Κόλληση/Στεγάνωση

AUTOSEAL S115

Ειδικό υλικό που παρασκευάστηκε για τη συγκόλληση μεταλλικών επιφανειών και το γέμισμα αρμών της καροσερί του αυτοκινήτου και έχει σαν βάση το καουτσούκ. Κατάλληλο επίσης για τα εσωτερικά μέρη του αυτοκινήτου που δεν έρχονται σε άμεση επαφή με τις υπ..

9,99€ Χωρίς ΦΠΑ: 8,06€

BORO Z-42

Κυανοακρυλική κόλλα στιγμής, με χαμηλό ιξώδες, κατάλληλη για γρήγορες κολλήσεις σε μέταλλα, πλαστικά όπως PVC, ABS νεοπρένιο, νιτρίλιο κ.α. Κολλάει ομοιογενή και ανομοιογενή υλικά. Ειδική κόλλα για βιομηχανική και βιοτεχνική χρήση για δύσκολες στη συ..

9,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 7,26€

CARSYSTEM ΤΑΙΝΙΑ ΔΙΠΛΗΣ ΟΨΗΣ

Διπλής όψεως κολλητική ταινία για ανθεκτικές κολλήσεις διακοσμητικών, προστατευτικών , σημάτων κ.λ.π. εξαρτημάτων. Υψηλή δύναμη συγκόλλησης. Αντοχή στη θερμοκρασία απο -40 έως 120. Καλή αντοχή σε διαλύτες. Για μόνιμες εφαρμογές με υψηλή διάτμηση και ..

8,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 6,85€

F250 BODYFIBER ΣΤΟΚΟΣ ΜΕ ΙΝΕΣ ΓΥΑΛΙΟΥ

Πολυεστερικός σιδηρόστοκος δυο συστατικών με ίνες υάλου, κατάληλος για την γεφύρωση και το γέμισμα μεγάλων ανωμαλιών. Επίσης κατάλληλος για το γέμισμα σκουριασμένων επιφανειών. Εύκολος στην εφαρμογή, γρήγορος στο στέγνωμα, και πολύ εύκολος στο τρίψιμ..

12,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 10,08€

PU ΚΟΛΛΑ ΠΑΡΜΠΡΙΖ

Υψηλής ποιότητας, εύκαμπτη, ταχυστέγνωτη κόλλα πολυουρεθάνης για την συγκόλληση όλων των κολλητών παρμπρίζ του αυτοκινήτου. Χρόνος στεγνώματος & ασφαλούς αποχώρησης του οχήματος με δύο αερόσακους 60 λεπτά. Συσκευασία: Φύσιγγα 310mlΚίνδυνος. ..

7,80€ Χωρίς ΦΠΑ: 6,29€

SARATOGA BITUMI ΜΟΝΩΤΙΚΟ ΣΠΡΕΙ ΣΦΡΑΓΙΣΗΣ ΔΙΑΡΡΟΩΝ

Μονωτικό-σφραγιστικό σπρέι διαρροών, με βάση την πίσσα. Επισκευάζει- σφραγίζει άμεσα τις διαρροές και στεγανοποιεί.Γεμίζει τις ρωγμές και προστατεύει από τη σκουριά και τη διάβρωση.Προσφέρει ένα ελαστικό φιλμ που βάφεται, έχει υψηλή αντοχή στις καιρι..

9,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 7,66€

SIKAFLEX 227

Σφραγιστικό πολυουρεθάνης ενός συστατικού που χρησιμοποιείται στη σφράγιση αρμών του αυτοκινήτου και που ωριμάζει με την έκθεση στην ατμοσφαιρική υγρασία ώστε να σχηματιστεί ένα ανθεκτικό ελαστομερές. Κατάλληλο για γενική σφράγιση, σφράγιση ραφών, απ..

7,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 6,05€

SIKAFLEX 552 AT

Ισχυρό δομικό συγκολλητικό υλικό με μειωμένες απαιτήσεις προετοιμασίας επιφάνειας. Είναι ανθεκτικό στην υπεριώδη ακτινοβολία και είναι το κατάλληλο προϊόν για την συγκόλληση αεροτομών, εμβλημάτων, διακοσμητικών και άλλων εφαρμογω..

16,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 13,31€

SOUDAFLEX 40FC

Υψηλής ποιότητας, ανθεκτική, ελαστική, στεγανοποιητική, αρμόκολλα πολυουρεθάνης, για τη σφράγιση και πλήρωση ενώσεων και αρμών. Παραμένει ελαστική. Ιδανική για συγκολλήσεις μεταλλικών επιφανειών. Ιδανική επίσης για εφαρμογές σε κουφώματα αλουμινίου κ..

5,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 4,03€

TEROSON PU 8519 ΑΣΤΑΡΙ ΣΥΓΚΟΛΛΗΣΗΣ ΠΑΡΜΠΡΙΖ

Ενεργοποιητής και αστάρι σε ένα προϊόν. Για όλα τα προϊόντα στεγανοποίησης παρμπρίζ. Βελτιώνει τη συγκόλληση, προσφέρει εξαιρετική προστασία από τις ακτίνες UV. Εξαιρετική ενεργοποίηση των προεπιστρωμένων παρμπρίζ PUR/PVC καθώς και παλιών κορδονιών P..

15,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 12,10€

TEROSON PU 8596

Συγκολλητικό παρμπρίζ - πολυουρεθάνης, ενός συστατικού για την συγκόλληση παρμπρίζ και παραθύρων σε κάθε τύπο οχήματος.  Συμβατό με τις απαιτήσεις των αυτοκινητοβιομηχανιών. Χρόνος ασφαλούς αποχώρησης του οχήματος 6 ώρες με αερόσακο.Συσκευασία: ..

9,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 7,26€

TEROSON RB 4100

Συγκολλητικό βάσεως βουτιλικό καουτσούκ. Παραμένει ελαστική. Κατάλληλη για στεγανοποίηση παρμπρίζ, πλαινών και πίσω παραθύρων που είναι μονταρισμένα με λάστιχο. Επίσης κατάλληλο για στεγανοποίηση μεταξύ μεταλλικών επιφανειών και διακοσμητικών στοιχεί..

19,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 15,32€

Εμφάνιση 1 έως 12 από 20 (2 Σελ.)