Χρώμα Φωσφοριζέ

Χρώμα Φωσφοριζέ

C496 2K HS CLEAR SPRAY

Διαφανές βερνίκι με υψηλή γυαλάδα, άριστο γλασσάρισμα, γρήγορη σκλήρυνση κατάλληλο για υψηλού επιπέδου αποτελέσματα. Εγγυάται γυαλάδα διαρκείας και προσφέρει τέλεια προστασία σε ακραίες καιρικές συνθήκες.Κίνδυνος.Εξαιρετικά εύφλεκτο αερόλυμα. Δοχεί..

6,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 5,24€

CERASTAR ΚΕΡΑΜΙΚΟ ΒΕΡΝΙΚΙ

Κεραμικό βερνίκι 2 συστατικών για επαναβαφή οχημάτων.Το cerastar είναι ειδικό, καινοτόμο βερνίκι, που παρουσιάζει εκπληκτική αντοχή στην τριβή, χάρη στη χρήση νανοσωματιδίων στην σύνθεση του.Πρόκειται για ένα βερνίκι με πολύ όμορφο, γυαλιστερό αποτέλ..

45,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 36,29€

DUPLICOLOR ΧΡΩΜΑ ΠΟΥ ΛΑΜΠΕΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

Φωσφοριζέ χρώμα που λάμπει στο σκοτάδι. Έχει την ιδιότητα να  αποθηκεύει το φως την ημέρα και το αντανακλά σιγά σιγά το βράδυ. Για διακοσμητική χρήση, τη σήμανση εξόδων διαφυγής, διακόπτες για να τους βρίσκετε στο σκοτάδι,σημεία επικίνδυνα που π..

29,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 23,79€

FLUORESCENT PAINT

Τα φθορίζοντα χρώματα είναι εξαιρετικά λαμπερά και φωτεινά και ανήκουν στη γενικότερη κατηγορία των φωσφορούχων χρωμάτων. Όταν τα μόρια τους εκτίθενται στα φωτόνια, εκπέμπουν έντονη φωτεινότητα και αυτό συμβαίνει διότι ένα φθορίζων χρώμα εκπέμπει περ..

12,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 9,68€

FLUORESCENT PAINT ΣΕ ΣΠΡΕΙ

Τα φθορίζοντα χρώματα είναι εξαιρετικά λαμπερά και φωτεινά και ανήκουν στη γενικότερη κατηγορία των φωσφορούχων χρωμάτων. Όταν τα μόρια τους εκτίθενται στα φωτόνια, εκπέμπουν έντονη φωτεινότητα και αυτό συμβαίνει διότι ένα φθορίζων χρώμα εκπέμπει περ..

15,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 12,10€

MOONGLO ΦΩΣΦΟΡΟΥΧΟ ΧΡΩΜΑ ΒΑΣΗ ΝΕΡΟΥ

Φωσφορούχο χρώμα που λάμπει στο σκοτάδι, ειδικά σχεδιασμένο για χρήση σε εσωτερικές επιφάνειες. Εύκολο στη χρήση, ιδανικό για βαφή σε χαρτί, χαρτόνι, καμβά, τοίχους, ξύλο και υφάσματα. Εφαρμόζεται με πινέλο ή ρολό σε λεπτές στρώσεις. "Φορτίζει" με τη..

10,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 8,06€

STARDUST ΑΝΤΙΧΑΡΑΚΤΙΚΟ ΜΑΤ ΒΕΡΝΙΚΙ ST822X 1.75L

Νέας γενιάς ματ βερνίκι 2 συστατικών από τη Stardust Colors, πιο δυνατό, εξαιρετικά σκληρό, με αντοχές σε γρατζουνιές, σε λεκέδες, στο πλύσιμο και στα χημικά. Με δείκτη σκληρότητας 3Η, αποτελεί το πιο σκληρό και ανθεκτικό βερνίκι αυτή τη στιγμή.Η αντ..

80,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 64,52€

ΛΕΥΚΟ ΥΠΟΣΤΡΩΜΑ ΓΙΑ ΦΩΣΦΟΡΟΥΧΑ ΣΕ ΣΠΡΕΙ

Λευκό χρώμα διπλής επίστρωσης, σε σπρέι, κατάλληλο σαν βάση-υπόστρωμα για την βαφή φωσφοριζέ χρωμάτων. ..

14,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 11,29€

ΛΕΥΚΟ ΧΡΩΜΑ ΔΙΠΛΗΣ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗΣ

Λευκό χρώμα διπλής επίστρωσης, βάση διαλύτη κατάλληλο για βαφή σε μέρη αυτοκινήτου/μηχανής. Ιδανικό σαν χρώμα βάσης για τη βαφή φωσφοριζέ χρωμάτων. Κατάλληλο για εφαρμογή με πιστόλι ψεκασμού. Προϊόν έτοιμο προς χρήση, δεν αραιώνεται.Συσκευασίες:..

35,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 28,23€

ΛΕΥΚΟ ΧΡΩΜΑ ΔΙΠΛΗΣ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗΣ ΣΕ ΣΠΡΕΙ

Λευκό χρώμα, διπλής επίστρωσης, σε μορφή σπρέι, κατάλληλο για βαφή με χρήση βερνικιού ως τελική επίστρωση. Ιδανικό σαν χρώμα βάσης για βαφή χρωμάτων ειδικών εφέ, όπως χρώμα πέρλας Diamond, όπου το λευκό είναι απαραίτητο σαν χρώμα φόντου.Κίνδυνος. Εξα..

14,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 11,29€

ΠΡΟΣΘΕΤΟ ΦΙΛΤΡΟ ANTI-UV ΓΙΑ ΒΕΡΝΙΚΙΑ

Ειδικό πρόσθετο φίλτρο UV για τελικές επιστρώσεις. Απορροφά την υπεριώδη ακτινοβολία προστατεύοντας τα χρώματα από το ξεθώριασμα και το κιτρίνισμα των βερνικιών. Είναι υπερ-συμπυκνωμένο και δεν επηρεάζει τις ιδιότητες των βερνικιών, γυαλάδα και διαφά..

15,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 12,10€

ΦΩΣΦΟΡΙΖΕ ΣΚΟΝΗ ΠΟΥ ΛΑΜΠΕΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

 Πρόσθετη χρωστική σε μορφή σκόνης (πιγμέντο) , η οποία έχει την ιδιότητα να λάμπει στο σκοτάδι και μπορεί να αναμειχθεί με όλα τα διάφανα υλικά όπως τελικά βερνίκια, διάφανο χρώμα (Binder), ρητίνες, πλαστικό, γυαλί. Είναι συμβατή με όλ..

15,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 12,10€

Εμφάνιση 1 έως 12 από 13 (2 Σελ.)