Στόκοι/Σοβάδες

Στόκοι/Σοβάδες

DUROSTICK D-32 ΤΑΧΥΠΗΚΤΟΣ ΣΟΒΑΣ

Ταχύπηκτος επισκευαστικός λευκός σοβάς. Σοβάς πρώιμων αντοχών, κρυσταλλικής βάσης, με βελτιωτικά πρόσθετα, ευκολοδούλευτος. Παρουσιάζει ισχυρή πρόσφυση και αντοχή. Εφαρμόζεται σε πάχος έως 1cm ανά στρώση, σε επιφάνειες από τούβλα, μπετόν, τσιμεντοκον..

5,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 4,03€

DUROSTICK GRANULAR ΤΣΙΜΕΝΤΟΣΤΟΚΟΣ

Ρητινούχος τσιμεντόστοκος (για κάλυψη ατελειών έως 20mm/στρώση). Πολυμερικός, λευκός τσιμεντόστοκος, με υψη­λή πρόσφυση και εξαιρετική αντοχή στην υγρασία. Ενδείκνυται για στοκάρισμα σοβατισμένων επιφανει­ών, εμφανούς σκυροδέματος ή πορομπετόν. Με μί..

5,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 4,03€

DUROSTICK MONOCOTTURA ΚΟΛΛΑ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ

Εργολαβική κόλλα πλακιδίων. Τσιμεντοειδής, λευκή κόλλα κεραμικών πλακιδίων, χαμηλής ολίσθησης. Διαθέτει μεγάλη συγκολλητική δύναμη, είναι ανθεκτική στην υγρασία και αποκτά γρήγορα μηχανικές αντοχές. Είναι κατάλληλη για επενδύσεις πλακιδίων σε τοίχους..

3,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 2,82€

DUROSTICK POWDER COAT ΚΑΛΥΠΤΙΚΟΣ ΣΤΟΚΟΣ

Καλυπτικός στόκος σπατουλαρίσματος (για κάλυψη ατελειών έως 4mm/στρώση). Τσιμεντοειδής, ρητινούχος στόκος, ιδιαίτερα αν­θεκτικός στην υγρασία. Αναμειγνύεται με το νερό χωρίς να σβωλιάζει. Δουλεύεται μαλακά και τρί­βεται εύκολα. Καλύπτει κατασκευαστικ..

4,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 3,63€

DUROSTICK STUCOFIX-P ΥΠΕΡΛΕΠΤΟΣ ΣΤΟΚΟΣ

Υπέρλεπτος στόκος σπατουλαρίσματος. Λεπτόκοκκο, λευκό τσιμεντοκονίαμα, εμπλουτισμένο με ειδικές ακρυλικές και υδαταπωθητικές ρητίνες. Με την προσθήκη νερού προκύπτει μία υψηλής καλυπτικότητας κρεμώδης πάστα, της οποίας η εφαρμογή με μεταλλική σπάτουλ..

5,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 4,03€

DUROSTICK ΑΚΡΥΛΙΚΗ ΚΟΛΛΑ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ

Ακρυλική Κόλλα πλακιδίων. Τσιμεντοειδής, λευκή κόλλα πλακιδίων, ενισχυμένη με ρητίνες ακρυλικής βάσης. Εμφανίζει ισχυρή πρόσφυση, έχει μηδενική ολίσθηση και παρατεταμένο ανοιχτό χρόνο επικόλλησης. Διακρίνεται για την υψηλή αρχική και τελική συγκολλητ..

5,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 4,03€

KNAUF EXTRA WHITE

Στόκος σπατουλαρίσματος για εσωτερικούς χώρους. Πρόκειται για ένα μεγάλου χρόνου ξήρανσης υλικό σπατουλαρίσματος και φινιρίσματος με βάση πολυμερές οξικού βινυλίου σε μορφή σκόνης. Προορίζεται για χρήση σε εσωτερικούς χώρους και εφαρμόζεται σε τοίχου..

3,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 2,42€

KNAUF FUGENFULLER LEICHT

Το Knauf Fugenfuller leicht είναι στόκος με βάση το γύψο για αρμολλόγηση με το χέρι και ταινία αρμού σε γυψοσανίδες με άκρα HRAK, AK και για επικόλληση και στοκάρισμα γωνιόκρανων. Επίσης κατάλληλο για επιδιόρθωση ρωγμών και χτυπημάτων σε γυψοσανίδες ..

4,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 3,23€

KNAUF ROTBAND ΕΤΟΙΜΟΣ ΣΟΒΑΣ

Ο Knauf ROTBAND είναι έτοιμος σοβάς εσωτερικών χώρων με βάση τον Γύψο και κατάλληλα επεξεργασμένο περλίτη και διαβαθμισμένη μαρμαρόσκονη. Ανήκει στην ομάδα κονιαμάτων PIV a σύμφωνα με το DIN I8550. Είναι το ιδανικό προϊόν για σοβάτισμα με το χέρ..

12,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 10,08€

KNAUF SUPER FINISH

Ετοιμόχρηστο υλικό φινιρίσματος σε μορφή πάστας.Για χρήση σε εσωτερικούς χώρους. Ιδανικό για χρήση με το χέρι και με μηχανή Airless. Για σπατουλάρισμα γυψοσανίδων, μπετόν και επιφανειών σοβά.Συσκευασία: 6kg και 20Kg..

5,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 4,44€

KNAUF ΓΥΨΟΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΑΣ

Λεπτόκοκκος υψηλής αντοχής γύψος για γύψινες διακοσμήσειςΣυσκευασία 5Kg..

3,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 2,42€

NEOPAL STUCCO ΣΤΟΚΟΣ ΣΠΑΤΟΥΛΑΡΙΣΜΑΤΟΣ

Το NEOPAL STUCCO είναι στόκος σπατουλαρίσματος μεγάλων επιφανειών, έτοιμος προς χρήση σε εσωτερικούς τοίχους από σοβά, γυψοσανίδες ή μπετόν. Έχει πολύ καλά γεμίσματα, δουλεύεται εύκολα και απλώνει θαυμάσια. Στεγνώνει γρήγορα και τρίβεται πολύ εύκολα ..

6,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 4,84€

Εμφάνιση 1 έως 12 από 19 (2 Σελ.)