Προϊόντα για τοίχους

Προϊόντα για τοίχους

BETOCHROM ΤΣΙΜΕΝΤΟΧΡΩΜΑ

Το Betochrom Διαλυτικού είναι ειδικό ακρυλικό τσιμεντόχρωμα διαλύτου που προστατεύει αποτελεσματικά τις επιφάνειες από μπετό όπως δάπεδα για καθημερινή χρήση και ήπια καταπόνηση, σκάλες, πλακόστρωτα, πεζοδρόμια, αυλές, γκαράζ και τοίχους. Συνιστάται ..

8,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 6,45€

DUROSTICK D-32 ΤΑΧΥΠΗΚΤΟΣ ΣΟΒΑΣ

Ταχύπηκτος επισκευαστικός λευκός σοβάς. Σοβάς πρώιμων αντοχών, κρυσταλλικής βάσης, με βελτιωτικά πρόσθετα, ευκολοδούλευτος. Παρουσιάζει ισχυρή πρόσφυση και αντοχή. Εφαρμόζεται σε πάχος έως 1cm ανά στρώση, σε επιφάνειες από τούβλα, μπετόν, τσιμεντοκον..

5,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 4,03€

DUROSTICK GRANULAR ΤΣΙΜΕΝΤΟΣΤΟΚΟΣ

Ρητινούχος τσιμεντόστοκος (για κάλυψη ατελειών έως 20mm/στρώση). Πολυμερικός, λευκός τσιμεντόστοκος, με υψη­λή πρόσφυση και εξαιρετική αντοχή στην υγρασία. Ενδείκνυται για στοκάρισμα σοβατισμένων επιφανει­ών, εμφανούς σκυροδέματος ή πορομπετόν. Με μί..

4,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 3,63€

DUROSTICK MONOCOTTURA ΚΟΛΛΑ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ

Εργολαβική κόλλα πλακιδίων. Τσιμεντοειδής, λευκή κόλλα κεραμικών πλακιδίων, χαμηλής ολίσθησης. Διαθέτει μεγάλη συγκολλητική δύναμη, είναι ανθεκτική στην υγρασία και αποκτά γρήγορα μηχανικές αντοχές. Είναι κατάλληλη για επενδύσεις πλακιδίων σε τοίχους..

3,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 2,42€

DUROSTICK POWDER COAT ΚΑΛΥΠΤΙΚΟΣ ΣΤΟΚΟΣ

Καλυπτικός στόκος σπατουλαρίσματος (για κάλυψη ατελειών έως 4mm/στρώση). Τσιμεντοειδής, ρητινούχος στόκος, ιδιαίτερα αν­θεκτικός στην υγρασία. Αναμειγνύεται με το νερό χωρίς να σβωλιάζει. Δουλεύεται μαλακά και τρί­βεται εύκολα. Καλύπτει κατασκευαστικ..

4,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 3,63€

DUROSTICK STUCOFIX-P ΥΠΕΡΛΕΠΤΟΣ ΣΤΟΚΟΣ

Υπέρλεπτος στόκος σπατουλαρίσματος. Λεπτόκοκκο, λευκό τσιμεντοκονίαμα, εμπλουτισμένο με ειδικές ακρυλικές και υδαταπωθητικές ρητίνες. Με την προσθήκη νερού προκύπτει μία υψηλής καλυπτικότητας κρεμώδης πάστα, της οποίας η εφαρμογή με μεταλλική σπάτουλ..

4,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 3,63€

DUROSTICK ΑΚΡΥΛΙΚΗ ΚΟΛΛΑ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ

Ακρυλική Κόλλα πλακιδίων. Τσιμεντοειδής, λευκή κόλλα πλακιδίων, ενισχυμένη με ρητίνες ακρυλικής βάσης. Εμφανίζει ισχυρή πρόσφυση, έχει μηδενική ολίσθηση και παρατεταμένο ανοιχτό χρόνο επικόλλησης. Διακρίνεται για την υψηλή αρχική και τελική συγκολλητ..

4,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 3,23€

FIT ACRYLIC

Το FIT ACRYLIC είναι ακρυλικό χρώμα γενικής χρήσης, για εξωτερικές επιφάνειες από σοβά, μπετόν, τούβλα με καλές αντοχές στις καιρικές συνθήκες και την υψηλή αλκαλικότητα. Αποτελεί οικονομική λύση για επιφάνειες που χρειάζονται συχνό βάψιμο και φρεσκά..

Καλέστε Για Τιμή

FIT ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΧΡΩΜΑ

Το FIT EMULSION είναι πλαστικό χρώμα γενικής χρήσης, κατάλληλο για τη βαφή εσωτερικών επιφανειών όπως τοίχοι, ταβάνια, αποθήκες, κλιμακοστάσια. Αποτελεί οικονομική λύση με υπογραφή, για χώρους που χρειάζονται συχνό βάψιμο και φρεσκάρισμα, όπως δημόσι..

Καλέστε Για Τιμή

FIT ΥΔΡΟΧΡΩΜΑ

Tο FIT HYDROCHROMA είναι χρώμα για χρήση σε ταβάνια, κλιμακοστάσια, αποθήκες, και γενικά όπου δεν απαιτούνται αντοχές σε πλύσιμο και λέκιασμα. Αποτελεί την εξαιρετικά οικονομική και αξιόπιστη λύση για τους επαγγελματίες που επιλέγουν αρχικό βάψιμο με..

Καλέστε Για Τιμή

KNAUF EXTRA WHITE

Στόκος σπατουλαρίσματος για εσωτερικούς χώρους. Πρόκειται για ένα μεγάλου χρόνου ξήρανσης υλικό σπατουλαρίσματος και φινιρίσματος με βάση πολυμερές οξικού βινυλίου σε μορφή σκόνης. Προορίζεται για χρήση σε εσωτερικούς χώρους και εφαρμόζεται σε τοίχου..

3,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 2,42€

KNAUF FUGENFULLER LEICHT

Το Knauf Fugenfuller leicht είναι στόκος με βάση το γύψο για αρμολλόγηση με το χέρι και ταινία αρμού σε γυψοσανίδες με άκρα HRAK, AK και για επικόλληση και στοκάρισμα γωνιόκρανων. Επίσης κατάλληλο για επιδιόρθωση ρωγμών και χτυπημάτων σε γυψοσανίδες ..

4,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 3,23€

Εμφάνιση 1 έως 12 από 41 (4 Σελ.)