Χρώμιο

Χρώμιο

CHROME MIRROR EFFECT

Το υγρό χρώμιο επιτρέπει τη δημιουργία επιχρωμιωμένης επιφάνειας, με φινίρισμα καθρέπτη. Αποτελεί την πιό εύκολη, οικονομική και μή τοξική επιλογή αντί της επιχρωμίωσης.Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με οποιοδήποτε πιστόλι ψεκασμού χωρίς την ανάγκη επιπλέο..

25,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 20,16€

ΒΑΦΗ ΧΡΩΜΙΟ ΠΙΝΕΛΟΥ

Βαφή χρωμίου (επιχρωμίωση) σε υγρή μορφή, με τη χρήση πινέλου, χωρίς την ανάγκη ειδικού εξοπλισμού ή πιστολιού βαφής. Ιδανικό για διακοσμητικούς σκοπούς. Επιδέχεται επικάλυψη με βερνίκι για μεγαλύτερες αντοχές. Εφαρμόζεται πάνω σε μαύρο, γυαλιστερό υ..

60,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 48,39€

ΒΑΦΗ ΧΡΩΜΙΟ ΣΕ ΣΠΡΕΙ

Το υγρό χρώμιο επιτρέπει τη δημιουργία επιχρωμιωμένης επιφάνειας, με φινίρισμα καθρέπτη. Αποτελεί την πιό εύκολη, οικονομική και μή τοξική επιλογή αντί της επιχρωμίωσης.Μπορεί να εφαρμοστεί σε κάθε επιφάνεια(Μέταλλο, αλουμίνιο, πλαστικό, ξύλο κ.α) με..

25,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 20,16€

ΒΕΡΝΙΚΙ ΝΕΡΟΥ AQUACEL TOPCOAT

Τελική επίστρωση (βερνίκι), βάση νερού, ελαστικό, διάφανο και ανθεκτικό, συμβατό με όλα τα προϊόντα και όλους του τύπους υποστρωμάτων. Μπορεί να εφαρμοστεί εξίσου καλά με πιστόλι ψεκασμού και με ρολό.Εφαρμογή σε χρώμιοΤο βερνίκι νερού Aquacel, ε..

33,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 27,02€

ΚΙΤ ΧΡΩΜΙΟY CHROME AT HOME

Η μέθοδος Chrome at Home δίνει την δυνατότητα της επίτευξης χρωμίου με φινίρισμα καθρέπτη εύκολα, οπουδήποτε(στο γκαράζ, στον κήπο,...) χωρίς εξοπλισμό και μηχανήματα, σε οποιαδήποτε επιφάνεια.Περιλαμβάνει αρκετά  συνεχόμενα βήματα ψεκασμού απο ..

200,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 161,29€

ΜΑΥΡΟ ΓΥΑΛΙΣΤΕΡΟ ΥΠΟΣΤΡΩΜΑ ΧΡΩΜΙΟΥ

Χρώμα μαύρο γυαλιστερό 2 συστατικών. Υψηλών στερεών χρώμα, εξαιρετικής σκληρότητας, αντοχής και γυαλάδας κατάλληλο για υπόστρωμα σε βαφή χρωμίου. Διατίθεται σε 4 συσκευασίες 250ml, 500ml, 750ml, 1L..

13,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 10,89€

ΣΠΡΕΙ ΒΕΡΝΙΚΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΧΡΩΜΙΟΥ

Σπρέι βερνίκι προστασίας βαφής χρωμίου. Υψηλής ποιότητας ακρυλικό βερνίκι για επιφάνειες που έχουν βαφτεί με σπρέι χρωμίου-νίκελ. Εσωτερικής και εξωτερικής χρήσης. Προστατεύει απο τη φθορά εξαιτίας των καιρικών συνθηκών και της χρήσης. Δεν κιτρινίζει..

6,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 4,84€

ΣΠΡΕΙ ΜΑΥΡΟ ΓΥΑΛΙΣΤΕΡΟ ΥΠΟΣΤΡΩΜΑ ΧΡΩΜΙΟΥ

Χρώμα μαύρο γυαλιστερό 2 συστατικών, σε μορφή σπρέι. Υψηλών στερεών χρώμα, εξαιρετικής σκληρότητας, αντοχής και γυαλάδας κατάλληλο για υπόστρωμα σε βαφή χρωμίου. Σε ειδική φιάλη με μπουτόν για την ενεργοποίηση του σκληρυντή. ..

25,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 20,16€

Εμφάνιση 1 έως 8 από 8 (1 Σελ.)