Πολυεστερικά


F217 FIBERLIGHT ΣΤΟΚΟΣ ΜΕ ΙΝΕΣ ΓΥΑΛΙΟΥ

Πολυεστερικός σιδηρόστοκος δυο συστατικών, ελαφρύς με ίνες υάλου, κατάλληλος για την γεφύρωση και το γέμισμα μεγάλων ανωμαλιών. Επίσης κατάλληλος για το γέμισμα σκουριασμένων επιφανειών. Εύκολος στην εφαρμογή, γρήγορος στο στέγνωμα, και πολύ εύκολος ..

6,70€ Χωρίς ΦΠΑ: 5,40€

ΠΟΛΥΕΣΤΕΡΙΚΗ ΡΗΤΙΝΗ

Παχύρρευστο κολλώδες ημιδιαφανές υγρό, που χρησιμοποιείται για τον εμποτισμό και τη σύνδεση των διαφόρων υφασμάτων Fiber Glass (Υαλόυφάσματα). Απο τις πολυεστερικές ρητίνες σε συνδυασμό με τα Fiber Glass κατασκευάζονται προϊόντα εξαιρετικά ανθεκτικά,..

9,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 7,66€

ΥΑΛΟΥΦΑΣΜΑ "ΜΑΝΤΗΛΑΚΙ"

Υαλουφάσματα ειδικών πολύ ψιλών πλέξεων με χαμηλά βάρη και με πολύ μικρά πάχη. Μοιάζουν με λευκό λεπτό μεταξωτό σεντόνι και περιγράφονται και ώς "μαντηλάκι".Είναι ύφασμα λεπτής ύφανσης και πολύ εξειδικευμένων πλέξεων γι αυτό και η κατασκευή τους απαι..

10,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 8,47€

ΥΑΛΟΥΦΑΣΜΑ ΜΑΤ(ΑΡΑΧΝΗ)

Ύφασμα αποτελούμενο από πολύ λεπτές ίνες γυαλιού μήκους περίπου 5cm. οι ίνες είναι ισομερώς κατανεμημένες στην επιφάνεια του υφάσματος και προσανατολισμένες προς όλες τις κατευθύνσεις δημιουργώντας μια συνεχή επιφάνεια σε μορφή ψάθας αποδίδοντας υψηλ..

3,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 2,82€

Εμφάνιση 1 έως 4 από 4 (1 Σελ.)