CRYSTALIZER

CRYSTALIZER

CRYSTALIZER

  • Κωδικός Προϊόντος: CUST-CRYST-001
  • Διαθέσιμο
  • 50,00€

  • Χωρίς ΦΠΑ:40,32€

Διαθέσιμες Επιλογές


Το Crystalizer είναι ένα υλικό που δημιουργεί ένα μοναδικό εφέ που μοιάζει με παγο-κρυστάλλους. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην βαφή αυτοκινήτων και μοτο, στα έπιπλα, στη διακόσμηση, σε καλλιτεχνίες κ.α.  Εφαρμόζεται εύκολα με δοχείο ψεκασμού(βαποριζατέρ).


Εφαρμογή

 Βήμα 1: Εφαρμόστε ασημί μεταλλικό χρώμα, βάση διαλύτη. Αφήστε το να στεγνώσει και τρίψτε ελαφρά με σκότς μπράιτ.


Βήμα 2: Εφαρμόστε το crystaliser με το δοχείο ψεκασμού. Η επιφάνεια πρέπει να καλυφθεί πλήρως με ικανοποιητική ποσότητα υλικού. Αφαιρέστε το περίσσιο υλικό απλά γέρνοντας το αντικείμενο και αμέσως τοποθετήστε το σε χώρο με τουλάχιστον 30οC. Τα σχήματα κρυστάλλων θα αρχίσουν να δημιουργούνται κατά την εξάτμιση των διαλυτών. 


Βήμα 3: Μετά το πλήρες στέγνωμα και τη δημιουργία των κρυστάλλων, εφαρμόστε μια λεπτή στρώση μαύρου χρώματος τόσο ώστε να καλυφθεί με ένα ψιλό στρώμα όλη η επιφάνεια. Αφού στεγνώσει(5-10 λεπτά) αφαιρέστε το  μαύρο χρώμα τρίβοντας απαλά με σκότς μπράιτ. Με αυτή τη διαδικασία το μαύρο χρώμα θα μείνει μόνο μέσα στις εσοχές των κρυστάλλων και έτσι θα αναδειχθεί το εφέ.


Βήμα 4: Βερνικώστε μέσα σε 20 λεπτά. Προτείνεται ο χρωματισμός του βερνικιού (με χρωστική Candy) προκειμένου να τονιστεί το εφέ και να αποκτήσει μεγαλύτερο βάθος. 

Συσκευασία: 100ml, 250ml, 500ml

Κατανάλωση: περίπου 6τ.μ/1L
Κίνδυνος.Υγρό και ατμοί εύφλεκτα. Μπορεί να προκαλέσει ερεθισμό των ματιών. Μπορεί να προκαλέσει υπνηλία ή ζάλη


Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε