Χρώμα για Πλακάκια/Μπανιέρα

Ειδικά χρώματα σμάλτου για επαναβαφή σε πλακάκια και είδη υγιεινής. 

TITAN DESOXIDANTE ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΣΚΟΥΡΙΑΣ

Το Καθαριστικό Σκουριάς Desoxidante Titan είναι ένα πολυ- χρηστικό προϊόν πολλαπλών χρήσεων. Είναι εξαιρετικό καθαριστικό γενικής χρήσης που αδρανοποιεί την σκουριά και την καθαρίζει, απομακρύνει τα άλατα, απολιπαντικό και καθαριστικό ασβεστολιθικών ..

7,01€ Χωρίς ΦΠΑ: 5,65€

TITAN ΕΠΟΞΕΙΔΙΚΟ ΑΣΤΑΡΙ 2 ΣΥΣΤΑΤΙΚΩΝ

Το Εποξειδικό Αστάρι 2 συστατικών Imprimacion Titan Yate είναι αντιδιαβρωτικό υπόστρωμα για σκάφη που εξασφαλίζει άριστη πρόσφυση, αντοχή στο νερό και προστατευτική δράση. Αποτελεί το κατάλληλο αστάρι προετοιμασίας για όλα τα προϊόντα ΥΑΤΕ ως μέγιστη..

32,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 25,81€

TITAN ΚΙΤ ΣΜΑΛΤΟΥ

Το Κιτ Σμάλτου Μπανιέρας είναι η πιο ολοκληρωμένη πρόταση  για την ανακαίνιση ή την αλλαγή χρώματος σε μπανιέρες, ντουζιέρες, πλακάκια εξασφαλίζοντας φινίρισμα νέας πορσελάνης. Αποτελεί την καλύτερη λύση για παλιές, φθαρμένες ή παλιομοδίτικες μπ..

80,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 64,52€

TITAN ΣΜΑΛΤΟ ΜΠΑΝΙΕΡΑΣ

Το Σμάλτο Μπανιέρας Aspecto Ceramico της Titan είναι η καλύτερη λύση για την ανακαίνιση της μπανιέρας και των κεραμικών του μπάνιου αλλά και της κουζίνας. Είναι βαφή σμάλτου 2 συστατικών που εφαρμόζεται σαν ένα χρώμα και δημιουργεί εμφάνιση νέας πορσ..

42,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 33,87€

TITAN ΣΜΑΛΤΟ ΝΕΡΟΥ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑΚΙΑ

Σμάλτο νερού ειδικό για πλακάκια μπάνιου και κουζίνας, υψηλής ποιότητας και εξαιρετικής αντοχής για βελούδινο φινίρισμα που διαρκεί. Το Azulejos al Agua είναι προϊόν 2 σε 1, χρώμα και αστάρι μαζί για εφαρμογή απευθείας πάνω στα πλακάκια τοίχου σε μπά..

29,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 23,79€

Εμφάνιση 1 έως 5 από 5 (1 Σελ.)