Ριπουλίνες/Βερνικοχρώματα

Ριπουλίνες/Βερνικοχρώματα

AQUACHROM ECO ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΡΙΠΟΛΙΝΗ

Το AQUACHROM ECO είναι οικολογική ριπολίνη νερού εξαιρετικής ποιότητας, για ξύλινες επιφάνειες, με ειδικές πρώτες ύλες νέας τεχνολογίας. Είναι πιστοποιημένο οικολογικό χρώμα και πληροί τα κριτήρια απονομής του οικολογικού σήματος της Ευρωπαϊκής Ένωση..

12,20€ Χωρίς ΦΠΑ: 9,84€

EXTRA NEOCHROM ΒΕΡΝΙΚΟΧΡΩΜΑ

Το EXTRA NEOCHROM είναι γυαλιστερό βερνικόχρωμα μεγάλης αντοχής, που διατηρεί την στιλπνότητα και τις αποχρώσεις του αναλλοίωτες προσφέροντας προστασία και ομορφιά που διαρκεί. Είναι κατάλληλο για όλες τις εσωτερικές ή εξωτερικές μεταλλικές και ξύλιν..

5,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 4,03€

TITAN OXIRON MARTELE ΣΦΥΡΗΛΑΤΟ ΧΡΩΜΑ

To Oxiron Martele είναι αντισκουριακό χρώμα για μεταλλικό σφυρήλατο αποτέλεσμα, κατάλληλο για εφαρμογή απευθείας σε μεταλλικές επιφάνειες χωρίς να απαιτείται υπόστρωμα, με υψηλή αντοχή στο διαβρωτικό περιβάλλον, τους λεκέδες και την συχνή χρήση. Έχει..

22,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 17,74€

VIVECHROM ΣΦΥΡΗΛΑΤΟ

Το ΣΦΥΡΗΛΑΤΟ είναι διακοσμητικό και προστατευτικό βερνικόχρωμα που δίνει στη βαφόμενη επιφάνεια την εμφάνιση σφυρηλατημένου μετάλλου. Αποτελεί εύκολη και αποτελεσματική λύση για τη διακόσμηση, ανανέωση και προστασία όλων των μεταλλικών επιφανειών όπω..

8,61€ Χωρίς ΦΠΑ: 6,94€

VIVEWOOD ΡΙΠΟΛΙΝΗ ΞΥΛΟΥ-ΜΕΤΑΛΛΟΥ

Το VIVEWOOD είναι ριπολίνη εξαιρετικής ποιότητας για ξύλα και μέταλλα, σχεδιασμένη ειδικά για τον επαγγελματία ελαιοχρωματιστή. Εξασφαλίζει πολύ μεγάλη καλυπτικότητα και ένα τέλειο φινίρισμα σαν καθρέπτη. Το μαλακό δούλεμα, το καταπληκτικό άπλωμα, η ..

10,80€ Χωρίς ΦΠΑ: 8,71€

ΔΙΑΛΥΤΙΚΟ ΠΙΝΕΛΟΥ

Το ΔΙΑΛΥΤΙΚΟ ΠΙΝΕΛΟΥ είναι διαλυτικό για την αραίωση βερνικοχρωμάτων, τα οποία εφαρμόζονται με πινέλο ή ρολό. Είναι ιδανικό για ντούκα και ριπολίνες. Βελτιώνει σημαντικά το άπλωμα και ελαττώνει το κιτρίνισμα.Συσκευασία: 375ml, 750ml & 4LΚίνδυνος...

2,80€ Χωρίς ΦΠΑ: 2,26€

ΔΙΑΛΥΤΙΚΟ ΠΙΣΤΟΛΙΟΥ

Το ΔΙΑΛΥΤΙΚΟ ΠΙΣΤΟΛΙΟΥ είναι άχρωμο ταχυστέγνωτο διαλυτικό για την αραίωση βερνικοχρωμάτων και υποστρωμάτων, τα οποία εφαρμόζονται με πιστόλι. Είναι αδιάλυτο στο νερό και χρησιμοποιείται για τα βερνικοχρώματα βάσης οργανικού διαλύτη της Vivechrom. Βε..

3,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 2,42€

ΠΙΣΤΟΛΙ ΒΑΦΗΣ ITALCO LION 1.4mm & 1.7mm

Οικονομικό πιστόλι βαφής τόσο για τελειώματα όσο και υποστρώματα.Εξαιρετικός ψεκασμός σε σχέση με τα ανταγωνιστικά πιστόλια.Διαθέτει μπεκ LVMP για οικονομικό ψεκασμό υλικού & πίεση στα 2,5bar για καλό γλασάρισμα υλικού.Ιδανικό για χρώματα 2Κ, βερ..

42,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 33,87€

Εμφάνιση 1 έως 8 από 8 (1 Σελ.)