Καθαριστικά

Antisil 770 Normal

Ειδικός διαλύτης κατάλληλος για τον καθαρισμό των επιφανειών που πρόκειται να ασταρωθούν ή να βαφούν, ώστε να αποφύγουμε το κίνδυνο δημιουργίας κρατήρων σιλικόνης.Συσκευασία:1LΚίνδυνος-Για επαγγελματική χρήση.Υγρό και ατμοί πολύ εύφλεκτα. Προκαλ..

7,01€ Χωρίς ΦΠΑ: 5,65€

ANTISIL 770 SPRAY

Ειδικό καθαριστικό για την απομάκρυνση οποιασδήποτε μόλυνσης από τις επιφάνειες πριν από τη βαφή.Ιδανικό για την απομάκρυνση ελαίων και σιλικόνης.Συσκευασία: Σπρέι 400mlΚίνδυνος-Εξαιρετικά εύφλεκτο αερόλυμα. Δοχείο υπό πίεση. Κατά τη θέρμανση μπορεί ..

4,70€ Χωρίς ΦΠΑ: 3,79€

ECO-THINN 767

Διαλυτικό Nitro. Άριστος διαλύτης για χρώματα και βερνίκια Νίτρου, καθώς επίσης σουρφασέρ Νίτρου και γεμιστικά αστάρια ενός συστατικού. Κατάλληλο επίσης για καθαρισμό εργαλείων και πιστολιών βαφής. ΔΕΝ περιέχει ανακυκλωμένους διαλύτες.Συσκευασία: 1L ..

5,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 4,03€

ΚΥΜΑΤΙΣΤΟ ΚΕΡΟΠΑΝΟ

Καθαριστικό Πανί απο κυματιστή βαμβακερή γάζα μεγάλης επιφάνειας για αποτελεσματική απομάκρυνση σκόνης και καλύτερη αίσθηση κατα τη χρήση του. Δε στεγνώνει και δέν αφήνει χνούδι. Δε περιέχει σιλικόνη. Υψηλη περιεκτικότητα σε κερί.Συσκευασία: Τεμάχιο ..

1,80€ Χωρίς ΦΠΑ: 1,45€

ΜΠΛΕ ΚΕΡΟΠΑΝΟ

Μπλέ μή υφασμένο πανί καθαρισμού με κυψελώδη επιφάνεια για τον εγκλωβισμό της σκόνης. Ειδικά Σχεδιασμένο για υδατοδυαλυτα χρώματα. δε στεγνώνει και δεν αφήνει χνούδι. Δεν περιέχει Σιλικόνη. Περιεκτικότητα σε κερί: Χαμηλή.Συσκευασία: τεμάχιο 32cm X 40..

1,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,81€

Εμφάνιση 1 έως 5 από 5 (1 Σελ.)