Ριπουλίνες/Βερνικοχρώματα

Ριπουλίνες/Βερνικοχρώματα

EXTRA NEOCHROM

Το EXTRA NEOCHROM είναι γυαλιστερό βερνικόχρωμα μεγάλης αντοχής, που διατηρεί την στιλπνότητα και τις αποχρώσεις του αναλλοίωτες προσφέροντας προστασία και ομορφιά που διαρκεί. Είναι κατάλληλο για όλες τις εσωτερικές ή εξωτερικές μεταλλικές και ξύλιν..

7,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 5,65€

VIVECHROM ΣΦΥΡΗΛΑΤΟ

Το ΣΦΥΡΗΛΑΤΟ είναι διακοσμητικό και προστατευτικό βερνικόχρωμα που δίνει στη βαφόμενη επιφάνεια την εμφάνιση σφυρηλατημένου μετάλλου. Αποτελεί εύκολη και αποτελεσματική λύση για τη διακόσμηση, ανανέωση και προστασία όλων των μεταλλικών επιφανειών όπω..

7,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 5,65€

VIVEWOOD

Το VIVEWOOD είναι ριπολίνη εξαιρετικής ποιότητας για ξύλα και μέταλλα, σχεδιασμένη ειδικά για τον επαγγελματία ελαιοχρωματιστή. Εξασφαλίζει πολύ μεγάλη καλυπτικότητα και ένα τέλειο φινίρισμα σαν καθρέπτη. Το μαλακό δούλεμα, το καταπληκ..

7,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 5,65€

ΔΙΑΛΥΤΙΚΟ ΠΙΝΕΛΟΥ

Το ΔΙΑΛΥΤΙΚΟ ΠΙΝΕΛΟΥ είναι διαλυτικό για την αραίωση βερνικοχρωμάτων, τα οποία εφαρμόζονται με πινέλο ή ρολό. Είναι ιδανικό για βερνικοχρώματα, ντούκοχρώματα και ριπολίνες. Βελτιώνει σημαντικά το άπλωμα και ελαττώνει το κιτρίνισμα.Συσκευασία:750ml &a..

2,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 2,02€

ΔΙΑΛΥΤΙΚΟ ΠΙΣΤΟΛΙΟΥ

To ΔΙΑΛΥΤΙΚΟ ΠΙΣΤΟΛΙΟΥ είναι διαλυτικό για την αραίωση βερνικοχρωμάτων, τα οποία εφαρμόζονται με πιστόλι.Κίνδυνος. Υγρό και ατμοί εύφλεκτα.Επιβλαβές σε επαφή με το δέρμα ή σε  περίπτωση εισπνοής . Προκαλεί ερεθισμό του δέρματος.Μπορεί να προκαλέ..

2,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 2,02€

Εμφάνιση 1 έως 5 από 5 (1 Σελ.)