Κεριά/Σφραγιστικά

Κεριά/Σφραγιστικά 

CHAMALEON ΚΙΤ ΚΕΡΑΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ 9Η

Σφραγιστικό κεραμικής προστασίας με δείκτη προστασίας 9Η.Εξαιρετικά αποτελέσματα αποκατάστασης.Πολύ καλή αντοχή σε γρατζουνιέςΕξαιρετική απώθηση νερούδημιουργεί επιφάνεια εύκολη στον καθαρισμόΠροστασία μεγάλης διάρκειας από τις καιρικές συνθήκες, την..

19,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 15,73€

CHEMICAL GUYS BLACKLIGHT ΚΡΕΜΑ ΓΥΑΛΙΣΜΑΤΟΣ

Κρέμα γυαλίσματος. Ειδικά σχεδιασμένη για μαύρα και σκουρόχρωμα αυτοκίνητα. Η πιο ομαλή και υγρή αντανάκλαση που μπορεί να υπάρξει. Ισχυρή ανθεκτικότητα, ευκολία εφαρμογής και με αντιστατική ιδιότητα.Η πλήρης συνθετικής νανοτεχνολογίας υφή του προσφέ..

42,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 33,87€

DA Microfiber Finishing Wax

Υλικό φινιρίσματος, απο πλούσιο μείγμα πολυμερών, σιλικόνης και καρνάουμπα, για προστασία υψηλής γυαλάδας.Εύκολο στην εφαρμογή, με ένα γρήγορο πέρασμα και σκούπισμα χωρίς σκόνη. Ειδικά σχεδιασμένο για βελτιστοποίηση της επιφάνειας μετά την εφαρμογ..

20,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 16,13€

HYBRID CERAMIC LIQUID WAX

Κορυφαία κεραμική τεχνολογία αιχμής διοξειδίου του πυριτίου (SiO2) για μέγιστη προστασία στο χρώμα. Σφραγίζει και προστατεύει αποτελεσματικά το χρώμα από επιβλαβείς περιβαλλοντικούς ρύπους.Αδιάκοπη απώθηση νερού και σταγονοποίηση που εντυπωσιάζει.&nb..

35,01€ Χωρίς ΦΠΑ: 28,23€

JET SEAL ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ ΒΑΦΗΣ

Ανθεκτική προστασία από τα σκληρότερα στοιχεία. Η φόρμουλα του συνθετικού κεριού διαρκεί περισσότερο για καλύτερη προστασία και λάμψη. Βοηθά να αποκρούσει τη σκληρή υπεριώδη ηλιακή ακτινοβολία, την ρύπανση, τις κηλίδες νερού, τα υπολείμματα, ακαθαρσί..

55,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 44,35€

KOCH CHEMIE ΓΥΑΛΙΣΤΙΚΟ/ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟ ΑΜΑΞΩΜΑΤΟΣ ALL AROUND QUICK SHINE

Καθαρίζει και συντηρεί όλες τις εξωτερικές επιφάνειες του αυτοκινήτου. Χρησιμοποιείται μετά από κάθε πλύσιμο και προσφέρει γυαλιστερή επιφάνεια σε ένα βήμα διατηρώντας προηγούμενη επεξεργασία κερώματος. Συσκευασία: Σπρέι 500ml..

15,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 12,10€

KOCH CHEMIE ΚΕΡΙ ΦΙΝΙΡΙΣΜΑΤΟΣ S0.01

Κερί για συντήρηση στο χρώμα και στο πλαστικό με μεγάλη διάρκεια ζωής. Περιέχει ειδικό μίγμα σκληρών και ανθεκτικών κεριών. Προστατεύει την επιφάνεια προσφέροντας βαθιά λάμψη που διαρκεί για μήνες.Δεν ενδείκνυται για φρέσκα χρώματα.Κοπτική ικανότητα:..

16,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 12,90€

KOCH CHEMIE ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ ΚΕΡΙ PROTECTOR WAX (Pw)

Προστατευτικό κερί για επιφάνειες του αυτοκινήτου. Τα υψηλής ποιότητας συστατικά του προσφέρουν υψηλή γυαλάδα, προστασία, υδροφοβία, καλύπτουν μικρά σημάδια. Παρέχει επίσης μεγάλη προστασία σε πλαστικά μέρη καθώς και υφασμάτινες οροφές. Μπορεί να χρη..

24,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 19,76€

KOCH CHEMIE ΣΦΡΑΓΙΣΤΙΚΟ ΚΕΡΙ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ S0.02

Αποτελεσματικό σφραγιστικό ψεκαζόμενο κερί που προσφέρει υψηλή γυαλάδα γρήγορα και εύκολα. Επίσης παρέχει υψηλή υδροφοβία. Κοπτική ικανότητα: 0Γυάλισμα: 9.9 Συσκευασία: Σπρει 500ml..

32,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 25,81€

LINAQUARTZ NANO-ΚΕΡΑΜΙΚΉ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ 3D9H

Νανοκεραμική επίστρωση, για μόνιμη προστασία του αυτοκινήτου/μηχανής/σκαφών κ.α. Πρόκειται για ένα γυάλινο φράγμα, συ συμπηκνωμένη υγρή μορφή, το οποίο όταν στεγνώνει δημιουργεί μια προστατευτική επίστρωση με πάχος κάτων απο 1μm και σκληρότητα 9Η.Χαρ..

50,01€ Χωρίς ΦΠΑ: 40,33€

MEGUIAR'S QUICK DETAILER

Είναι ο συνδετικός κρίκος ανάμεσα στο πλύσιμο & κέρωμα. Απομακρύνει βλαβερούς ρύπους πριν να καταστρέψουν το φινίρισμα. Αφαιρεί με ασφάλεια σκόνη, δαχτυλιές, κηλίδες νερού και περιττώματα πουλιών, χωρίς να χαράζεται η επιφάνεια. Για ενισχυμέ..

12,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 10,08€

MEGUIAR'S 3 IN 1 WAX

Φροντίδα Βαφής Αυτοκινήτου σε 1 Βήμα: Καθαρίζει, Γυαλίζει, Προστατεύει.Πρωτοποριακή λύση για την ανανέωση της βαφής με μία εύκολη σύνθεση.Αφαιρεί ολογράμματα, στίγματα νερού και ατέλειες χάρη στα στιλβωτικά λειαντικά.Αυξάνει το βάθος της γυαλάδας και..

30,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 24,19€

Εμφάνιση 1 έως 12 από 25 (3 Σελ.)