Χρώμιο

Χρώμιο

BLACK CHROME

To Black Chrome είναι μεταλλικό χρώμα με φινίρισμα εφέ καθρέφτη. Τα υπέρλεπτα πιγμέντα του δίνουν την εμφάνιση του εφέ μαύρου χρωμίου.Η ρευστότητα του είναι παρόμοια με αυτή του νερού, για αυτό και θέλει εφαρμογή σε πολύ ψιλά περάσματα. Η εφαρμο..

50,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 40,32€

BLACK CHROME ΣΠΡΕΙ 400ml

To Black Chrome είναι μεταλλικό χρώμα με φινίρισμα εφέ καθρέφτη. Τα υπέρλεπτα πιγμέντα του δίνουν την εμφάνιση του εφέ μαύρου χρωμίου.Η ρευστότητα του είναι παρόμοια με αυτή του νερού, για αυτό και θέλει εφαρμογή σε πολύ ψιλά περάσματα. Η εφαρμο..

25,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 20,16€

CANDY ΣΥΜΠΥΚΝΩΜΕΝΕΣ ΧΡΩΣΤΙΚΕΣ ΧΡΩΜΙΟΥ

Διάφανες συμπυκνωμένες χρωστικές ειδικά σχεδιασμένες για τον χρωματισμό μετάλλων με εφέ καθρέφτη όπως σκληρό χρώμιο, επαργύρωση, γυαλισμένο αλουμίνιο και άλλα γυαλισμένα μέταλλα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ζάντες αυτοκινήτου, αξεσουάρ μπάνιου και άλ..

17,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 14,11€

CHROME MIRROR EFFECT ΧΡΩΜΙΟ ΠΙΣΤΟΛΙΟΥ

Το υγρό χρώμιο επιτρέπει τη δημιουργία επιχρωμιωμένης επιφάνειας, με φινίρισμα καθρέπτη. Αποτελεί την πιό εύκολη, οικονομική και μή τοξική επιλογή αντί της επιχρωμίωσης.Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με οποιοδήποτε πιστόλι ψεκασμού χωρίς την ανάγκη επιπλέο..

30,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 24,19€

GO CHROME ΣΠΡΕΙ ΧΡΩΜΙΟΥ

Βαφή χρωμίου, εύκολης εφαρμογής, σε μορφή σπρέι. Πρόκειται για ένα διακοσμητικό εφέ καθρέπτη, που δημιουργείται στη στιγμή, χωρίς καμία προετοιμασία, πάνω σε οποιαδήποτε επιφάνεια.Μοναδική και καινοτόμα βαφή χρωμίου που δημιουργεί ένα διαυγές καθρέπτ..

40,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 32,26€

GO CHROME ΧΡΩΜΙΟ ΠΙΝΕΛΟΥ NEO

Βαφή χρωμίου (επιχρωμίωση) σε υγρή μορφή, με τη χρήση πινέλου, εύκολης εφαρμογής,χωρίς την ανάγκη ειδικού εξοπλισμού ή πιστολιού βαφής (νέα φόρμουλα). Πρόκειται για ένα διακοσμητικό εφέ καθρέπτη, που δημιουργείται στη στιγμή, χωρίς καμία προετοι..

30,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 24,19€

GO CHROME ΧΡΩΜΙΟ ΠΙΝΕΛΟΥ ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΟ 250ml

Το χρωματιστό χρώμιο πινέλου δημιουργεί ένα καθρεφτιζέ μεταλλικό εφέ σε αποχρώσεις του χρυσού, μπρονζέ, χαλκού και πλατίνας. Δημιουργεί ένα λείο, γυαλιστερό φινίρισμα, όπως το γυαλισμένο μέταλλο σε αποχρώσεις του χρυσού. Πρόκειται για δι..

36,51€ Χωρίς ΦΠΑ: 29,44€

ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ ΧΡΩΜΙΟΥ

 Αυτοκόλλητη ταινία ρίγας, πάχους 2mm η οποία χρησιμοποιείται για τη δημιουργία διακοσμητικής ρίγας-λωρίδας στο αμάξωμα του αυτοκινήτου ή σε άλλες επιφάνειες. Διατίθεται σε φινίρισμα χρωματιστού χρωμίου σε 6 αποχρώσεις: ασημί, χρυσό, κόκκ..

5,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 4,03€

ΒΕΡΝΙΚΙ ΝΕΡΟΥ AQUACEL TOPCOAT

Τελική επίστρωση (βερνίκι), βάση νερού, ελαστικό, διάφανο και ανθεκτικό, συμβατό με όλα τα προϊόντα και όλους του τύπους υποστρωμάτων. Μπορεί να εφαρμοστεί εξίσου καλά με πιστόλι ψεκασμού και με ρολό.Εφαρμογή σε χρώμιοΤο βερνίκι νερού Aquacel, ε..

52,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 41,94€

ΚΙΤ ΧΡΩΜΙΟY CHROME AT HOME

Η μέθοδος Chrome at Home δίνει την δυνατότητα της επίτευξης χρωμίου με φινίρισμα καθρέπτη εύκολα, οπουδήποτε(στο γκαράζ, στον κήπο,...) χωρίς εξοπλισμό και μηχανήματα, σε οποιαδήποτε επιφάνεια.Περιλαμβάνει αρκετά  συνεχόμενα βήματα ψεκασμού απο ..

200,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 161,29€

ΜΑΥΡΟ ΓΥΑΛΙΣΤΕΡΟ ΥΠΟΣΤΡΩΜΑ ΧΡΩΜΙΟΥ

Χρώμα μαύρο γυαλιστερό 2 συστατικών. Υψηλών στερεών χρώμα, εξαιρετικής σκληρότητας, αντοχής και γυαλάδας κατάλληλο για υπόστρωμα σε βαφή χρωμίου. Διατίθεται σε 4 συσκευασίες 250ml, 500ml, 750ml, 1L..

14,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 11,29€

ΠΡΟΣΘΕΤΟ ΦΙΛΤΡΟ ANTI-UV ΓΙΑ ΒΕΡΝΙΚΙΑ

Ειδικό πρόσθετο φίλτρο UV για τελικές επιστρώσεις. Απορροφά την υπεριώδη ακτινοβολία προστατεύοντας τα χρώματα από το ξεθώριασμα και το κιτρίνισμα των βερνικιών. Είναι υπερ-συμπυκνωμένο και δεν επηρεάζει τις ιδιότητες των βερνικιών, γυαλάδα και διαφά..

15,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 12,10€

Εμφάνιση 1 έως 12 από 15 (2 Σελ.)