Πλύσιμο Αυτοκινήτου

Πλύσιμο Αυτοκινήτου

ALL PURPOSE CLEANER ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΓΕΝΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ

Καθαριστικό σπρεϋ γενικής χρήσης.Απομακρύνει γρήγορα και αποτελεσματικά σκληρή βρωμιά,λίπη και πίσσα στο εσωτερικό και εξωτερικό μέρος του αυτοκινήτου. Προσφέρει άριστο και ασφαλή καθαρισμό σε όλους τους τάπητες και σε υφάσματα ταπετσαρίας. Καθαρί..

15,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 12,10€

BRAKE CLEANER

Καθαριστικό φρένων σε μορφή σπρέι. Ισχυρό καθαριστικό, με υψηλές διαλυτικές ιδιότητες. Απομακρύνει αποτελεσματικά τα υπολείμματα από τακάκια, λάδια, γράσο και σκόνη δρόμου. Δε διαβρώνει.Συσκευασία: Σπρέι 400mlΚίνδυνος-Εξαιρετικά εύφλεκτο αερόλυμα. Πε..

3,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 2,42€

Endurance Tire Gel

Προστατευτικό και γυαλιστικό τζέλ ελαστικών μακράς διάρκειας. Προστασία που διαρκεί βδομάδες, όχι απλά μέρες, ακόμα και σε συνεχόμενα πλυσίματα ή βροχή.Η θρυλική σύνθεση της Meguiars  προστατεύει και καθαρίζει τα ελαστικά, δίνοντας πλούσιο κα..

19,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 15,32€

HotShine Tyre Spray

Προστατευτικό σπρεϋ ελαστικών. Δίνει στα ελαστικά βαθειά γυαλάδα με "υγρή" όψη. Συνδυαστική φόρμουλα πολυμερών με υψηλή αντίσταση στο νερό και αντιοζονικής τεχνολογίας, για λαμπερή εμφάνιση με προστασία μεγάλης διάρκειας. Διατηρεί μαύρα τα ελαστικ..

18,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 14,92€

IK FOAM PRO 12 Επαγγελματικός Αφροποιητής 10L

Ο επαγγελματικός ψεκαστήρας IK FOAM PRO 12 έχει κατασκευαστεί για την παραγωγή σταθερού και ανθεκτικού αφρού. Σχεδιασμένος για χρήση με χημικούς παράγοντες με επιφανειοδραστικές ιδιότητες. Παρέχει στον χρήστη πυκνό, μόνιμο αφρό που είναι ιδανικός για..

150,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 120,97€

IK FOAM PRO 2+ Αφροποιητής Υποπίεσης 1,9L

Ο επαγγελματικός ψεκαστήρας IK FOAM PRO 2+ έχει κατασκευαστεί για την παραγωγή σταθερού και ανθεκτικού αφρού. Σχεδιασμένος για χρήση με χημικούς παράγοντες με επιφανειοδραστικές ιδιότητες. Παρέχει στον χρήστη πυκνό, μόνιμο αφρό που είναι ιδανικός για..

50,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 40,32€

KOCH CHEMIE ΑΦΡΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ GENTLE SNOW FOAM (GSF)

Αφρός καθαρισμού με ουδέτερο Ph. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πρόπλυση ή σαν σαμπουάν για πλύσιμο στο χέρι. Δεν επηρεάζει το κερί ή άλλες επιστρώσεις. Αραίωση 1:50. Ph 7,5Συσκευασία 1 λίτρο..

18,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 14,92€

KOCH CHEMIE ΓΥΑΛΙΣΤΙΚΟ/ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟ ΑΜΑΞΩΜΑΤΟΣ ALL AROUND QUICK SHINE

Καθαρίζει και συντηρεί όλες τις εξωτερικές επιφάνειες του αυτοκινήτου. Χρησιμοποιείται μετά από κάθε πλύσιμο και προσφέρει γυαλιστερή επιφάνεια σε ένα βήμα διατηρώντας προηγούμενη επεξεργασία κερώματος. Συσκευασία: Σπρέι 500ml..

15,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 12,50€

KOCH CHEMIE ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΓΕΝΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ GREEN STAR (Gs) (pH 12,5)

Συμπυκνωμένο αλκαλικό καθαριστικό χωρίς φωσφορικά άλατα και διαλύτες. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον εσωτερικό και εξωτερικό καθαρισμό των αυτοκινήτων, καθώς και τον καθαρισμό του κινητήρα. Δεν επηρεάζει ευαίσθητα αντικείμενα (π.χ. ανοδιωμένο αλουμ..

8,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 6,45€

KOCH CHEMIE ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΥΦΑΣΜΑΤΩΝ/ΚΑΘΙΣΜΑΤΩΝ Mzr

Καθαριστικό εσωτερικών χώρων με ευχάριστο άρωμα. Ιδανικό για υφάσματα, πλαστικά και άλλες επιφάνειες.  Αφαιρεί λάδια, γράσο, μελάνι, και άλλες βρωμιές.(Αραίωση 1:5-1:50).pH 12,5Συσκευασία 1L..

11,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 8,87€

KOCH CHEMIE ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ ΚΕΡΙ PROTECTOR WAX (Pw)

Προστατευτικό κερί για επιφάνειες του αυτοκινήτου. Τα υψηλής ποιότητας συστατικά του προσφέρουν υψηλή γυαλάδα, προστασία, υδροφοβία, καλύπτουν μικρά σημάδια. Παρέχει επίσης μεγάλη προστασία σε πλαστικά μέρη καθώς και υφασμάτινες οροφές. Μπορεί να χρη..

24,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 19,76€

MAXSHINE BIG RED ΠΕΤΣΕΤΑ ΣΤΕΓΝΩΜΑΤΟΣ ΜΙΚΡΟΪΝΩΝ

Η πετσέτα μικροϊνών “Big Red” για στέγνωμα είναι η απόλυτη επιλογή για το στέγνωμα του αυτοκινήτου σας. Η πλέξη “βάφλα” παγιδεύει το νερό αποτελεσματικότερα σε σχέση με άλλες υφάνσεις καθώς η πετσέτα περνά από την επιφάνεια, οι πτυχώσεις παγιδεύουν τ..

15,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 12,10€

Εμφάνιση 1 έως 12 από 52 (5 Σελ.)