Επισκευή Πλαστικών

340 Plastofix

Ειδικό διαφανές αστάρι πρόσφυσης για όλους τους τύπους πλαστικών εκτός πολυαιθυλενίου PE. Είναι έτοιμο για χρήση και εφαρμόζεται με πιστόλι βαφής 1,5 mm. Κατάλληλο για πλαστικούς προφυλακτήρες και σαγρέ επιφάνειες. Στεγνώνει σε 10 λεπτά και επιδέχετα..

26,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 20,97€

BORO PLAST

Ειδική κόλλα για σκληρά πλαστικά συμπεριλαμβανομένου του πολυαιθυλένιου και πολυπροπυλαίνιου. Γεμίζει κενά και τρύπες.  Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε σπασμένους προφυλακτήρες και σε όλα τα πλαστικά μέρη των αυτοκινήτων, σε πλαστικά φέρινγκ μοτοσυκ..

9,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 7,26€

Etaflex 1K Plastic Primer

Αστάρι πρόσφυσης, ενός συστατικού,  για πλαστικά. Διάφανο αστάρι πλαστικών που εξασφαλίζει πρόσφυση σε προφυλακτήρες, καθρέφτες και σπόιλερ. Συμβατό με όλα τα συστήματα επαναβαφής.Συσκευασία: 1LΚίνδυνος. Υγρό και ατμοί εύφλεκτα. Προκαλεί ερ..

19,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 15,32€

Στόκος Πλαστικών Dynacoat Polyester Putty Plastic

Πολυεστερικός στόκος δύο συστατικών για το γέμισμα ανωμαλιών και βαθουλωμάτων  στην επιφάνεια πλαστικών μερών του αυτοκινήτου πρίν τη βαφή. Έχει καλή πρόσφυση σε πλαστικές επιφάνειες, είναι μαλακός και ελαστικός.Συσκευασία 0,250LΚίνδυνος. Μόνο γ..

4,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 3,23€

Στόκος Πλαστικών HB Body BumperSoft

Πολυεστερικός στόκος δύο συστατικών, με άριστη πρόσφυση σε πλαστικούς προφυλακτήρες εκτός πολυαιθυλενίου (ΡΕ). Μπορεί να εφαρμοσθεί χωρίς προηγούμενο τρίψιμο αφού πρώτα καθαρίσουμε τον προφυλακτήρα με ANTISIL 770 NORMAL  και με ένα non wooven pa..

8,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 6,86€

Εμφάνιση 1 έως 5 από 5 (1 Σελ.)