Κόλλες Γενικής Χρήσεως

Κόλλες Γενικής Χρήσεως

BORO WELD

Χημικό μέταλλο στιγμής.δύο συστατικών. Γεμίζει και κολλάει σίδερο, χαλκό, αλουμίνιο, μπρούτζο, ατσάλι, χρυσό, ασήμι, τσιμέντο,ξύλο, πέτρα,κεραμικά, σκληρά πλαστικά(εκτός απο πολυαιθυλένιο και τεφλόν) κ.α. Αντέχει σε θερμοκρασίες εώς 180οC. Αντέχει αφ..

9,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 7,26€

BORO Z-42

Κυανοακρυλική κόλλα στιγμής, με χαμηλό ιξώδες, κατάλληλη για γρήγορες κολλήσεις σε μέταλλα, πλαστικά όπως PVC, ABS νεοπρένιο, νιτρίλιο κ.α. Κολλάει ομοιογενή και ανομοιογενή υλικά. Ειδική κόλλα για βιομηχανική και βιοτεχνική χρήση για δύσκολες στη συ..

9,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 7,26€

LOCTITE AA319 ΚΟΛΛΑ ΚΑΘΡΕΠΤΗ ΠΑΡΜΠΡΙΖ

Κόλλα για καθρέπτη/παρμπρίζ. Ο γρήγορος τρόπος για τη συγκόλληση καθρέπτη στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου. Κόλλαει επίσης μέταλλο με γυαλί.0.5mlΚίνδυνος. Προκαλεί ερεθισμό του δέρματος. Μπορεί να προκαλέσει αλλεργική δερματική αντίδραση. Προκαλεί σοβαρή..

13,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 10,48€

LOCTITE SUPER ATTAK ΚΟΛΛΑ ΣΤΙΓΜΗΣ

Η κόλλα στιγμής Loctite Super Attak παρέχει γρήγορες, δυνατές και αξιόπιστες λύσεις συγκόλλησης στο σπίτι. Αδιάβροχή και ανθεκτική στο πλυντήριο πιάτων, ανθεκτική στους κραδασμούς, ανθεκτική στη θερμοκρασία(-50 - 120). Συγκολλά σε δευτερόλεπτα και συ..

3,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 2,82€

Pattex Power Epoxy

Εποξικό συγκολλητικό 2 συστατικών, διάφανο, για συγκόλληση, γέμισμα και επισκευή δυνατά και γρήγορα. Υψηλή αντίσταση στο νερό και τη θερμοκρασία. Ιδανική για  τη συγκόλληση δύσκολων υλικών όπως γυαλί, κρύσταλλο, κεραμικά, επισκευή κοσμημάτων, &n..

7,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 6,05€

PATTEX REPAIR EXPRESS ΕΠΟΞΙΚΟΣ ΣΤΟΚΟΣ

Η Pattex Repair Express είναι μια πάστα 2 συστατικών που στεγνώνει πολύ γρήγορα. Κάποια πράγματα είναι αδύνατον να περιμένουν. Η Pattex Repair Express προσφέρει γρήγορο και ισχυρό κράτημα. Ενδείκνυται για την επισκευή, την ανακατασκευή και τη συγκόλλ..

7,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 5,65€

PATTEX SP101 ΣΥΓΚΟΛΛΗΤΙΚΟ-ΣΦΡΑΓΙΣΤΙΚΟ

Συγκολλητικό/στεγανοποιητικό υλικό για όλες τις χρήσεις με βάση την αποκλειστική τεχνολογία Flextec ,της Henkel, το οποίο πήζει αντιδρώντας με την υγρασία σε θερμοκρασία δωματίου.ΧαρακτηριστικάΥψηλή ελαστικότηταΕξαιρετική συγκόλληση χωρίς αστάρι σε μ..

8,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 6,85€

SOUDAFLEX 40FC

Υψηλής ποιότητας, ανθεκτική, ελαστική, στεγανοποιητική, αρμόκολλα πολυουρεθάνης, για τη σφράγιση και πλήρωση ενώσεων και αρμών. Παραμένει ελαστική. Ιδανική για συγκολλήσεις μεταλλικών επιφανειών. Ιδανική επίσης για εφαρμογές σε κουφώματα αλουμινίου κ..

5,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 4,03€

ΒΕΝΖΙΝΟΚΟΛΛΑ NEOSTICK 550

Λεπτόρευστη βενζινόκολλα γενικής χρήσης υψηλών προδιαγραφών, με πολλές εφαρμογές στην υποδηματοποιία, σε βιομηχανικές και βιοτεχνικές εργασίες. Ιδανική για ισχυρές συγκολλήσεις σε ξύλο, φελλό, τσόχα, λάστιχο, PVC, δέρμα, δερματίνη, πλαστικά δάπεδα, μ..

1,70€ Χωρίς ΦΠΑ: 1,37€

ΒΕΝΖΙΝΟΚΟΛΛΑ NEOSTICK 588

Παχύρευστη βενζινόκολλα, υψηλών προδιαγραφών, για πολύ δυνατές συγκολλήσεις, με μεγάλη αντοχή στη θερμοκρασία(εώς 80C) και στην υγρασία.Ιδανική για συγκολλήσεις σε αμαξώματα(ταπετσαρίες αυτοκινήτων, ουρανοί, αφρώδες πλαστικά). Επίσης ιδανική για συγκ..

4,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 3,63€

ΞΥΛΟΚΟΛΛΑ MENTOR 20008

Ξυλόκολλα (τύπου-atlacoll). Κατάλληλη για όλες τις ξυλουργικές εργασίες, ιδιαίτερα για καπλαμάδες.Διαφανής όταν στεγνώσει.D2 αντοχή σε υγρασία.Συσκευασία:1kg & 500gr..

6,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 5,24€

ΞΥΛΟΚΟΛΛΑ NEOSTICK 80-D3

Ισχυρή ξυλόκολλα D3, με αντοχή στο νερό.Ιδανική για όλες τις ξυλουργικές εργασίες και για ξύλινες κατασκευές εξωτερικού χώρου.Γίνεται διάφανη όταν στεγνώσει.Συσκευασία: Μπιμπερό 200gr & 500gr..

1,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 1,21€

Εμφάνιση 1 έως 12 από 12 (1 Σελ.)