Στόκοι/Σοβάδες

Στόκοι/Σοβάδες

AK-20 ΚΟΛΛΑ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ

Υψηλής ποιότητας ρητινούχα κόλλα πλακιδίων με βάση το τσιμέντο. Έχει μηδενική ολίσθηση και μεγάλο ανοιχτό χρόνο επικόλλησης. Πεδία εφαρμογής: Κόλληση απορροφητικών και μη απορροφητικών πλακιδίων (π.χ. gres porcelanato), πλακιδίων μεγάλων διαστάσεων κ..

3,70€ Χωρίς ΦΠΑ: 2,98€

DUROCRET ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΙΚΟ ΤΣΙΜΕΝΤΟΚΟΝΙΑΜΑ

Ρητινούχο επισκευαστικό τσιμεντοκονίαμα. Κατάλληλο για επισκευές επιφανειών σκυροδέματος, τοιχοποιιών, σοβάδων, κατασκευή κορφιάδων στεγών, κατασκευή λουκιών κτλ.Παρέχει αντοχή σε τριβές, πολύ καλή πρόσφυση με το υπόστρωμα,υδαταπωθητικότητα,απλοποίησ..

3,70€ Χωρίς ΦΠΑ: 2,98€

FAST COVER

Παστώδης, ελαφρύς ακρυλικός στόκος για γεμίσματα οπών και ρωγμών, με ένα μόνο πέρασμα. Εφαρμόζεται σε επιφάνειες από σοβά, γυψοσανίδα, ξύλο κτλ., σε πάχος έως 5 cm. Δεν ρηγματώνει και δεν χρειάζεται τρίψιμο. Βάφεται σε 30 λεπτά. Κατάλληλος για εσωτερ..

4,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 3,63€

STUCCOCRET ΣΤΟΚΟΣ ΣΠΑΤΟΥΛΑΡΙΣΜΑΤΟΣ

Στόκος σπατουλαρίσματος για την εξομάλυνση και προετοιμασία επιφανειών τοίχου που πρόκειται να καλυφθούν με βαφή. Είναι κατάλληλο για επιφάνειες σοβά ή σκυροδέματος. Αντικαθιστά τους λαδόστοκους και άλλα παρόμοια υλικά. Eίναι ένα λευκό, ιδιαίτερα λεπ..

3,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 2,42€

UNICRET FAST ΤΑΧΥΠΗΚΤΟΣ ΣΟΒΑΣ

Ταχύπηκτος, λευκός επισκευαστικός σοβάς. Ιδανικός για γρήγορες επιδιορθώσεις σοβάδων σε παλιές και νέες κατασκευές. Αντικαθιστά τις αντίστοιχες χρήσεις του γύψου στην οικοδομή.Προσφέρει σταθερή ποιότητα, απλοποίηση των εργασιών,ταχύτητα εργασιών,πολύ..

3,20€ Χωρίς ΦΠΑ: 2,58€

UNICRET ΚΟΝΙΑΜΑ ΓΙΑ ΣΟΒΑΤΙΣΜΑ & ΚΤΙΣΙΜΟ

Κονίαμα για σοβάτισμα και κτίσιμο.Συσκευασία: 25Kg..

7,40€ Χωρίς ΦΠΑ: 5,97€

VIVELATEX

Ακρυλικό βελτιωτικό κονιαμάτων, το οποίο ενισχύει σημαντικά τις ιδιότητες σε τσιμεντοειδή κονιάματα. Αυξάνει την πρόσφυση σε κάθε μορφής υπόστρωμα. Βελτιώνει την ελαστικότητα και τη στεγανότητα, αποτρέποντας τις τριχοειδείς ρωγμές και τα σκασίματα σε..

6,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 5,24€

ΑΚΡΥΛΙΚΟΣ ΣΤΟΚΟΣ

Ακρυλικός αρμόστοκος γενικής χρήσης με άριστη πρόσφυση σε σμάλτο, γυαλί, κεραμικά, ξύλο, μέταλλο, βαμμένες και πολλές άλλες επιφάνειες. Μετά την ξήρανση μπορεί να βαφτεί.  Έχει άριστη πρόσφυση σε πολλά κατασκευαστικά υλικά και λείες επιφάνειες. ..

1,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 1,21€

ΑΚΡΥΛΙΚΟΣ ΣΤΟΚΟΣ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ

Λευκός ακρυλικός στόκος οικοδομών εσωτερικής και εξωτερικής χρήσης. Είναι κατάλληλος για το στοκάρισμα και σπατουλάρισμα τοίχων από σοβά ή μπετόν και για ξύλα. Δουλεύεται και τρίβεται εύκολα, γεμίζει και στρώνει θαυμάσια προσφέροντας μια λεία και ανθ..

1,60€ Χωρίς ΦΠΑ: 1,29€

ΑΦΡΟΣ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΗΣ

Αφρός πολυουρεθάνης, Προσφέρει θερμικά και ακουστικά χαρακτηριστικά καθώς συγκρατεί τη ζέστη, το κρύο, την υγρασία και τον ήχο. Κατάλληλος για τη μόνωση και την πλήρωση σε τρύπες και κοιλότητες σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους. Μπορεί να βαφτεί,..

5,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 4,03€

ΕΛΑΣΤΙΚΟΣ ΣΤΟΚΟΣ ΡΩΓΜΩΝ & ΑΡΜΩΝ

Ελαστικός ακρυλικός στόκος για τη στεγανοποίηση ρωγμών και αρμών σε τοίχους και ταράτσες. Εχει πολύ καλή πρόσφυση και αντέχει στην υπεριώδη ακτινοβολία και στο αλκαλικό περιβάλλον. Παρακολουθεί εύκολα τις συστολές και διαστολές των ρωγμών και αρμών δ..

2,80€ Χωρίς ΦΠΑ: 2,26€

Εμφάνιση 1 έως 11 από 11 (1 Σελ.)