Πλύσιμο Αυτοκινήτου

Πλύσιμο Αυτοκινήτου

All Purpose Cleaner

Καθαριστικό σπρεϋ γενικής χρήσης.Απομακρύνει γρήγορα και αποτελεσματικά σκληρή βρωμιά,λίπη και πίσσα στο εσωτερικό και εξωτερικό μέρος του αυτοκινήτου. Προσφέρει άριστο και ασφαλή καθαρισμό σε όλους τους τάπητες και σε υφάσματα ταπετσαρίας. Καθαρί..

15,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 12,10€

BRAKE CLEANER

Καθαριστικό φρένων σε μορφή σπρέι. Ισχυρό καθαριστικό, με υψηλές διαλυτικές ιδιότητες. Απομακρύνει αποτελεσματικά τα υπολείμματα από τακάκια, λάδια, γράσο και σκόνη δρόμου. Δε διαβρώνει.Συσκευασία: Σπρέι 400mlΚίνδυνος-Εξαιρετικά εύφλεκτο αερόλυμα. Πε..

3,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 2,42€

Endurance Tire Gel

Προστατευτικό και γυαλιστικό τζέλ ελαστικών μακράς διάρκειας. Προστασία που διαρκεί βδομάδες, όχι απλά μέρες, ακόμα και σε συνεχόμενα πλυσίματα ή βροχή.Η θρυλική σύνθεση της Meguiars  προστατεύει και καθαρίζει τα ελαστικά, δίνοντας πλούσιο κα..

17,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 14,11€

HotShine Tyre Spray

Προστατευτικό σπρεϋ ελαστικών. Δίνει στα ελαστικά βαθειά γυαλάδα με "υγρή" όψη. Συνδυαστική φόρμουλα πολυμερών με υψηλή αντίσταση στο νερό και αντιοζονικής τεχνολογίας, για λαμπερή εμφάνιση με προστασία μεγάλης διάρκειας. Διατηρεί μαύρα τα ελαστικ..

18,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 14,92€

MEGUIAR'S HYBRID CERAMIC WAX

Σπρέι υβριδικό  κερί κεραμικής τεχνολογίας για γρήγορο κέρωμα κατά το πλύσιμο του αυτοκινήτου.Προηγμένη σύνθεση από διοξείδιο του πυριτίου ( SiO2 ), που χρησιμοποιείται στις κεραμικές επιστρώσεις. Μεγαλύτερη προστασία, αυξημένη διάρκεια και έντο..

21,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 17,34€

MEGUIAR'S ΓΑΝΤΙ ΠΛΥΣΙΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΪΝΕΣ

Εξαιρετικά μαλακό δεν αφήνει χνούδι. Με ιδιαίτερα βελούδινες απορροφητικές μικροϊνες, που "σηκώνουν" και παγιδεύουν τη βρωμιά. Ασφαλής χρήση σε βερνίκι και λαμπερό φινίρισμα χωρίς "αράχνες". Με βαθύ πέλος που δε στουπώνει. Απορροφά περισσότερη σαπουν..

16,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 13,31€

MEGUIAR'S ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΣΠΡΕΫ ΜΕ ΚΕΡΙ ΓΙΑ ΠΛΥΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΕΡΟ

Το τέλειο προϊόν για τους κατοίκους πόλεως χωρίς παροχή νερού. Πλύσιμο και κέρωμα μαζί σε λιγότερο από 15 λεπτά και χωρίς σταγόνα νερού Προηγμένη χημική σύνθεση με πολυμερή για υψηλής στιπλνότητας προστασία από συνθετικό υδροφοβικό κερί, που δια..

25,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 20,16€

MICROSHINE 2 IN 1

Διπλής όψης πανί μικροϊνών. Η πλευρά με τις μακριές ίνες είναι ιδανική για την αφαίρεση υπολειμμάτων  ενώ η πλευρά με τις κοντές ίνες είναι ιδανική για το τέλειο φινίρισμα. Διαστάσεις: 0.40 x 0.40m..

4,01€ Χωρίς ΦΠΑ: 3,23€

MICROSHINE ΚΙΤΡΙΝΟ

Κίτρινο πανί μικροϊνών για καθαρισμό και γυάλισμα. Ιδανικό για την απομάκρυνση νερών, των κσταλοίπων από τις αλοιφές και τον καθαρισμό της επιφάνειας. Δε χαράσσει τις επιφάνειες. Διαστάσεις: 0.36 x 0.36m..

4,01€ Χωρίς ΦΠΑ: 3,23€

MORRIS COCKPIT SPRAY

Σπρέι γυαλιστικό ταμπλό για καθαρισμό, προστασία και καλλωπισμό του ταμπλό και άλλων τμημάτων μέσα στο αυτοκίνητο. Περιορίζει τη προσκόλληση σκόνης. Χωρίς σιλικόνη. Αντιστατικό.Συσκευασία: Σπρέι 400mlΚίνδυνος-Εξαιρετικά εύφλεκτο αερόλυμα. Περιέκτης υ..

2,60€ Χωρίς ΦΠΑ: 2,10€

MORRIS WHEEL CLEANER

Καθαριστικό ζαντών. Αφαιρεί εύκολα τα υπολείμματα από τα τακάκια και τις βρομιές του δρόμου. Γυαλίζει και προστατεύει. Ουσία εντατικού καθαρισμού για τις στεφάνες και μουαγιέ. Γρήγορο και εύκολο στην επάλειψη. Εξαιρετικές καθαριστικές ιδιότητες. ..

4,80€ Χωρίς ΦΠΑ: 3,87€

Perfect Clarity Glass Cleaner

Ασυναγώνιστη καθαριστική ικανότητα για κρύσταλλα και καθρέπτες.Ειδική σύνθεση που δεν θαμπώνει με διαύγεια μεγάλης διάρκειας. Εύκολα αφαιρεί υπολείμματα βινυλίου, πιτσιλιές εντόμων, χυμούς δέντρων, μουτζούρες δρόμου και περιττώματα πουλιών. Απλώνε..

13,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 10,48€

Εμφάνιση 1 έως 12 από 28 (3 Σελ.)