Χρώμα Μεταλλικό

Χρώμα Μεταλλικό

1Κ ΑΚΡΥΛΙΚΟ ΒΕΡΝΙΚΙ

Βερνίκι διάφανο, ενός συστατικού σε μορφή σπρέι. Υψηλής γυαλάδας, ταχυστέγνωτο, ιδανικό για όλες τις επιφάνειες.Μόνο για επαγγελματική χρήση.Κίνδυνος. Εξαιρετικά εύφλεκτο αερόλυμα.Περιέκτης υπο πίεση: μπορεί να εκραγεί αν θερμανθεί. Προκαλεί ερεθισμό..

10,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 8,06€

CERASTAR ΚΕΡΑΜΙΚΟ ΒΕΡΝΙΚΙ

Κεραμικό βερνίκι 2 συστατικών για επαναβαφή οχημάτων.Το cerastar είναι ειδικό, καινοτόμο βερνίκι, που παρουσιάζει εκπληκτική αντοχή στην τριβή, χάρη στη χρήση νανοσωματιδίων στην σύνθεση του.Πρόκειται για ένα βερνίκι με πολύ όμορφο, γυαλιστερό αποτέλ..

45,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 36,29€

LESONAL 2K HS Extra Clear RTS

Ένα βερνίκι δυο συστατικών σε σπρέι με εξαιρετική γυαλάδα και μέλωμα. Κατάλληλο για χρήση σε μεγάλο εύρος συνθηκών εφαρμογής.Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μικροεπισκευές έως και επισκευές ολόκληρων κομματιών. Παρέχει αποτέλεσμα υψηλής ποιότητας σε οικο..

30,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 24,19€

METALLIC PAINT

Έτοιμες μεταλλικές αποχρώσεις και αποχρώσεις πέρλας οι οποίες διακρίνονται για την "καθαρότητα" τους, το μεταλλικό εφέ και τις θεαματικές ανακλαστικές ιδιότητες.Πρόκειται για χρώμα διπλής επίστρωσης(Απαιτείται επικάλυψη με βερνίκι), βάση διαλύτη, έτο..

20,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 16,13€

METALLIC PAINT ΣΕ ΣΠΡΕΙ

Έτοιμες μεταλλικές αποχρώσεις και αποχρώσεις πέρλας οι οποίες διακρίνονται για την "καθαρότητα" τους, το μεταλλικό εφέ και τις θεαματικές ανακλαστικές ιδιότητες. Πρόκειται για χρώμα διπλής επίστρωσης(Απαιτείται επικάλυψη με βερνίκι), βάση διαλύτ..

20,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 16,13€

ROSE GOLD ΡΟΖ ΧΡΥΣΟ

To Rose Gold είναι ένα χρώμα μεταξύ ροζ και χρυσό.Το συγκεκριμένο χρώμα είναι πολύ δημοφιλές στη διακοσμητική, στα κοσμήματα, στα ηλεκτρονικά είδη (κινητά τηλέφωνα) κ.α. Είναι κατασκευασμένο με πολύ ψιλή πέρλα δίνοντας ένα ματ/σατινέ φινίρισμα. Η από..

15,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 12,10€

STARDUST ΑΝΤΙΧΑΡΑΚΤΙΚΟ ΜΑΤ ΒΕΡΝΙΚΙ ST822X 1.75L

Νέας γενιάς ματ βερνίκι 2 συστατικών από τη Stardust Colors, πιο δυνατό, εξαιρετικά σκληρό, με αντοχές σε γρατζουνιές, σε λεκέδες, στο πλύσιμο και στα χημικά. Με δείκτη σκληρότητας 3Η, αποτελεί το πιο σκληρό και ανθεκτικό βερνίκι αυτή τη στιγμή.Η αντ..

80,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 64,52€

ΧΡΥΣΟ GOLD PREMIUM 8μm

Χρυσό χρώμα 8μm. Το Gold Premium είναι ένα μοναδικό, πρωτοποριακό χρώμα, ειδικά σχεδιασμένο από την Stardust colors. Προσφέρει ένα απαράμιλλο χρυσό φινίρισμα όσον αφορά τη γυαλάδα και την απόχρωση. Μιμείται μια υψηλής γυαλάδας χρυσή επιφάνεια η οποία..

20,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 16,13€

Εμφάνιση 1 έως 8 από 8 (1 Σελ.)