Καθαρισμός Εσωτερικού

Καθαρισμός Εσωτερικού

SONAX PROFILINE ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ & ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ 1L

Επαγγελματικό προϊόν για την ανανέωση και συντήρηση των πλαστικών και την επαναφορά των χρωμάτων . Προσφέρει διακριτική λάμψη. Επίσης συντηρητικό για τον κινητήρα που προσφέρει απώθηση του νερού. Δεν αφήνει κολλώδη η λιπαρά κατάλοιπα. Για εσωτερικά κ..

21,01€ Χωρίς ΦΠΑ: 16,94€

ALL PURPOSE CLEANER ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΓΕΝΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ

Καθαριστικό σπρεϋ γενικής χρήσης.Απομακρύνει γρήγορα και αποτελεσματικά σκληρή βρωμιά,λίπη και πίσσα στο εσωτερικό και εξωτερικό μέρος του αυτοκινήτου. Προσφέρει άριστο και ασφαλή καθαρισμό σε όλους τους τάπητες και σε υφάσματα ταπετσαρίας. Καθαρί..

15,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 12,10€

Gold Class Leather & Vinyl Cleaner

Καθαριστικό σπρέι δερμάτων και βινυλίου.Γρήγορο και δυνατό για την αφαίρεση εμποτισμένων λαδιών και υδροδιαλυτών κυλίδων και ταυτόχρονο απαλό για γενικό καθαρισμό.Απομακρύνει σκληρές βρωμιές και λεκέδες, αφήνοντας καθαρή εμφάνιση σαν καινούργιο.Πρ..

21,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 17,34€

KOCH CHEMIE ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΓΕΝΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ GREEN STAR (Gs) (pH 12,5)

Συμπυκνωμένο αλκαλικό καθαριστικό χωρίς φωσφορικά άλατα και διαλύτες. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον εσωτερικό και εξωτερικό καθαρισμό των αυτοκινήτων, καθώς και τον καθαρισμό του κινητήρα. Δεν επηρεάζει ευαίσθητα αντικείμενα (π.χ. ανοδιωμένο αλουμ..

7,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 5,65€

KOCH CHEMIE ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΥΦΑΣΜΑΤΩΝ/ΚΑΘΙΣΜΑΤΩΝ Mzr

Καθαριστικό εσωτερικών χώρων με ευχάριστο άρωμα. Ιδανικό για υφάσματα, πλαστικά και άλλες επιφάνειες.  Αφαιρεί λάδια, γράσο, μελάνι, και άλλες βρωμιές.(Αραίωση 1:5-1:50).pH 12,5Συσκευασία 1L..

11,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 8,87€

MAXSHINE ΒΟΥΡΤΣΑ DETAILING ΜΕ ΤΡΙΧΑ ΑΛΟΓΟΥ

Κατασκευασμένη από όμορφα επεξεργασμένο ξύλο, η βούρτσα detailing με τρίχα αλόγου της Maxshine εγγυάται ποιότητα στον καθαρισμό. Η απαλή τρίχα αλόγου δεν καταστρέφεται και διασφαλίζει τον βαθύ καθαρισμό.Η τρίχα αλόγου είναι ιδανική για δερμάτινες, υφ..

11,90€ Χωρίς ΦΠΑ: 9,60€

MAXSHINE ΚΙΤΡΙΝΟ ΠΑΝΙ ΜΙΚΡΟΪΝΩΝ ΓΕΝΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ 40 Χ 40cm

Πανάκι μικροϊνων κίτρινο, γενικής χρήσης, 380γρ/τμ. Ιδανικό για καθάρισμα, στέγνωμα και καθαρισμό γυαλιστικών αλοιφών. Χωρίς ραφές στις άκρες. Διαστάσεις 40 x 40cm..

3,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 2,42€

MAXSHINE ΚΥΚΛΙΚΗ ΒΟΥΡΤΣΑ ΓΙΑ DUAL ACTION

Η βούρτσα καθαρισμού 85mm DA είναι ιδανική για τον καθαρισμό και την αφαίρεση λεκέδων από χαλιά, ταπετσαρίες και άλλες επιφάνειες. Αυτές οι τρίχες είναι από 100% πολυπροπυλένιο, πολύ ανθεκτικό με αντοχή σε διαβρωτικές χημικές ουσίες. Χρησιμοποιήστε α..

9,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 7,26€

MAXSHINE ΚΥΚΛΙΚΗ ΒΟΥΡΤΣΑ ΔΡΑΠΑΝΟΥ 125mm

Η βούρτσα υφάσματος Heavy-Duty Drill αξιοποιεί τη δύναμη του τρυπανιού σας για βαθύ καθαρισμό σε χαλιά και ταπετσαρίες. Μειώστε τον χρόνο που χρειάζεται για τον καθαρισμό χαλιών!Διαθέτει τρίχες από νάιλον 3mm που είναι αρκετά σκληρές ώστε να απομακρύ..

12,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 9,68€

MAXSHINE ΚΥΚΛΙΚΗ ΒΟΥΡΤΣΑ ΔΡΑΠΑΝΟΥ 50mm

Η βούρτσα υφάσματος Heavy-Duty Drill αξιοποιεί τη δύναμη του τρυπανιού σας για βαθύ καθαρισμό σε χαλιά και ταπετσαρίες. Μειώστε τον χρόνο που χρειάζεται για τον καθαρισμό χαλιών!Διαθέτει τρίχες από νάιλον 3mm που είναι αρκετά σκληρές ώστε να απομακρύ..

10,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 8,06€

MAXSHINE ΜΑΥΡΟ ΠΑΝΙ ΜΙΚΡΟΪΝΩΝ ΓΕΝΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ 40 Χ 40cm

Οικονομικό πανάκι γενικής χρήσης με μέτριο πάχος το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί υγρό ή στεγνό. Η πολύ υψηλή απορροφητικότητα του το κάνει ιδανικό για βρεγμένο καθαρισμό ή στέγνωμα υγρών επιφανειών. Ιδανικό για καθάρισμα, στέγνωμα και detailing ευα..

3,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 2,42€

MAXSHINE ΠΑΝΙ ΜΙΚΡΟΪΝΩΝ ΓΙΑ ΤΖΑΜΙΑ

Το πανάκι μικροϊνών για τζάμια είναι μια ελαφριά πετσέτα ιδανική για το καθάρισμα των παραθύρων και των καθρεπτών, όπως επίσης για το γυάλισμα χρωμίου, γυαλιού και μετάλλων. Το πανάκι μικροϊνών για τζάμια έχει μια πολύ σφιχτή πλέξη και μικρό βάρος γι..

3,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 2,42€

Εμφάνιση 1 έως 12 από 24 (2 Σελ.)