Πανιά Γυαλίσματος/Καθαρισμού

Πανιά μικροϊνών κατάλληλα για τον καθαρισμό του εσωτερικού των αυτοκινήτων, για το στέγνωμα κατά το πλύσιμο καθώς και το σκούπισμα αλοιφών στη διαδικασία γυαλίσματος

MAXSHINE BIG RED ΠΕΤΣΕΤΑ ΣΤΕΓΝΩΜΑΤΟΣ ΜΙΚΡΟΪΝΩΝ

Η πετσέτα μικροϊνών “Big Red” για στέγνωμα είναι η απόλυτη επιλογή για το στέγνωμα του αυτοκινήτου σας. Η πλέξη “βάφλα” παγιδεύει το νερό αποτελεσματικότερα σε σχέση με άλλες υφάνσεις καθώς η πετσέτα περνά από την επιφάνεια, οι πτυχώσεις παγιδεύουν τ..

15,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 12,10€

MAXSHINE ΚΙΤΡΙΝΟ ΠΑΝΙ ΜΙΚΡΟΪΝΩΝ ΓΕΝΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ 40 Χ 40cm

Πανάκι μικροϊνων κίτρινο, γενικής χρήσης, 380γρ/τμ. Ιδανικό για καθάρισμα, στέγνωμα και καθαρισμό γυαλιστικών αλοιφών. Χωρίς ραφές στις άκρες. Διαστάσεις 40 x 40cm..

3,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 2,42€

MAXSHINE ΜΑΥΡΟ ΠΑΝΙ ΜΙΚΡΟΪΝΩΝ ΓΕΝΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ 40 Χ 40cm

Οικονομικό πανάκι γενικής χρήσης με μέτριο πάχος το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί υγρό ή στεγνό. Η πολύ υψηλή απορροφητικότητα του το κάνει ιδανικό για βρεγμένο καθαρισμό ή στέγνωμα υγρών επιφανειών. Ιδανικό για καθάρισμα, στέγνωμα και detailing ευα..

3,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 2,42€

MAXSHINE ΠΑΝΙ ΜΙΚΡΟΪΝΩΝ ΓΙΑ ΤΖΑΜΙΑ

Το πανάκι μικροϊνών για τζάμια είναι μια ελαφριά πετσέτα ιδανική για το καθάρισμα των παραθύρων και των καθρεπτών, όπως επίσης για το γυάλισμα χρωμίου, γυαλιού και μετάλλων. Το πανάκι μικροϊνών για τζάμια έχει μια πολύ σφιχτή πλέξη και μικρό βάρος γι..

3,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 2,42€

MAXSHINE ΠΕΤΣΕΤΑ ΣΤΕΓΝΩΜΑΤΟΣ TWISTED LOOP ΜΩΒ

Πετσέτα στεγνώματος αυτοκινήτου 600GSM (γραμ./τ.μ). Εξαιρετική στο να αφαιρεί τη βρωμιά από το εξωτερικό, καθώς και να καθαρίζει κάθε εσωτερικό χώρο. Επαναχρησιμοποιήσιμη, πλένεται στο πλυντήριο, με φιλική προς το περιβάλλον κατασκευή. Ανθεκτική κατα..

6,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 4,84€

MICROSHINE 2 IN 1

Διπλής όψης πανί μικροϊνών. Η πλευρά με τις μακριές ίνες είναι ιδανική για την αφαίρεση υπολειμμάτων  ενώ η πλευρά με τις κοντές ίνες είναι ιδανική για το τέλειο φινίρισμα. Διαστάσεις: 0.40 x 0.40m..

4,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 3,63€

Εμφάνιση 1 έως 6 από 6 (1 Σελ.)