Στόκοι

2K EPOXY PUTTY

Εποξικός στόκος 2 συστατικών. Κατάλληλος για κάθε επιφάνεια. Ιδανικός για ναυτιλιακές και βιομηχανικές εφαρμογές όπου η αντίσταση στο νερό είναι αναγκαία. ..

20,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 16,13€

DYNACOAT POLYESTER PUTTY UNIVERSAL

Πολυεστερικός σιδηρόστοκος δύο συστατικών για γέμισμα βαθουλωμάτων και ανωμαλιών στην επιφάνεια μεταλλικών μερών του αυτοκινήτου πριν τη βαφή.Κατάλληλος και για ατσάλι. Συσκευασία: 1,8Kg και 0,9KgΠροσοχή. Μόνο για επαγγελματική χρήση.Προκαλεί σοβαρό ..

8,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 6,45€

F202 Zinc Plus Filler

Σιδηρόστοκος δύο συστατικών, γενικής χρήσης, για όλες τις μεταλλικές επιφάνειες. Γενικής χρήσης πολυεστερικός σιδηρόστοκος με εξαιρετική πρόσφυση σε όλους τους νέους τύπους γαλβανισμένων επιφανειών. Εξαιρετικές ιδιότητες γεμίσματος και λεία εφαρ..

10,60€ Χωρίς ΦΠΑ: 8,55€

F250 Bodyfiber Filler

Πολυεστερικός  στόκος με ίνες γυαλιού, δύο συστατικών. Λόγω της περιεκτικότητάς του σε γυαλί είναι κατάλληλο τόσο για το γέμισμα μεγάλων βαθουλωμάτων όσο και για την επικάλυψη σάπιων και τρύπιων επιφανειών του αμαξώματος. Εφαρμόζεται εύκολα, στε..

11,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 8,87€

UniFine Universal Polyester Putty

Σιδηρόστοκος  δύο συστατικών, γενικής χρήσης,  για όλα τα μέταλλα (αλουμίνιο-γαλβανιζέ-ανοξείδωτο-κοινά μέταλλα-χρώμιο). Εφαρμόζεται και τρίβεται εύκολα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε σαν γεμιστικός είτε σαν ψιλός σιδηρόστοκος που σημα..

9,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 7,66€

Στόκος Dynacoat Polyester Putty Extra

Πολυεστερικός σιδηρόστοκος δύο συστατικών κατάλληλος για το γέμισμα βαθουλωμάτων και ανωμαλιών των μεταλλικών μερών του αυτοκινήτου. Κατάλληλος και για ατσάλι. Συσκευασία 0,250LΠροσοχή. Μόνο για επαγγελματική χρήση.Προκαλεί σοβαρό οφθαλμικό ερεθισμό...

4,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 3,23€

Στόκος Dynacoat Polyester Putty Glass Fibre

Πολυεστερικός στόκος δύο συστατικών για επισκευαστική επαναβαφή, ενισχυμένος με  ίνες γυαλιού, για τη γεφύρωση οπών στο αμάξωμα του αυτοκινήτου πριν τη βαφή. κατάλληλος και για ατσάλινες επιφάνειες.  Συσκευασία 1LΠροσοχή. Μόνο για επαγγελμα..

12,60€ Χωρίς ΦΠΑ: 10,16€

Στόκος Γενικής Χρήσης MULTISOFT

Γενικής χρήσεως σιδηρόστοκος σπάτουλας, δύο συστατικών, για χονδρό και ψιλό στοκάρισμα για όλες τις μεταλλικές, γαλβανισμένες και αλουμινίου επιφάνειες . Ένα προϊόν για όλες τις χρήσεις. Γενικής χρήσεως στόκος σπάτουλας ιδιαίτερα εύκολος στην εφαρμογ..

17,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 13,71€

Στόκος Πιστολιού HB Body 260

Γεμιστικό πολυεστερικό υλικό δύο συστατικών.Κατάλληλος για γέμισμα ανωμαλιών και βαθουλωμάτων. Εφαρμόζεται με πιστόλι (Mπεκ 2,5 - 3 mm), αφού προσθέσουμε τον σκληρυντή και το ανακατέψουμε καλά. Τρίβεται ξερά ύστερα από 2 - 3 ώρες στους 23°C και δίνει..

12,60€ Χωρίς ΦΠΑ: 10,16€

Στόκος Πλαστικών Dynacoat Polyester Putty Plastic

Πολυεστερικός στόκος δύο συστατικών για το γέμισμα ανωμαλιών και βαθουλωμάτων  στην επιφάνεια πλαστικών μερών του αυτοκινήτου πρίν τη βαφή. Έχει καλή πρόσφυση σε πλαστικές επιφάνειες, είναι μαλακός και ελαστικός.Συσκευασία 0,250LΚίνδυνος. Μόνο γ..

4,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 3,23€

Στόκος Πλαστικών HB Body BumperSoft

Πολυεστερικός στόκος δύο συστατικών, με άριστη πρόσφυση σε πλαστικούς προφυλακτήρες εκτός πολυαιθυλενίου (ΡΕ). Μπορεί να εφαρμοσθεί χωρίς προηγούμενο τρίψιμο αφού πρώτα καθαρίσουμε τον προφυλακτήρα με ANTISIL 770 NORMAL  και με ένα non wooven pa..

8,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 6,86€

Εμφάνιση 1 έως 11 από 11 (1 Σελ.)