Παρ-μπρίζ

LOCTITE AA319 ΚΟΛΛΑ ΚΑΘΡΕΠΤΗ ΠΑΡΜΠΡΙΖ

Κόλλα για καθρέπτη/παρμπρίζ. Ο γρήγορος τρόπος για τη συγκόλληση καθρέπτη στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου. Κόλλαει επίσης μέταλλο με γυαλί.0.5mlΚίνδυνος. Προκαλεί ερεθισμό του δέρματος. Μπορεί να προκαλέσει αλλεργική δερματική αντίδραση. Προκαλεί σοβαρή..

13,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 10,48€

PU ΚΟΛΛΑ ΠΑΡΜΠΡΙΖ

Υψηλής ποιότητας, εύκαμπτη, ταχυστέγνωτη κόλλα πολυουρεθάνης για την συγκόλληση όλων των κολλητών παρμπρίζ του αυτοκινήτου. Χρόνος στεγνώματος & ασφαλούς αποχώρησης του οχήματος με δύο αερόσακους 60 λεπτά. Συσκευασία: Φύσιγγα 310mlΚίνδυνος. ..

7,80€ Χωρίς ΦΠΑ: 6,29€

QUIXX ΣΕΤ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΠΑΡΜΠΡΙΖ

Το QUIXX Windshield Repair Kit είναι η αξιόπιστη και οικονομική εναλλακτική ως προς την ακριβή αντικατάσταση του παρμπρίζ. Με ειδικά εργαλεία εφαρμογής σε συνδυασμό με μια εξαιρετικά αποτελεσματική, διαφανή ρητίνη, μπορείτε να επιδιορθώσετε τη ζημιά ..

17,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 14,11€

TEROSON PU 8519 ΑΣΤΑΡΙ ΣΥΓΚΟΛΛΗΣΗΣ ΠΑΡΜΠΡΙΖ

Ενεργοποιητής και αστάρι σε ένα προϊόν. Για όλα τα προϊόντα στεγανοποίησης παρμπρίζ. Βελτιώνει τη συγκόλληση, προσφέρει εξαιρετική προστασία από τις ακτίνες UV. Εξαιρετική ενεργοποίηση των προεπιστρωμένων παρμπρίζ PUR/PVC καθώς και παλιών κορδονιών P..

15,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 12,10€

TEROSON PU 8596

Συγκολλητικό παρμπρίζ - πολυουρεθάνης, ενός συστατικού για την συγκόλληση παρμπρίζ και παραθύρων σε κάθε τύπο οχήματος.  Συμβατό με τις απαιτήσεις των αυτοκινητοβιομηχανιών. Χρόνος ασφαλούς αποχώρησης του οχήματος 6 ώρες με αερόσακο.Συσκευασία: ..

9,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 7,26€

TEROSON RB 4100

Συγκολλητικό βάσεως βουτιλικό καουτσούκ. Παραμένει ελαστική. Κατάλληλη για στεγανοποίηση παρμπρίζ, πλαινών και πίσω παραθύρων που είναι μονταρισμένα με λάστιχο. Επίσης κατάλληλο για στεγανοποίηση μεταξύ μεταλλικών επιφανειών και διακοσμητικών στοιχεί..

19,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 15,32€

Εμφάνιση 1 έως 6 από 6 (1 Σελ.)