Νανο-Κεραμική Επίστρωση

Μόνιμη Νανο-Κεραμική Επίστρωση αυτοκινήτου 3D9H. Υγρό Γυαλί

CHAMALEON ΚΙΤ ΚΕΡΑΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ 9Η

Σφραγιστικό κεραμικής προστασίας με δείκτη προστασίας 9Η.Εξαιρετικά αποτελέσματα αποκατάστασης.Πολύ καλή αντοχή σε γρατζουνιέςΕξαιρετική απώθηση νερούδημιουργεί επιφάνεια εύκολη στον καθαρισμόΠροστασία μεγάλης διάρκειας από τις καιρικές συνθήκες, την..

19,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 15,73€

HYBRID CERAMIC LIQUID WAX

Κορυφαία κεραμική τεχνολογία αιχμής διοξειδίου του πυριτίου (SiO2) για μέγιστη προστασία στο χρώμα. Σφραγίζει και προστατεύει αποτελεσματικά το χρώμα από επιβλαβείς περιβαλλοντικούς ρύπους.Αδιάκοπη απώθηση νερού και σταγονοποίηση που εντυπωσιάζει.&nb..

35,01€ Χωρίς ΦΠΑ: 28,23€

JET SEAL ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ ΒΑΦΗΣ

Ανθεκτική προστασία από τα σκληρότερα στοιχεία. Η φόρμουλα του συνθετικού κεριού διαρκεί περισσότερο για καλύτερη προστασία και λάμψη. Βοηθά να αποκρούσει τη σκληρή υπεριώδη ηλιακή ακτινοβολία, την ρύπανση, τις κηλίδες νερού, τα υπολείμματα, ακαθαρσί..

55,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 44,35€

LINAQUARTZ NANO-ΚΕΡΑΜΙΚΉ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ 3D9H

Νανοκεραμική επίστρωση, για μόνιμη προστασία του αυτοκινήτου/μηχανής/σκαφών κ.α. Πρόκειται για ένα γυάλινο φράγμα, συ συμπηκνωμένη υγρή μορφή, το οποίο όταν στεγνώνει δημιουργεί μια προστατευτική επίστρωση με πάχος κάτων απο 1μm και σκληρότητα 9Η.Χαρ..

50,01€ Χωρίς ΦΠΑ: 40,33€

MEGUIAR'S HYBRID CERAMIC WAX

Σπρέι υβριδικό  κερί κεραμικής τεχνολογίας για γρήγορο κέρωμα κατά το πλύσιμο του αυτοκινήτου.Προηγμένη σύνθεση από διοξείδιο του πυριτίου ( SiO2 ), που χρησιμοποιείται στις κεραμικές επιστρώσεις. Μεγαλύτερη προστασία, αυξημένη διάρκεια και έντο..

25,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 20,16€

SONAX PROFILINE CERAMIC COATING CC36

Κεραμική επίστρωση προστασίας χρώματος 2 σταδίων. Προστατευτικό χρώματος εξαιρετικά σκληρό αλλά ελαστικό, για μακρόχρονη προστασία (έως 36 μήνες) του χρώματος του αυτοκινήτου. Προσφέρει προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία(UV) και τα χημικά..

109,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 87,90€

Εμφάνιση 1 έως 6 από 6 (1 Σελ.)