Αλοιφές Γυαλίσματος

Αλοιφές Γυαλίσματος

3M Extra Fine Plus 80349

Μια νέα αλοιφή με εξαιρετικές ιδιότητες, ειδικά σχεδιασμένη για τις μοντέρνες αντιχαρακτικές βαφές αυτοκινήτων. Επίσης ιδανική για συμβατικές βαφές μιας και με ένα προϊόν έχετε τα αποτελέσματα χοντρής αλοιφής – με μάλλινη γούνα έχετε μεγάλη κ..

39,99€ Χωρίς ΦΠΑ: 32,25€

3M Fast Cut Plus 50417

Χοντρή Αλοιφή. Λειαντικό υγρό που αφαιρεί γρήγορα τις γραμμές λείανσης από επαναβαφές ή από το εργοστασιακό βάψιμο και βοηθάει στην επίτευξη υψηλού φινιρίσματος. χρησιμοποιώντας την 3M Fast Cut Plus, οι γραμμές δεν ξαναεμφανίζονται. Άμεσης δράσης ..

39,99€ Χωρίς ΦΠΑ: 32,25€

3M Ultrafina SE 50383

Έχει σχεδιαστεί για να αφαιρεί γρήγορα τις κυκλικές γραμμές και τα ολογράμματα που δημιουργήθηκαν κατά το γυάλισμα χρώματος αυτοκινήτων. το αποτέλεσμα είναι υψηλής ποιότητας γυαλάδα χωρίς κυκλικές γραμμές και ολογράμματα. Συσκευασία : 1 lt..

39,99€ Χωρίς ΦΠΑ: 32,25€

DA Microfiber Correction Compound

Κοτική Αλοιφή για το σύστημα DA Microfiber. Επαναφορά χρώματος χωρίς αράχνες-εγγυημένα. Με τεχνολογία μικρο-λειαντικών κόκκων, για γρήγορη αφαίρεση μέτριων ελαττωμάτων με ταυτόχρονη δημιουργία υψηλής γυαλάδας. Δεν πιτσιλάει και δε δημιουργεί σκόνη..

29,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 23,39€

DA Microfiber Finishing Wax

Υλικό φινιρίσματος, απο πλούσιο μείγμα πολυμερών, σιλικόνης και καρνάουμπα, για προστασία υψηλής γυαλάδας.Εύκολο στην εφαρμογή, με ένα γρήγορο πέρασμα και σκούπισμα χωρίς σκόνη. Ειδικά σχεδιασμένο για βελτιστοποίηση της επιφάνειας μετά την εφαρμογ..

18,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 14,92€

ETALON 1003

Εξασφαλίζει τέλειο, βαθύ και διαρκές γυάλισμα χωρίς ολογράμματα. Ενδείκνυται για απομάκρυνση γρατζουνιών που υπολείπονται μετά την χονδρή ή την μεσαία αλοιφή...

23,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 18,95€

ETALON 1010

Αλοιφή εξαιρετικής κοπτικότητας. Εξαιρετικός  συνδυασμός κοπτικής και γυαλιστικής δράσης. Είναι σχεδιασμένη για τις πιο απαιτητικές εργασίες γυαλίσματος, αφαιρώντας γρατζουνιές ακόμα και από γυαλόχαρτο Ρ1500, αφήνοντας ένα βαθύ γυάλισμα στην επι..

30,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 24,19€

ETALON 2010

Ιδανική για να αφαιρεί εύκολα τις γρατζουνιές δίνοντας παράλληλα άψογη γυαλάδα χωρίς ολογράμματα σε σκούρα χρώματα. Ανάλογα με το σφουγγάρι που χρησιμοποιείται, η αλοιφή αλλάζει τις ιδιότητες της. Ιδανική για φρεσκοβαμμένες επιφάνειες.Συσκευασία: 1LΠ..

30,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 24,19€

EXTREME POLISH + WAX 2

Κορυφαίας ποιότητας γυαλιστικό με κερί για όλους τους τύπου χρωμάτων. Γυαλιστικό για τις νέες και ελαφρά ματ επιφάνειες με μακροχρόνια προστασία. Ιδιαίτερα απαλό γαλάκτωμα καθαρισμού και περιποίησης για όλους τους τύπους βαφής και τα λακαρισμένα συνθ..

13,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 10,48€

GLANOL METAL POLISH

Το Glanol Metal polish είναι ένα μοναδικό ήπιο στιλβωτικό που χαρίζει σε μέταλλα χωρίς βαφή (ανοξείδωτο χάλυβα, χρώμιο, ασήμι, ορείχαλκο, χαλκό, κασσίτερο, αλουμίνιο) μια αστραφτερή γυαλάδα. Η ειδική φόρμουλα σχηματίζει προστατευτικό φίλμ που απωθεί ..

4,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 3,63€

HEADLIGHT POLISH

Γυαλιστικό για το ξεθάμπωμα των φαναριών. Ειδικό αποξεστικό γυαλιστικό για την αποκατάσταση κιτρινισμένων και θαμπών πλαστικών προβολέων. Αφαιρεί μικρές και μεσαίες γρατζουνιές και αποκαθιστά την αρχική διάυγεια. Εξασφαλίζει άριστη φωτεινότητα αυξ..

12,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 9,68€

QUICK WAX

Κερί προστασίας αυτοκινήτου σε μορφή σπρέι. Δίνει ομοιόμορφο φινίρισμα, υψηλή γυαλάδα και προστασία. Έχει μεγάλη διάρκεια. Ψεκάζεται και στεγνώνει γρήγορα, για γρήγορο κέρωμα. Εφαρμόζεται τόσο σε στεγνή όσο και σε βρεγμένη επιφάνεια. Περιέχει κερί ca..

12,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 9,68€

Εμφάνιση 1 έως 12 από 33 (3 Σελ.)