Φροντίδα Εξωτερικών Πλαστικών

Αυτοκίνητο - Φροντίδα Εξωτερικών Πλαστικών

PLASTIC RESTORER GEL

Περιποιείται τα συνθετικά τμήματα του εξωτερικού του αυτοκινήτου. Ανανεώνει εντατικά το χρώμα και προσφέρει ακόμη και στους φθαρμένους προφυλακτήρες και διακοσμητικές γραμμές νέα λάμψη. Σφραγίζει ρωγμές και συντηρεί τις επιφάνειες. Διαφανές και κατάλ..

12,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 9,68€

Scratch Remover

Αφαιρετικό γρατζουνιάς για πλαστικές επιφάνειες. Εξαφανίζει τις γρατζουνιές από τα πλαστικά φανάρια του αυτοκινήτου, από πλαστικά παρμπρίζ σε καμπριολέ, φέρινγκ μηχανών, τζάμια από τροχόσπιτα και σκάφη...

7,80€ Χωρίς ΦΠΑ: 6,29€

SONAX ΒΑΦΗ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ

Ειδική βαφή για τα πλαστικά μέρη του αυτοκινήτου και της μοτοσυκλέτας όπως προφυλακτήρες, βαλίτσες κ.α . Φρεσκάρει τα χρώματα και περιποιείται τα φθαρμένα και ξεθωριασμένα πλαστικά μέρα στο εξωτερικό του αυτοκινήτου.Βάφει με χρώμα όλα τα μάυρα πλαστι..

9,20€ Χωρίς ΦΠΑ: 7,42€

SONAX ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ

Καθαριστικό προστατευτικό πλαστικών.Υψηλής ποιότητας γαλάκτωμα περιποίησης των πλαστικών και ελαστικών τμημάτων. Καθαρίζει, περιποιείται και προστατεύει εσωτερικά και εξωτερικά. διεισδύει βαθιά στην επιφάνεια και δρα εσωτερικά. Καθαρίζει τα πλαστικά ..

6,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 5,24€

Ultimate black plastic restorer

Κρέμα επαναφοράς μαύρων εξωτερικών πλαστικών. Ισχυρό προστατευτικό, που χρησιμοποιεί πρωτοποριακή τεχνολογία UV βερνικιού. Δίνει πλούσια σκούρα γυαλάδα στα εσωτερικά, όπως ταμπλώ και πάνελ πόρτας, που κρατά για εβδομάδες.Ανανεώνει όλα τα εξωτερικά..

18,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 14,92€

Εμφάνιση 1 έως 5 από 5 (1 Σελ.)