ΥΑΛΟΥΦΑΣΜΑ "ΜΑΝΤΗΛΑΚΙ"

ΥΑΛΟΥΦΑΣΜΑ "ΜΑΝΤΗΛΑΚΙ"

ΥΑΛΟΥΦΑΣΜΑ "ΜΑΝΤΗΛΑΚΙ"

  • Κωδικός Προϊόντος: SJ-FIB-02
  • Διαθεσιμότητα: 20
  • 8,00€

  • Χωρίς ΦΠΑ:6,45€

Υαλουφάσματα ειδικών πολύ ψιλών πλέξεων με χαμηλά βάρη και με πολύ μικρά πάχη. Μοιάζουν με λευκό λεπτό μεταξωτό σεντόνι και περιγράφονται και ώς "μαντηλάκι".

Είναι ύφασμα λεπτής ύφανσης και πολύ εξειδικευμένων πλέξεων γι αυτό και η κατασκευή τους απαιτεί μηχανές υψηλής τεχνολογίας. Οι ίνες γυαλιού δεν είναι τεμαχισμένες και κολλημένες αλλά ραμμένες. Είναι πάρα πολύ εύκολα στην διαμόρφωση τους γιατί είναι πολύ εύκαμπτα. Προσφέρουν ομοιόμορφη δύναμη στην κατασκευή και πολύ μικρό πάχος. Εμποτίζονται με όλες τις ρητίνες(πολυεστερικές, εποξικές κ.α ) εύκολα, γρήγορα και με πολύ μικρή απαιτούμενη ποσότητα συγκριτικά με άλλα υφάσματα αφήνοντας στο τέλος μια πολύ λεία επιφάνεια. Μετά τον εμποτισμό τους γίνονται διάφανα.

Χρησιμοποιούνται κυρίως για κατασκευές και επισκευές οι οποίες απαιτούν μεγάλες αντοχές με χαμηλό βάρος, μικρό πάχος και τέλειο φινίρισμα όπως: κατασκευή μικρών ή μεγάλων πολυεστερικών ή εποξικών προϊόντων μέσα απο καλούπι, πλαστικοποίηση ξύλινων και πουεστερικών σκαφών, τοπικές ενισχύσεις, διάφορες επισκευές και τοπικές επισκευές, περιελίξεις, κατασκευές ιστισανίδων, καγιάκ, μοντελισμού, τμημάτων αυτοκινήτων, δικύκλων, κρανών κ.α


Τύπος: Aeroglass 280 (280gr ανά τ.μ υαλουφάσματος) και πάχος 0.30mm

Μονάδα μέτρησης: τ.μ

Εμποτισμός: 1 τ.μ υαλουφάσματος 280gr απαιτεί για τον εμποτισμό του 400-500gr ρητίνη και δίνει τελικό πάχος 0,3mm περίπου.

Τιμή: 8,00€/τ.μ

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε
Ετικέτες: Πολυεστερικά