Ειδικές Εφαρμογές

Ειδικές Εφαρμογές

TETRALUX ΥΓΡΟ ΓΥΑΛΙ

Το Diamond Liquid Glass είναι διάφανη αυτοεπιπεδούμενη εποξειδική ρητίνη δύο συστατικών χωρίς διαλύτες ή νερό, κατάλληλο για δημιουργία διακοσμητικών επιφανειών υψηλής αισθητικής σε οριζόντιες επιφάνειες εσωτερικών χώρων, δάπεδα, τραπεζάκια κ.τ.λ. Μπ..

15,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 12,10€

Αραιωτικό Χρωμάτων Αερογραφίας

Ακρυλικό διαλυτικό για την αραίωση χρωμάτων αερογραφίας, με σκοπό τη ρύθμιση ρευστότητας. Συμβατό με όλους τους τύπους υδατοδιαλυτών χρωμάτων του εμπορίου. Στεγνώνει γρήγορα και αραιώνει τέλεια το χρώμα.Συσκευασία: 60ml..

3,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 2,42€

Επιβραδυντής για χρώματα αερογραφίας

Ο επιβραδυντής μπορεί να χρησιμοποιηθεί με όλα τα ακρυλικά χρώματα αερογραφίας Stardust colors και άλλων εταιρειών. Αραιώνει το χρώμα, κάνοντας το πιο λεπτό και καθυστερεί το χρόνο στεγνώματος  των χρωμάτων, κάτι το οποίο μπορεί να χρειάζεται ότ..

5,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 4,03€

ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΑΕΡΟΓΡΑΦΟΥ

Το καθαριστικό S4 χρησιμοποιείται για τον καθαρισμό του του αερογράφου μετά την χρήση χρωμάτων αερογραφίας Stardustcolors . Μπορεί να απομακρύνει αποτελεσματικά μη ξεραμένα(στεγνά) χρώματα τόσο από το σώμα του αερογράφου καθώς και από τα σωληνάκια...

3,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 2,42€

ΠΟΛΥΕΣΤΕΡΙΚΗ ΡΗΤΙΝΗ

Παχύρρευστο κολλώδες ημιδιαφανές υγρό, που χρησιμοποιείται για τον εμποτισμό και τη σύνδεση των διαφόρων υφασμάτων Fiber Glass (Υαλόυφάσματα). Απο τις πολυεστερικές ρητίνες σε συνδυασμό με τα Fiber Glass κατασκευάζονται προϊόντα εξαιρετικά ανθεκτικά,..

7,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 6,05€

ΥΑΛΟΥΦΑΣΜΑ "ΜΑΝΤΗΛΑΚΙ"

Υαλουφάσματα ειδικών πολύ ψιλών πλέξεων με χαμηλά βάρη και με πολύ μικρά πάχη. Μοιάζουν με λευκό λεπτό μεταξωτό σεντόνι και περιγράφονται και ώς "μαντηλάκι".Είναι ύφασμα λεπτής ύφανσης και πολύ εξειδικευμένων πλέξεων γι αυτό και η κατασκευή τους απαι..

8,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 6,45€

ΥΑΛΟΥΦΑΣΜΑ ΜΑΤ(ΑΡΑΧΝΗ)

Ύφασμα αποτελούμενο από πολύ λεπτές ίνες γυαλιού μήκους περίπου 5cm. οι ίνες είναι ισομερώς κατανεμημένες στην επιφάνεια του υφάσματος και προσανατολισμένες προς όλες τις κατευθύνσεις δημιουργώντας μια συνεχή επιφάνεια σε μορφή ψάθας αποδίδοντας υψηλ..

3,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 2,82€

ΧΡΩΜΑΤΑ ΑΕΡΟΓΡΑΦΙΑΣ ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ-ΠΕΡΛΑΣ

Χρώμα Αερογραφίας, ακρυλικής-πολυουρεθανικής σύνθεσης, βάσεως νερού.Ιδανικό για καλλιτεχνίες και ζωγραφική σε χαρτί, καμβά, αυτοκίνητα, μοτοσυκλέτες, κράνη, μοντελισμό κ.α Μπορούν να χρησιμοποιηθούν με αερογράφο, ακόμη και με διάμετρο 0.2μπεκ, χωρίς ..

5,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 4,03€

ΧΡΩΜΑΤΑ ΑΕΡΟΓΡΑΦΙΑΣ ΜΗ ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ

Χρώμα Αερογραφίας, ακρυλικής-πολυουρεθανικής σύνθεσης, βάσεως νερού.Ιδανικό για καλλιτεχνίες και ζωγραφική σε χαρτί, καμβά, αυτοκίνητα, μοτοσυκλέτες, κράνη, μοντελισμό κ.α Μπορούν να χρησιμοποιηθούν με αερογράφο, ακόμη και με διάμετρο 0.2μπεκ, χ..

4,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 3,63€

Εμφάνιση 1 έως 9 από 9 (1 Σελ.)