Φροντίδα Κρυστάλλων

Φροντίδα Κρυστάλλων

MAXSHINE ΠΑΝΙ ΜΙΚΡΟΪΝΩΝ ΓΙΑ ΤΖΑΜΙΑ

Το πανάκι μικροϊνών για τζάμια είναι μια ελαφριά πετσέτα ιδανική για το καθάρισμα των παραθύρων και των καθρεπτών, όπως επίσης για το γυάλισμα χρωμίου, γυαλιού και μετάλλων. Το πανάκι μικροϊνών για τζάμια έχει μια πολύ σφιχτή πλέξη και μικρό βάρος γι..

3,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 2,42€

MEGUIAR'S PERFECT CLARITY ΣΦΡΑΓΙΣΤΙΚΟ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ

Σφραγιστικό υγρό κρυστάλλων αυτοκινήτου. Μεγαλής διάρκειας σύνθεση πολυμερική σύνθεση για σταγονοποίηση του νερού πάνω στο τζάμι. Αδιάκοπη απώθηση της βροχής με το σχηματισμό μιας αόρατης ασπίδας φραγής. Διευκολύνει τον καθαρισμό λιπαρών κηλίδων..

18,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 14,52€

MEGUIAR'S ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΗ ΑΛΟΙΦΗ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Βελτιώνει την διαύγεια και αποκαθιστά λεία την επιφάνεια των κρυστάλλων. Αφαιρεί επικολλημένους ρύπους που τα κοινά καθαριστικά τζαμιών αφήνουν πίσω τους. Απομακρύνει ρύπανση, λιπαρά κατάλοιπα και άλλες επίμονες επικαθήσεις. Σβήνει τις κηλίδες ν..

19,84€ Χωρίς ΦΠΑ: 16,00€

Perfect Clarity Glass Cleaner

Ασυναγώνιστη καθαριστική ικανότητα για κρύσταλλα και καθρέπτες.Ειδική σύνθεση που δεν θαμπώνει με διαύγεια μεγάλης διάρκειας. Εύκολα αφαιρεί υπολείμματα βινυλίου, πιτσιλιές εντόμων, χυμούς δέντρων, μουτζούρες δρόμου και περιττώματα πουλιών. Απλώνε..

14,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 11,69€

QUIXX ΣΕΤ ΑΦΑΙΡΕΣΗΣ ΓΡΑΤΖΟΥΝΙΑΣ ΣΕ ΓΥΑΛΙ

Το μυστικό του QUIXX Glass Scratch Remover είναι τα δυνατά λειαντικά σωματίδια αδάμαντος, τα οποία δίνουν τα καλύτερα αποτελέσματα με δύο επαναστατικές πάστες στίλβωσης οι οποίες φροντίζουν για βέλτιστα αποτελέσματα κατά την αφαίρεση γρατζουνιών από ..

17,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 14,11€

QUIXX ΣΕΤ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΠΑΡΜΠΡΙΖ

Το QUIXX Windshield Repair Kit είναι η αξιόπιστη και οικονομική εναλλακτική ως προς την ακριβή αντικατάσταση του παρμπρίζ. Με ειδικά εργαλεία εφαρμογής σε συνδυασμό με μια εξαιρετικά αποτελεσματική, διαφανή ρητίνη, μπορείτε να επιδιορθώσετε τη ζημιά ..

17,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 14,11€

Εμφάνιση 1 έως 6 από 6 (1 Σελ.)