Εξοπλισμός Λείανσης

Εξοπλισμός Λείανσης

ΒΑΣΗ ΑΛΟΙΦΑΔΟΡΟΥ 76mm

Βάση αλοιφαδόρου μαλακή,  για σφουγγάρια γυαλίσματος και γυαλόχαρτα διαμέτρου 76mm. Ιδανικό για χρήση σε μικρές επιφάνειες, για το γυάλισμα φαναριών  και όπου απαιτείται  λεπτομέρεια στην διαδικασία γυαλίσματος. Εφαρμόζεται σε αλοιφαδό..

6,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 5,24€

ΒΑΣΗ ΔΡΑΠΑΝΟΥ 76mm

Βάση με άξονα, για σφουγγάρια γυαλίσματος και γυαλόχαρτα 76mm, τύπου Velcro. Κατάλληλο για διαδιακασία γυαλίσματος και γυαλοχαρταρίσματος σε μικρές επιφάνειες, για το γυάλισμα φαναριών και όπου απαιτείται λεπτομέρεια. Εφαρμόζεται σε οποιοδήποτε τρυπά..

9,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 7,66€

ΕΝΔΙΑΜΕΣΟΣ ΠΑΤΟΣ ΤΡΙΒΕΙΟΥ

Μαλακός, πολύτρυπος, ενδιάμεσος πάτος τριβείου 150mm. Απαραίτητος για λείανση με τέλειο φινίρισμα, τόσο κατά το γυαλοχαρτάρισμα πριν τη βαφή, όσο και πριν τη διαδικασία γυαλίσματος. ..

6,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 5,24€

ΕΝΔΙΑΜΕΣΟΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟΣ ΠΑΤΟΣ

Ειδικός ενδιάμεσος πάτος 150mm, για την προστασία του τριβείου από σταγόνες νερού.Εξασφαλίζει ότι δε θα περάσουν νερά στο εσωτερικό του τριβείου, κατά τις διαδικασίες γυαλοχαρταρίσματος με νερό.  Ταιριάζει σε όλους τους τύπους τριβείων...

4,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 3,63€

ΛΑΣΤΙΧΕΝΙΟΣ ΤΡΟΧΟΣ

Ειδικός τροχός για γρήγορη και αποτελεσματική αφαίρεση προστατευτικών ταινιών και αυτοκόλλητων ταινιών διπλής όψεως. Δεν καταστρέφει την επιφάνεια του χρώματος. Μέγιστος αριθμός στροφών 2500/λεπτό. Διάμετρος: 90mm. Ο αντάπτορας της φωτογραφίας δε συμ..

6,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 4,84€

ΠΟΥΔΡΑ ΟΔΗΓΟΣ ΤΡΙΨΊΜΑΤΟΣ

Μαύρη πούδρα για την εμφάνιση των ατελειών κατά την λείανση. Κατάλληλη για ξηρό και υγρό τρίψιμο. Στην συσκευασία περιέχεται και η βάση εφαρμογής. Δε μπουκώνει τα γυαλόχαρτα. Άμεση εμφάνιση ατελειών...

20,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 16,13€

Εμφάνιση 1 έως 6 από 6 (1 Σελ.)