Σπρέι Χρωματιστά

Σπρέι Χρωματιστά

ACRYLIC COLOR SPRAY

Ακρυλικό ταχυστέγνωτο βερνικόχρωμα σε μορφή σπρέι, για επιφάνειες ξύλου, μετάλλου, αλουμινίου, γυαλιού, πέτρας και διαφόρων ειδών πλαστικών. Διατίθεται σε RAL αποχρώσεις, σε γυαλιστερό φινίρισμα.Συσκευασία: 400mlΚίνδυνος: Εξαιρετικά εύφλεκτο αερόλυμα..

3,51€ Χωρίς ΦΠΑ: 2,83€

CAR'S ΧΡΩΜΑ RALLY

Ταχυστέγνωτο σπρέι, κατάλληλο για βάση αντίθεσης σε εφέ σπρέι καθώς και  βαφές στο αυτοκίνητο. Επίσης κατάλληλο για ζάντες και το αμάξωμα.Ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες. Εξαιρετική πρόσφυση και γρήγορο στέγνωμα.  Αποχρώσεις: μάυρο γυ..

5,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 4,03€

CHAMELEON PAINT ΣΕ ΣΠΡΕΙ

Το χρώμα χαμαιλέων έχει τη δυνατότητα να αλλάζει αποχρώσεις ανάλογα με την οπτική γωνία. Τα έντονα ιριδίζοντα χρώματα και το περλέ εφέ με τις πολλαπλές εναλλαγές αποχρώσεων, δημιουργούν εντυπωσιακά οπτικά εφέ. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν στα αμαξώματα..

23,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 18,95€

DIAMOND PEARL PAINT ΣΕ ΣΠΡΕΙ

Η σειρά Diamond pearl Paint είναι οτι πιο εξελιγμένο τεχνολογικά στα χρώματα πέρλας.Πρόκειται για μικροσωματίδια πυριτίου επικαλυμμένα με στρώση οξειδίου του τιτανίου. Υπερέχουν σε σχέση με όλα τα υπόλοιπα χρώματα πέρλας τόσο στο λαμπερό τους αποτέλε..

17,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 13,71€

DUPLI COLOR ΑΚΡΥΛΙΚΑ ΣΠΡΕΙ

Υψηλής ποιότητας 100% ακρυλικό σπρέι με μεγάλη καλυπτικότητα. Στεγνώνει γρήγορα και είναι κατάλληλο για όλες τις επιφάνειες. Ιδανικό και για αλουμίνια και κουφώματα αλουμινίου. Προσδίδει αστραφτερά γυαλιστερή επιφάνεια.Διατίθεται σε RAL αποχρώσεις.Κί..

7,01€ Χωρίς ΦΠΑ: 5,65€

DUPLI COLOR ΑΣΗΜΙ ΧΡΩΜΙΟ

Ακρυλικής ποιότητας ειδικό σπρέι, που δίνει μια γυαλιστερή απαλή επιφάνεια σαν του χρωμίου. Κατάλληλο για εσωτερική και εξωτερική χρήση. Ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες και σε θερμοκρασία εώς 150οC. Κατάλληλο για εφαρμογή σε λείες επιφάνειες. Γ..

19,01€ Χωρίς ΦΠΑ: 15,33€

DUPLI COLOR ΕΦΕ ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΟ

Ταχυστέγνωτο, σκληρό ακρυλικό χρώμα που δίνει στις επιφάνειες την όψη ανοξείδωτου ατσαλιού(inox). Ανθεκτικό σε γρατζουνιές και χτυπήματα. Κατάλληλο για εφαρμογή σε μέταλλο, ξύλο, γυαλί, κεραμεικό κτλ. Ιδανικό για διακόσμηση σε κορνίζες, διακόπτες, ρά..

16,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 13,31€

DUPLICOLOR ΧΡΩΜΑ ΠΟΥ ΛΑΜΠΕΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

Φωσφοριζέ χρώμα που λάμπει στο σκοτάδι. Έχει την ιδιότητα να  αποθηκεύει το φως την ημέρα και το αντανακλά σιγά σιγά το βράδυ. Για διακοσμητική χρήση, τη σήμανση εξόδων διαφυγής, διακόπτες για να τους βρίσκετε στο σκοτάδι,σημεία επικίνδυνα που π..

29,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 23,79€

FLUOR

Φθορίζων βερνικόχρωμα σε μορφή σπρέι. Ταχυστέγνωτο, για επιφάνειες μετάλλου, αλουμινίου, γυαλί, πέτρα και διαφόρων ειδών πλαστικά. Για το καλύτερο φωτεινό αποτέλεσμα προτείνεται η χρήση λευκού υποστρώματος(αστάρι ή χρώμα). Διατίθεται σε κίτρινο,..

6,30€ Χωρίς ΦΠΑ: 5,08€

FLUORESCENT PAINT ΣΕ ΣΠΡΕΙ

Τα φθορίζοντα χρώματα είναι εξαιρετικά λαμπερά και φωτεινά και ανήκουν στη γενικότερη κατηγορία των φωσφορούχων χρωμάτων. Όταν τα μόρια τους εκτίθενται στα φωτόνια, εκπέμπουν έντονη φωτεινότητα και αυτό συμβαίνει διότι ένα φθορίζων χρώμα εκπέμπει περ..

15,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 12,10€

MORRIS HEAT RESISTANT

Χρώμα υψηλών θερμοκρασιών, σε μορφή σπρέι. Κατάλληλο για επιφάνειες όπου αναπτύσσονται υψηλές θερμοκρασίες, όπως εξατμίσεις, σόμπες, φούρνους κ.α. Ανθεκτικό σε θερμοκρασίες εώς 800οC. Υψηλή αντίσταση, σε καύσιμα, χημικά και καιρικές συνθήκες. Εξαιρετ..

6,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 4,84€

MORRIS SPRAY CHROME EFFECT

Διακοσμητικό ακρυλικό βερνικόχρωμα, ταχυστέγνωτο, για εσωτερική χρήση.  Ανθεκτικό σε θερμοκρασίες έως 110oC.  Δεν είναι ανθεκτικό στην τριβή και στις καιρικές συνθήκες.  Κατάλληλο για εφαρμογή σε Ξύλο, μέταλλο, Αλουμίνιο, γυαλί , πέτρα..

4,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 3,63€

Εμφάνιση 1 έως 12 από 27 (3 Σελ.)