Βούρτσες/Πινέλα Detailing

Βούρτσες και πινέλα, ιδανικά για τον καθαρισμό του εσωτερικού και εξωτερικού των αυτοκινήτων.

MAXSHINE ΒΟΥΡΤΣΑ DETAILING ULTRA SOFT

Αυτή η βούρτσα Ultra-Soft της MAXSHINE είναι ειδικά κατασκευασμένη για εργασίες επιρρεπής σε γρατσουνιές στο εσωτερικό αλλά και στο εξωτερικό του αυτοκινήτου. Είναι ιδανικό εργαλείο για όλους τους Detailers, για ξεσκόνισμα  ή καθάρισμα ευαίσθητω..

8,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 6,45€

MAXSHINE ΒΟΥΡΤΣΑ DETAILING ΜΕ ΤΡΙΧΑ ΑΛΟΓΟΥ

Κατασκευασμένη από όμορφα επεξεργασμένο ξύλο, η βούρτσα detailing με τρίχα αλόγου της Maxshine εγγυάται ποιότητα στον καθαρισμό. Η απαλή τρίχα αλόγου δεν καταστρέφεται και διασφαλίζει τον βαθύ καθαρισμό.Η τρίχα αλόγου είναι ιδανική για δερμάτινες, υφ..

11,90€ Χωρίς ΦΠΑ: 9,60€

MAXSHINE ΒΟΥΡΤΣΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΩΝ

Η Βούρτσα για σφουγγάρια της MAXSHINE είναι κατασκευασμένη από πολυπροπυλένιο και νάυλον για να καθαρίζει και να επαναφέρει τα σφουγγάρια. Η λαβή είναι καμπυλωτή για να ταιριάζει στην παλάμη. H βούρτσα καθαρίζει τα σφουγγάρια από το υλικό που έχει με..

5,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 4,44€

MAXSHINE ΒΟΥΡΤΣΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΤΡΟΧΩΝ

Η βούρτσα καθαρισμού τροχών της Maxshine είναι η πιο προηγμένη της κατηγορίας της. Κατασκευασμένη για γρήγορο, αποτελεσματικό καθαρισμό όλων των τροχών. Έχει υπερσύγχρονο σχεδιασμό που καθαρίζει οποιαδήποτε επιφάνεια χωρίς γρατσουνιές. Διατίθεται σε ..

11,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 9,27€

MAXSHINE ΒΟΥΡΤΣΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΤΡΟΧΩΝ-ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ

Η βούρτσα καθαρισμού ελαστικών/τροχών της Maxshine έχει κατασκευαστεί από PVC για μέγιστη χημική αντίσταση. Χρησιμοποιήστε αυτήν τη βούρτσα στους τροχούς και τα ελαστικά σας για να αφαιρέσετε την επίμονη σκόνη και βρωμιά. όταν συνδυάζεται με οποιοδήπ..

6,20€ Χωρίς ΦΠΑ: 5,00€

MAXSHINE ΚΥΚΛΙΚΗ ΒΟΥΡΤΣΑ ΓΙΑ DUAL ACTION

Η βούρτσα καθαρισμού 85mm DA είναι ιδανική για τον καθαρισμό και την αφαίρεση λεκέδων από χαλιά, ταπετσαρίες και άλλες επιφάνειες. Αυτές οι τρίχες είναι από 100% πολυπροπυλένιο, πολύ ανθεκτικό με αντοχή σε διαβρωτικές χημικές ουσίες. Χρησιμοποιήστε α..

9,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 7,26€

MAXSHINE ΚΥΚΛΙΚΗ ΒΟΥΡΤΣΑ ΔΡΑΠΑΝΟΥ 125mm

Η βούρτσα υφάσματος Heavy-Duty Drill αξιοποιεί τη δύναμη του τρυπανιού σας για βαθύ καθαρισμό σε χαλιά και ταπετσαρίες. Μειώστε τον χρόνο που χρειάζεται για τον καθαρισμό χαλιών!Διαθέτει τρίχες από νάιλον 3mm που είναι αρκετά σκληρές ώστε να απομακρύ..

12,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 9,68€

MAXSHINE ΚΥΚΛΙΚΗ ΒΟΥΡΤΣΑ ΔΡΑΠΑΝΟΥ 50mm

Η βούρτσα υφάσματος Heavy-Duty Drill αξιοποιεί τη δύναμη του τρυπανιού σας για βαθύ καθαρισμό σε χαλιά και ταπετσαρίες. Μειώστε τον χρόνο που χρειάζεται για τον καθαρισμό χαλιών!Διαθέτει τρίχες από νάιλον 3mm που είναι αρκετά σκληρές ώστε να απομακρύ..

10,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 8,06€

MAXSHINE ΠΙΝΕΛΟ DETAILING ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ

Αυτή η βούρτσα detailing είναι ιδανική για τον καθαρισμό σημείων που είναι δύσκολο να καθαριστούν σε πολλά οχήματα. Έχει φυσικές τρίχες μήκους 5.5εκατοστών με απόλυτη ισορροπία μεταξύ αντοχής και απαλότητας. Οι τρίχες μπορούν να αντισταθούν σε διαβρω..

11,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 9,27€

MAXSHINE ΠΙΝΕΛΟ DETAILING ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΟ

Τα πολύ μαλακά πινέλα Detailing της Maxshine έχουν σχεδιαστεί για να αφαιρούν σκόνη και βρωμιά από επιφάνειες. Λειτουργούν επίσης εξαιρετικά για τον καθαρισμό μικρότερων επιφανειών και λεπτομερειών. Δεν είναι επιρρεπεις σε γρατσουνιές και στις διαβρω..

10,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 8,06€

MAXSHINE ΠΙΝΕΛΟ ΤΡΙΧΑΣ ΚΑΠΡΟΥ

Το πινέλο deatiling τρίχας κάπρου ενδείκνυται για όλες τις χρήσεις και θα κάνει τη διαφορά στην εμπειρία του detailing. Οι ομοιόμορφα κώνικες τρίχες είναι ασφαλείς σε λεπτομέρειες κοντά στο χρώμα αλλά και αρκετά ανθεκτικές σε επίμονα σημεία στο εσωτε..

4,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 3,63€

MAXSHINE ΣΕΤ ΠΙΝΕΛΑ DETAILING

Το Detailing ανάμεσα σε αεραγωγούς και ραφές μπορεί να είναι πρόκληση. Αυτά τα πινέλα εξυπηρετούν δύο σκοπούς: απομακρύνουν την επίμονη βρωμιά με τις δύσκαμπτες, μαύρες τρίχες και καθαρίζουν απαλά τα διαφανή πλαστικά πάνελ με τις μαλακές τρίχες...

12,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 9,68€

Εμφάνιση 1 έως 12 από 12 (1 Σελ.)