Χρώμιο

Χρώμιο

CHROME MIRROR EFFECT

Το υγρό χρώμιο επιτρέπει τη δημιουργία επιχρωμιωμένης επιφάνειας, με φινίρισμα καθρέπτη. Αποτελεί την πιό εύκολη, οικονομική και μή τοξική επιλογή αντί της επιχρωμίωσης.Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με οποιοδήποτε πιστόλι ψεκασμού χωρίς την ανάγκη επιπλέο..

25,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 20,16€

ΒΑΦΗ ΧΡΩΜΙΟ ΠΙΝΕΛΟΥ

Βαφή χρωμίου (επιχρωμίωση) σε υγρή μορφή, με τη χρήση πινέλου, χωρίς την ανάγκη ειδικού εξοπλισμού ή πιστολιού βαφής. Ιδανικό για διακοσμητικούς σκοπούς. Επιδέχεται επικάλυψη με βερνίκι για μεγαλύτερες αντοχές. Εφαρμόζεται πάνω σε μαύρο, γυαλιστερό υ..

60,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 48,39€

ΒΑΦΗ ΧΡΩΜΙΟ ΣΕ ΣΠΡΕΙ

Το υγρό χρώμιο επιτρέπει τη δημιουργία επιχρωμιωμένης επιφάνειας, με φινίρισμα καθρέπτη. Αποτελεί την πιό εύκολη, οικονομική και μή τοξική επιλογή αντί της επιχρωμίωσης.Μπορεί να εφαρμοστεί σε κάθε επιφάνεια(Μέταλλο, αλουμίνιο, πλαστικό, ξύλο κ.α) με..

25,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 20,16€

ΚΙΤ ΧΡΩΜΙΟY CHROME AT HOME

Η μέθοδος Chrome at Home δίνει την δυνατότητα της επίτευξης χρωμίου με φινίρισμα καθρέπτη εύκολα, οπουδήποτε(στο γκαράζ, στον κήπο,...) χωρίς εξοπλισμό και μηχανήματα, σε οποιαδήποτε επιφάνεια.Περιλαμβάνει αρκετά  συνεχόμενα βήματα ψεκασμού απο ..

200,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 161,29€

Εμφάνιση 1 έως 4 από 4 (1 Σελ.)