ΧΡΩΜΑ ΦΩΣΦΟΡΙΖΕ ΠΟΥ ΛΑΜΠΕΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

ΧΡΩΜΑ ΦΩΣΦΟΡΙΖΕ ΠΟΥ ΛΑΜΠΕΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

ΧΡΩΜΑ ΦΩΣΦΟΡΙΖΕ ΠΟΥ ΛΑΜΠΕΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

  • Κωδικός Προϊόντος: STAR-GID-01
  • Διαθεσιμότητα: 3
  • 32,50€

  • Χωρίς ΦΠΑ:26,21€

Ιδιαίτερο προϊόν, το οποίο έχει την ιδιότητα να αποθηκεύει ενέργεια από  οποιαδήποτε πηγή φωτός και να λάμπει στο σκοτάδι. Την ημέρα είναι διάφανο και στο σκοτάδι χρωματίζεται και λάμπει!!!

Πρόκειται για χρώμα διαλύτη, ενός συστατικού για χρήση στην αυτοκινητοβιομηχανία και όχι μόνο.


Εφαρμόζεται με πιστόλι ψεκασμού, σε πολλές επιστρώσεις, με σκοπό την δημιουργία μέγιστου πάχους φίλμ: Όσο πιο παχύ στρώμα δημιουργηθεί τόσο περισσότερο φως θα αποθηκεύσει με αποτέλεσμα να λάμπει περισσότερο.


Εφαρμογή

Η εφαρμογή του προτείνεται να γίνει σε λευκό φόντο-βάση ή ελαφρώς χρωματισμένο. Το φόντο-βάση μπορεί να είναι παλιό χρώμα το οποίο θα τριφτεί, αστάρι ή καινούργιο χρώμα.

Εφαρμόστε τουλάχιστον 4 επιστρώσεις με πιστόλι ψεκασμού (διάμετρο μπέκ 1.2 -1.5mm) με καλό στέγνωμα ανάμεσα τους. Εφαρμόστε βερνίκι αμέσως μετά το στέγνωμα της τελευταίας επίστρωσης.


Απόδοση 2τ.μ/L για 4-5 περάσματα.

Απόχρωση: Την ημέρα διάφανο, την νύχτα πράσινο.

Συσκευασία: 250ml


ΠΡΟΣΟΧΗ! Τα χρώματα ειδικών εφέ δεν υποστηρίζονται για  αποστολή με αντικαταβολή. Προκειμένου να ολοκληρωθεί η αποστολή τους επιλέξτε τρόπο πληρωμής μέσω κάρτας, τραπεζικής κατάθεσης ή Paypal.Κίνδυνος. Υγρό και ατμοί εξαιρετικά εύφλεκτα. Επιβλαβές σε επαφή με το δέρμα. Προκαλεί ερεθισμό του δέρματος. Επιβλαβές σε περίπτωση κατάποσης. 

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε