώμα Spectrum αποτελείται απο πολύ μικρά σωματίδια, μόλις 12microns(0.01mm), το οποίο δημιουργεί το εφέ του ουράνιου τόξου σε μία πολύ λεία επιφάνεια. Το εφέ του είναι παρόμοιο με αυτό ενός CD. Το τελικό αποτέλεσμα είναι πραγματικά θεαματικό.

Το προϊόν μπορεί να εφαρμοστεί πάνω σε οποιοδήποτε φόντο. Είναι ημιδιάφανο, με αποτέλεσμα να μην επηρεάζει το χρώμα του υποστρώματος πάνω στο οποίο εφαρμόζεται, εκτός από το μαύρο. Κάτω όμως από οποιαδήποτε πηγή φωτός εμφανίζει ένα πολύχρωμο αποτέλεσμα .

Χρησιμοποιείται στην αυτοκινητοβιομηχανία αλλά και για διακοσμητικούς σκοπούς, οποιουδήποτε αντικειμένου τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά.   

Χαρακτηριστικά: Προϊόν βάση διαλύτη, έτοιμο προ χρήση. Απαιτείται εφαρμογή βερνικιού στο τέλος.

Απόδοση: 4-6τ.μ/λίτροΕφαρμογή

Η εφαρμογή του χρώματος Spectrum χρειάζεται μια ειδική τεχνική: Εφαρμόζεται πάνω σε γυαλιστερό φόντο ή γυαλιστερό φόντο ελαφρώς τριμμένο με πολύ ψιλό Scotch Brite.

1) Βάση/Φόντο: Επιλέξτε το χρώμα του φόντου σύμφωνα με το εφέ που επιθυμείτε. Αυτό μπορεί να είναι λευκό, μαύρο, ασημί, μπλέ κλπ...Στη συνέχεια εφαρμόστε ένα καλής ποιότητας βερνίκι το οποίο θα αφήσετε να στεγνώσει για 24-48 ώρες. Για την εφαρμογή του Spectrum το φόντο δεν πρέπει να τριφτεί με γυαλόχαρτο καθώς μπορεί να μην εμφανιστεί το εφέ. Για εξασφάλιση πρόσφυσης μπορεί απλά να τριφτεί ελαφρώς μόνο με πολύ ψιλό Scotch Brite ή λειαντικό σφουγγάρι.


2) Spectrum: Αναδεύστε πολύ καλά πριν τη χρήση. Εφαρμόστε με πιστόλι ψεκασμού με μικρή διάμετρο μπεκ. Ρυθμίστε σε μέτρια πίεση (2-2.5bar) και εφαρμόστε πολύ ψιλά περάσματα (θα χρειαστούν 3-6 στρώσεις, ανάλογα με το επιθυμητό εφέ). Ψήστε αν είναι δυνατόν και βερνικώστε μέσα σε μία ώρα.


3) Βερνίκι: Είναι υποχρεωτική η εφαρμογή βερνικιού. Αν δεν βερνικώθεί, το Spectrum μπορεί να φύγει με την τριβή ή ακόμα και με απλό καθάρισμα.Η εφαρμογή του βερνικιού πρέπει να πραγματοποιηθεί με συγκεκριμένο τρόπο, αλλιώς το εφέ μπορεί να χαθεί.Πρώτα εφαρμόστε 4 ψιλά/ξερά περάσματα, με χρόνο αναμονής 1-2 λεπτά μεταξύ τους, στη συνέχεια εφαρμόστε ένα κανονικό, λείο, γυαλιστερό πέρασμα.
Κίνδυνος. Υγρό και ατμοί εξαιρετικά εύφλεκτα. Επιβλαβές σε επαφή με το δέρμα.Προκαλεί ερεθισμό του δέρματος. Επιβλαβές σε περίπτωση κατάποσης.


Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε