Χρώμα Αυτοκινήτου

1K ΔΙΑΦΑΝΟ BINDER

Ενός συστατικού διάφανο χρώμα διπλής (binder) κατάλληλο για μίξη με χρωστικές candy καθώς και με χρωματιστές νυφάδες flakes. Προϊόν έτοιμο προς χρήση. Απαιτείται επικάλυψη με βερνίκι.Συσκευασία: 1L..

35,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 28,23€

CANDY ΣΥΜΠΥΚΝΩΜΕΝΕΣ ΧΡΩΣΤΙΚΕΣ

Συμπυκνωμένες χρωστικές Candy για το χρωματισμό διάφανου βερνικιού ή διάφανο χρώμα ενός συστατικού(Binder 1K).μόλις 70gr - 100gr είναι αρκετά για το χρωματισμό ενός λίτρου υλικού.Τα χρώματα Candy ξεχωρίζουν από τα υπόλοιπα, χάρη στη μοναδική τους φωτ..

12,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 9,68€

Candy Υποστρώματα

Μεταλλικές αποχρώσεις και αποχρώσεις πέρλας,με καλές ανακλαστικές ιδιότητες, ιδανικές για χρήση ως βάση-υπόστρωμα σε βαφές Candy. Απαραίτητες για τη δημιουργία φωτεινών, έντονων και εντυπωσιακών αποχρώσεων.Το χρώμα Candy είναι αποτέλεσμα μιας χρωματι..

80,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 64,52€

CANDY ΧΡΩΜΑ ΔΙΠΛΗΣ 1Κ

Χρώμα Candy ενός συστατικού (Binder 1K), για χρήση πάνω από χρώμα βάσης (μεταλλικό ή πέρλα), για τη δημιουργία έντονων, φωτεινών αποχρώσεων. Απαιτείται τελική επίστρωση με βερνίκι 2Κ. Τα χρώματα Candy ξεχωρίζουν απο τα υπόλοιπα, χάρη στη μοναδικ..

65,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 52,42€

CHASSICOAT

Tο CHASSICOAT είναι αντισκωριακό βερνικόχρωμα για σασί αυτοκινήτων. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σαν αντισκωριακό υπόστρωμα για κάθε μεταλλική επιφάνεια. Έχει μεγάλη καλυπτικότητα, ισχυρή πρόσφυση και μεγάλη ελαστικότητα. Παρουσιάζει ιδιαίτερ..

5,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 4,44€

CHROME MIRROR EFFECT

Το υγρό χρώμιο επιτρέπει τη δημιουργία επιχρωμιωμένης επιφάνειας, με φινίρισμα καθρέπτη. Αποτελεί την πιό εύκολη, οικονομική και μή τοξική επιλογή αντί της επιχρωμίωσης.Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με οποιοδήποτε πιστόλι ψεκασμού χωρίς την ανάγκη επιπλέο..

25,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 20,16€

Diamond Pearl Paint

Η σειρά Diamond pearl Paint είναι οτι πιο εξελιγμένο τεχνολογικά στα χρώματα πέρλας.Πρόκειται για μικροσωματίδια πυριτίου επικαλυμμένα με στρώση οξειδίου του τιτανίου. Υπερέχουν σε σχέση με όλα τα υπόλοιπα χρώματα πέρλας τόσο στο λαμπερό τους αποτέλε..

60,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 48,39€

FLUORESCENT PAINT

Τα φθορίζοντα χρώματα είναι εξαιρετικά λαμπερά και φωτεινά και ανήκουν στη γενικότερη κατηγορία των φωσφορούχων χρωμάτων. Όταν τα μόρια τους εκτίθενται στα φωτόνια, εκπέμπουν έντονη φωτεινότητα και αυτό συμβαίνει διότι ένα φθορίζων χρώμα εκπέμπει περ..

12,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 9,68€

TEXTURE BUMPER PAINT

Χρώμα προφυλακτήρα ανάγλυφο()σαγρέ σε μορφή σπρέι. Ταχυστέγνωτο ακρυλικό ασταρόχρωμα  για προφυλακτήρες με ανάγλυφη επιφάνεια. Κατάλληλο για όλους τους τύπους πλαστικών, εκτός απο πολυεθυλαίνειο(ΡΕ). Διατίθεται σε μαύρο και γκρί.Συσκευασία: Σπρέ..

6,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 5,24€

TOUCH UP 2 ΣΕ 1

Πλαστικό μπουκάλι 25ml για εφαρμογή χρώματος αυτοκινήτου. Μπουκάλι με ένα πινέλο για μεγαλύτερα σημάδια και μια βελόνα για γέμισμα των γραμμών με μεγαλύτερη ακρίβεια στην επιφάνεια του αυτοκινήτου.Με αεροστεγές καπάκι ώστε να αποτρέπει την μπογιά να ..

1,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,81€

ΔΟΧΕΙΟ ΧΡΩΜΑΤΩΝ 50ml

Μπουκαλάκι 50 ml με ενσωματωμένο πινέλο στο καπάκι. Ιδανικό για χρώμα αυτοκινήτου, για την κάλυψη γρατζουνιών στην επιφάνεια του αυτοκινήτου...

1,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,81€

ΧΡΩΜΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΕ ΣΠΡΕΙ ΔΙΠΛΗΣ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗΣ

 Χρώμα αυτοκινήτου σε σπρέι, βάσει κωδικού χρώματος.Αυτή η κατηγορία, περιλαμβάνει όλους τους κωδικούς χρωμάτων, ανεξαρτήτως απόχρωσης (αμέταλλες, μεταλλικές ή αποχρώσεις πέρλας). Σε αυτή την περίπτωση η χρήση βερνικιού σαν τελικό στρώμα είναι α..

12,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 9,68€

Εμφάνιση 1 έως 12 από 13 (2 Σελ.)