Χρώματα Αερογραφίας

Χρώματα αερογραφίας, από ακρυλικές-πολυουρεθανικές ρητίνες, βάσεως νερού. Αποτελούνται από 43 αμέταλλες και 34  αποχρώσεις πέρλας/μεταλλικές. 

Αραιωτικό Χρωμάτων Αερογραφίας

Ακρυλικό διαλυτικό για την αραίωση χρωμάτων αερογραφίας, με σκοπό τη ρύθμιση ρευστότητας. Συμβατό με όλους τους τύπους υδατοδιαλυτών χρωμάτων του εμπορίου. Στεγνώνει γρήγορα και αραιώνει τέλεια το χρώμα.Συσκευασία: 60ml..

3,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 2,42€

Επιβραδυντής για χρώματα αερογραφίας

Ο επιβραδυντής μπορεί να χρησιμοποιηθεί με όλα τα ακρυλικά χρώματα αερογραφίας Stardust colors και άλλων εταιρειών. Αραιώνει το χρώμα, κάνοντας το πιο λεπτό και καθυστερεί το χρόνο στεγνώματος  των χρωμάτων, κάτι το οποίο μπορεί να χρειάζεται ότ..

5,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 4,03€

ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΑΕΡΟΓΡΑΦΟΥ

Το καθαριστικό S4 χρησιμοποιείται για τον καθαρισμό του του αερογράφου μετά την χρήση χρωμάτων αερογραφίας Stardustcolors . Μπορεί να απομακρύνει αποτελεσματικά μη ξεραμένα(στεγνά) χρώματα τόσο από το σώμα του αερογράφου καθώς και από τα σωληνάκια...

3,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 2,42€

ΚΙΤΡΙΝΗ ΤΑΙΝΙΑ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ

 2 σε 1, ταινία ακριβείας και μασκαρίσματος. Εξαιρετικά επίπεδη και εύκαμπτη. Με αδιάβροχη ακρυλική κόλλα για να μην περνάει το χρώμα. Ιδανική για ίσιες γραμμές και καμπύλες. Διατίθεται σε 3mm x 50m         ..

2,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 2,02€

ΠΡΑΣΙΝΗ ΤΑΙΝΙΑ FINE LINE

Ιδιαίτερα ευέλικτη-ελαστική ταινία για τέλειες, καθαρές γραμμές σε εργασίες βαφής με πολλά χρώματα και σχέδια. Εύκολη στο στρίψιμο. Ιδανική για κλειστές καμπύλες. Διατίθεται σε 1.5mm x 55m       &nb..

7,44€ Χωρίς ΦΠΑ: 6,00€

ΧΡΩΜΑΤΑ ΑΕΡΟΓΡΑΦΙΑΣ ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ-ΠΕΡΛΑΣ

Χρώμα Αερογραφίας, ακρυλικής-πολυουρεθανικής σύνθεσης, βάσεως νερού.Ιδανικό για καλλιτεχνίες και ζωγραφική σε χαρτί, καμβά, αυτοκίνητα, μοτοσυκλέτες, κράνη, μοντελισμό κ.α Μπορούν να χρησιμοποιηθούν με αερογράφο, ακόμη και με διάμετρο 0.2μπεκ, χωρίς ..

5,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 4,03€

ΧΡΩΜΑΤΑ ΑΕΡΟΓΡΑΦΙΑΣ ΜΗ ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ

Χρώμα Αερογραφίας, ακρυλικής-πολυουρεθανικής σύνθεσης, βάσεως νερού.Ιδανικό για καλλιτεχνίες και ζωγραφική σε χαρτί, καμβά, αυτοκίνητα, μοτοσυκλέτες, κράνη, μοντελισμό κ.α Μπορούν να χρησιμοποιηθούν με αερογράφο, ακόμη και με διάμετρο 0.2μπεκ, χ..

4,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 3,63€

Εμφάνιση 1 έως 7 από 7 (1 Σελ.)