Φροντίδα Εξωτερικών Πλαστικών

Αυτοκίνητο - Φροντίδα Εξωτερικών Πλαστικών

SONAX PROFILINE ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ & ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ 1L

Επαγγελματικό προϊόν για την ανανέωση και συντήρηση των πλαστικών και την επαναφορά των χρωμάτων . Προσφέρει διακριτική λάμψη. Επίσης συντηρητικό για τον κινητήρα που προσφέρει απώθηση του νερού. Δεν αφήνει κολλώδη η λιπαρά κατάλοιπα. Για εσωτερικά κ..

21,01€ Χωρίς ΦΠΑ: 16,94€

CAR SYSTEM REFINISH RESTORER

Το Refinish Restorer είναι ένας υψηλής ποιότητας υλικό επαναφοράς για όλα τα είδη πλαστικών που δεν έχουν βαφτεί, τα οποία ξεθωριάστηκαν από τον ήλιο.Για το φρεσκάρισμα ξεθωριασμένων από τον ήλιο πλαστικών καθώς και για την αφαίρεση καταλοίπων από τι..

10,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 8,06€

KOCH ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ PLAST STAR (Ps)

Ειδικό προϊόν για την προστασία πλαστικών. Ιδιαίτερα ανθεκτικό σε ακτίνες UV. Χάρη στην ειδική του σύνθεση δίνει στα ελαστικά μέρη σχεδόν την αρχική τους εμφάνιση. Γρήγορο και εύκολο στην χρήση. Μεγάλη διάρκεια ζωής. Χωρίς αραίωση.Συσκευασία 1L..

25,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 20,16€

MEGUIAR'S HYBRID CERAMIC TRIM RESTORER

Επαναφέρει αποτελεσματικά την αρχική εμφάνιση σε άβαφα εξωτερικά πλαστικά και διακοσμητικά κομμάτια. Κατάλληλο για εφαρμογή σε προφυλακτήρες, καπάκια καθρεφτών, καλύμματα παρμπρίζ κ.α.Ανανεώνει, αναζοωγωνεί και προστατεύει τα άβαφα εξωτερικά πλαστικά..

22,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 18,15€

QUIXX ΒΑΦΗ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ ΜΑΥΡΗ

Το QUIXX Black Plastic Colour δίνει στο όχημά σας νέα εμφάνιση. Αυτό συμβαίνει γιατί τα πλαστικά εξαρτήματα του οχήματος φαίνονται γκρι, ματ και επομένως παλιωμένα μετά από λίγο. Περισσότερο επηρεάζονται οι προφυλακτήρες, καλύμματα θόλων τροχών και δ..

13,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 10,89€

Scratch Remover

Αφαιρετικό γρατζουνιάς για πλαστικές επιφάνειες. Εξαφανίζει τις γρατζουνιές από τα πλαστικά φανάρια του αυτοκινήτου, από πλαστικά παρμπρίζ σε καμπριολέ, φέρινγκ μηχανών, τζάμια από τροχόσπιτα και σκάφη...

9,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 7,26€

SONAX ΒΑΦΗ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ

Ειδική βαφή για τα πλαστικά μέρη του αυτοκινήτου και της μοτοσυκλέτας όπως προφυλακτήρες, βαλίτσες κ.α . Φρεσκάρει τα χρώματα και περιποιείται τα φθαρμένα και ξεθωριασμένα πλαστικά μέρα στο εξωτερικό του αυτοκινήτου.Βάφει με χρώμα όλα τα μάυρα πλαστι..

10,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 8,06€

SONAX ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ

Καθαριστικό προστατευτικό πλαστικών.Υψηλής ποιότητας γαλάκτωμα περιποίησης των πλαστικών και ελαστικών τμημάτων. Καθαρίζει, περιποιείται και προστατεύει εσωτερικά και εξωτερικά. διεισδύει βαθιά στην επιφάνεια και δρα εσωτερικά. Καθαρίζει τα πλαστικά ..

8,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 6,45€

Ultimate black plastic restorer

Κρέμα επαναφοράς μαύρων εξωτερικών πλαστικών. Ισχυρό προστατευτικό, που χρησιμοποιεί πρωτοποριακή τεχνολογία UV βερνικιού. Δίνει πλούσια σκούρα γυαλάδα στα εσωτερικά, όπως ταμπλώ και πάνελ πόρτας, που κρατά για εβδομάδες.Ανανεώνει όλα τα εξωτερικά..

19,51€ Χωρίς ΦΠΑ: 15,73€

Εμφάνιση 1 έως 9 από 9 (1 Σελ.)