Λειαντικά Φύλλα

Λειαντικά Φύλλα

1913 SIAWAT

Γυαλόχαρτο νερού. Αδιάβροχο ντουκόχαρτο μεγάλης αντοχής. Κατάλληλο για τρίψιμο με νερό, για λείανση όλων των υλικών, εκτός των πολυεστερικών στόκων. Επίσης κατάλληλο για εξαφάνιση του φαινομένου πορτοκαλιού καθώς και για ματάρισμα των επιφανειών προς..

0,40€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,32€

1949 SIADRIVE

Γυαλόχαρτο φύλλο ξηράς τριβής. Ειδικό λειαντικό σε φύλλα για τρίψιμο στο χέρι. Ιδανικό για χοντρό και ενδιάμεσο τρίψιμο πολυεστερικών στόκων και γεμιστικών ασταριών. Επίσης κατάλληλο για λείανση υλικών, αφαίρεση παλαιών χρωμάτων και σκουριάς. Διατίθε..

0,35€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,28€

SMIRDEX DELTA 95 ΤΡΙΓΩΝΟ ΓΥΑΛΟΧΑΡΤΟ

Τρίγωνο γυαλόχαρτο (95x95x95),  για χρήση με τριβείο Δέλτα. Με έξι τρύπες για λειτουργία αναρρόφησης της σκόνης. Ειδικό προϊόν για ξηρό τρίψιμο όλων των υλικών στην φανοποιία. Είναι κατάλληλο για τρίψιμο σε υψηλές ταχύτητες. Η ειδική στεατική το..

0,25€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,20€

ΝΤΟΥΚΟΧΑΡΤΟ 3Μ Wetordry 734

Λειαντικό Φύλλο ξηράς ή υγρής τριβής για λείανση κάθε επιφάνειας. Κατασκευασμένο απο ορυκτό καρβίδιο του πυριτίου, για δραστική και σταθερή κοπή. Είναι αδιάβροχο και με μεγάλη διάρκεια, παρέχοντας ομοιόμορφο φινίρισμα.Το ελαφρύ και αδιάβροχο υπόστρωμ..

0,70€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,56€

Εμφάνιση 1 έως 4 από 4 (1 Σελ.)