Ξεθάμπωμα Φαναριών

Ξεθάμπωμα Φαναριών

3M Trizact P3000 75mm

Λειαντικός δίσκος φινιρίσματος. Κατάλληλο για ματάρισμα  και απομάκρυνση ατελειών, από επιφάνειες οι οποίες πρόκειται να γυαλισθούν. Ιδανικό για το τρίψιμο φαναριών αυτοκινήτου. Η κατασκευαστική δομή του λειαντικού Trizact™ αποτελείται από μικρο..

4,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 3,63€

3Μ 260L P800 75mm

Λειαντικός δίσκος με υπόστρωμα από φιλμ, για εφαρμογές λείανσης μεγάλης ακρίβειας σε φανοποιεία. Ιδανικός για εφαρμογές φανοποιίας όπως σβήσιμο, προετοιμασία για τον ψεκασμό του χρώματος και αφαίρεση ατελειών της βαφής. Επίσης κατάλληλος για το ξεθάμ..

0,65€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,52€

7940 SIAAIR 80mm

Μαλακός λειαντικός δίσκος με σύστημα velcro και με βάση από σφουγγάρι.Το μέγεθός του το καθιστά κατάλληλο για μικροεπισκευές, προετοιμασία μικρών επιφανειών προς γυάλισμα καθώς και για ξεθάμπωμα φαναριών. Ιδανικός για το τελειωτικό τρίψιμο με λίγο νε..

1,70€ Χωρίς ΦΠΑ: 1,37€

HEADLIGHT LENS RESTORATION SYSTEM

Σύστημα καθαρισμού φαναριών. Απομακρύνει αποτελεσματικά γρατζουνιές και θαμπάδα απο τα φανάρια του αυτοκινήτου, κάνοντας τα να φαίνονται καινούρια! Για χρήση με οικιακό δράπανο. Πολύ εύκολο στην εφαρμογή. Το κίτ περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα υλικά:1..

28,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 22,58€

Lens Clear

Βερνίκι για τα φανάρια του αυτοκινήτου, σε μορφή σπρέι. Η τέλεια λύση για τα θαμπωμένα φανάρια.Ειδικά σχεδιασμένο, ελαστικό βερνίκι, το οποίο δίνει γυαλιστερή εμφάνιση στα εμπρός ή πίσω φανάρια του αυτοκινήτου. Η τέλεια λύση, για τα φανάρια μπου θ..

6,20€ Χωρίς ΦΠΑ: 5,00€

Scratch Remover

Αφαιρετικό γρατζουνιάς για πλαστικές επιφάνειες. Εξαφανίζει τις γρατζουνιές από τα πλαστικά φανάρια του αυτοκινήτου, από πλαστικά παρμπρίζ σε καμπριολέ, φέρινγκ μηχανών, τζάμια από τροχόσπιτα και σκάφη...

7,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 6,05€

ΣΦΟΥΓΓΑΡΙ ΓΥΑΛΙΣΜΑΤΟΣ 76mm

Σφουγγάρι γυαλίσματος 76mm.Ιδιαίτερα χρήσιμο για την εξάλειψη επιφανειακών σημαδιών και ατελειών. Ιδανικό για διαδικασία γυαλίσματος σε μικρές επιφάνειες καθώς και τον καθαρισμό των φαναριών του αυτοκινήτου, φέρινγκ μηχανών κ.α, σε συνδυασμό με γυαλι..

3,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 2,42€

Εμφάνιση 1 έως 7 από 7 (1 Σελ.)