ΠΟΛΥΕΣΤΕΡΙΚΗ ΡΗΤΙΝΗ

ΠΟΛΥΕΣΤΕΡΙΚΗ ΡΗΤΙΝΗ

ΠΟΛΥΕΣΤΕΡΙΚΗ ΡΗΤΙΝΗ

  • Κωδικός Προϊόντος: SJ-RES-01
  • Διαθέσιμο
  • 7,00€

  • Χωρίς ΦΠΑ:5,65€

Διαθέσιμες Επιλογές


Παχύρρευστο κολλώδες ημιδιαφανές υγρό, που χρησιμοποιείται για τον εμποτισμό και τη σύνδεση των διαφόρων υφασμάτων Fiber Glass (Υαλόυφάσματα). Απο τις πολυεστερικές ρητίνες σε συνδυασμό με τα Fiber Glass κατασκευάζονται προϊόντα εξαιρετικά ανθεκτικά, πολύ ισχυρά, ελαφριά, αδιάβροχα, άριστα φινιρισμένα και οικονομικά που είναι αδύνατον να παραχθούν με άλλο τρόπο. Η εφαρμογή του πολυεστέρα γίνεται σε καλούπι(π.χ παραγωγή σκάφους) ή απευθείας πάνω σε διάφορες άλλες επιφάνειες (πλαστικοποιήσεις, ενισχύσεις, επισκευές κλπ).

 Συγκριτικά με άλλα υλικά όπως το ξύλο, το σίδερο, το αλουμίνιο, το τσιμέντο κ.α οι κατασκευές απο πολυεστερική ρητίνη έχουν πολλαπλά πλεονεκτήματα καθώς το τελικό προϊόν είναι συνήθως ελαφρύτερο απο οποιοδήποτε άλλο συμβατικό υλικό, ανθεκτικότερο στις όποιες καταπονήσεις (κρούση, στρέβλωση, συμπίεση), είναι εξαιρετικά ανθεκτικό στις αντίξοες περιβαλλοντικές συνθήκες όπως την υγρασία, την ακτινοβολία και το θαλασσινό νερό, δε σκουριάζει και δε σαπίζει, απαιτεί ελάχιστη συντήρηση.

Η σκλήρυνση της ρητίνης επιτυγχάνεται με την προσθήκη του καταλύτη σε αναλογία 1,5-2% ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες.

Εδεικτική κατανάλωση: 1 κιλό υλικού εμποτίζει περίπου 1τ.μ υαλουφάσματος. 


Συσκευασίες: 800gr, 3Kg


Κίνδυνος. Υγρό και ατμοί εύφλεκτα. Μπορεί να προκαλέσει αλλεργική αντίδραση. Προκαλεί ερεθισμό του δέρματος. Μπορεί να προκαλέσει αλλεργική δερματική αντίδραση. Προκαλεί σοβαρό οφθαλμικό ερεθισμό. Επιβλαβές σε περίπτωση εισπνοής. Μπορεί να προκαλέσει ερεθισμό της αναπνευστικής οδού. Ύποπτο για πρόκληση βλάβης στο έμβρυο. Προκαλεί βλάβες στα όργανα ύστερα απο παρατεταμένη ή επανειλημμένη έκθεση. Επιβλαβές για τους υδρόβιους οργανισμούς με μακροχρόνιες επιπτώσεις.


Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε
Ετικέτες: Πολυεστερικά