Κόλλες Γενικής Χρήσεως

Κόλλες Γενικής Χρήσεως

BORO FILLER

Ειδική κόλλα για όλα τα μέταλλα, συμπεριλαμβανομένου και του ξύλου, πέτρας, τσιμέντου. Αντέχει σε θερμοκρασίες εώς και 200οC. Επισκευάζει την ψωρίαση των μετάλλων. Γεμίζει κενά, τρύπες, αρμούς σε ατσάλι, σίδερο, χαλκό, μπρούντζο, αλουμίνιο, ξύλο, πέτ..

9,80€ Χωρίς ΦΠΑ: 7,90€

BORO WELD

Χημικό μέταλλο στιγμής.δύο συστατικών. Γεμίζει και κολλάει σίδερο, χαλκό, αλουμίνιο, μπρούτζο, ατσάλι, χρυσό, ασήμι, τσιμέντο,ξύλο, πέτρα,κεραμικά, σκληρά πλαστικά(εκτός απο πολυαιθυλένιο και τεφλόν) κ.α. Αντέχει σε θερμοκρασίες εώς 180οC. Αντέχει αφ..

8,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 6,45€

BORO Z-42

Κυανοακρυλική κόλλα στιγμής, με χαμηλό ιξώδες, κατάλληλη για γρήγορες κολλήσεις σε μέταλλα, πλαστικά όπως PVC, ABS νεοπρένιο, νιτρίλιο κ.α. Κολλάει ομοιογενή και ανομοιογενή υλικά. Ειδική κόλλα για βιομηχανική και βιοτεχνική χρήση για δύσκολες στη συ..

7,70€ Χωρίς ΦΠΑ: 6,21€

FIX ALL CRYSTAL

Συγκολλητικό/ μονωτικό προϊόν, κρυστάλλινα διαυγές (100% διάφανο), βασισμένο στην τεχνολογία υβριδικών πολυμερών SMX, που μπορεί να εφαρμοστεί σε όλες τις καιρικές συνθήκες, σε όλα τα υποστρώματα και υλικά, πορώδη και μή πορώδη, εσωτερικά και εξωτερι..

8,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 6,45€

FIX ALL HIGH TACK

Συγκολλητικό/ μονωτικό προϊόν, βασισμένο στην τεχνολογία υβριδικών πολυμερών SMX, που μπορεί να εφαρμοστεί σε όλες τις καιρικές συνθήκες, σε όλα τα υποστρώματα και υλικά, πορώδη και μή πορώδη, εσωτερικά και εξωτερικά, ακόμη και όταν αυτά είναι υγρά ή..

7,01€ Χωρίς ΦΠΑ: 5,65€

LOCTITE AA319 ΚΟΛΛΑ ΚΑΘΡΕΠΤΗ ΠΑΡΜΠΡΙΖ

Κόλλα για καθρέπτη/παρμπρίζ. Ο γρήγορος τρόπος για τη συγκόλληση καθρέπτη στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου. Κόλλαει επίσης μέταλλο με γυαλί.0.5ml..

7,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 6,05€

LOCTITE SUPER ATTAK ΚΟΛΛΑ ΣΤΙΓΜΗΣ

Η κόλλα στιγμής Loctite Super Attak παρέχει γρήγορες, δυνατές και αξιόπιστες λύσεις συγκόλλησης στο σπίτι. Αδιάβροχή και ανθεκτική στο πλυντήριο πιάτων, ανθεκτική στους κραδασμούς, ανθεκτική στη θερμοκρασία(-50 - 120). Συγκολλά σε δευτερόλεπτα και συ..

2,70€ Χωρίς ΦΠΑ: 2,18€

Pattex Power Epoxy

Εποξικό συγκολλητικό 2 συστατικών, διάφανο, για συγκόλληση, γέμισμα και επισκευή δυνατά και γρήγορα. Υψηλή αντίσταση στο νερό και τη θερμοκρασία. Ιδανική για  τη συγκόλληση δύσκολων υλικών όπως γυαλί, κρύσταλλο, κεραμικά, επισκευή κοσμημάτων, &n..

4,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 3,63€

PATTEX REPAIR EXPRESS ΕΠΟΞΙΚΟΣ ΣΤΟΚΟΣ

Η Pattex Repair Express είναι μια πάστα 2 συστατικών που στεγνώνει πολύ γρήγορα. Κάποια πράγματα είναι αδύνατον να περιμένουν. Η Pattex Repair Express προσφέρει γρήγορο και ισχυρό κράτημα. Ενδείκνυται για την επισκευή, την ανακατασκευή και τη συγκόλλ..

7,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 5,65€

SOUDAFLEX 40FC

Υψηλής ποιότητας, ανθεκτική, ελαστική, στεγανοποιητική, αρμόκολλα πολυουρεθάνης, για τη σφράγιση και πλήρωση ενώσεων και αρμών. Παραμένει ελαστική. Ιδανική για συγκολλήσεις μεταλλικών επιφανειών. Ιδανική επίσης για εφαρμογές σε κουφώματα αλουμινίου κ..

4,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 3,63€

T-REX MONTAGE

Κατασκευαστική κόλλα, ενισχυμένη με ίνες για εξαιρετικές επιδόσεις, χωρίς διαλύτες. Σχεδιασμένη για βαρέως τύπου συγκολλήσεις βαρέων υλικών για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Κατάλληλη για συγκόλληση επιφανειών απο ξύλο, τούβλο, φελλό, κεραμικά ..

4,01€ Χωρίς ΦΠΑ: 3,23€

ΒΕΝΖΙΝΟΚΟΛΛΑ NEOSTICK 550

Λεπτόρευστη βενζινόκολλα γενικής χρήσης υψηλών προδιαγραφών, με πολλές εφαρμογές στην υποδηματοποιία, σε βιομηχανικές και βιοτεχνικές εργασίες. Ιδανική για ισχυρές συγκολλήσεις σε ξύλο, φελλό, τσόχα, λάστιχο, PVC, δέρμα, δερματίνη, πλαστικά δάπεδα, μ..

1,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 1,21€

Εμφάνιση 1 έως 12 από 15 (2 Σελ.)