Τεχνικά Σπρει

Τεχνικά Σπρει

Baclight Black Spray

Μαύρο-διάφανο βερνίκι που αναδεικνύει τα πίσω φανάρια του αυτοκινήτου. Γυαλάδα που διαρκεί. Δε χαράσσεται. Ανθεκτικό στα χτυπήματα, στις ξαιρικές συνθήκες, στο πετρέλαιο και στα χημικά καθαριστικά. Συσκευασία: 400mlΚίνδυνος-Εξαιρετικά εύφλεκτο α..

5,51€ Χωρίς ΦΠΑ: 4,44€

Brake Caliper Spray

Κόκκινο βερνικόχρωμα για τη βαφή και τον τονισμό των δαγκανών των φρένων. Ανθεκτικό στη θερμοκρασία.Κίνδυνος-Εξαιρετικά εύφλεκτο αερόλυμα. Περιέκτης υπο πίεση:Μπορεί να εκραγεί αν θερμανθεί. Προκαλεί σοβαρό οφθαλμικό ερεθισμό. Μπορεί να προκαλέσει υπ..

5,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 4,03€

GLUE SPRAY

Σπρέι κόλλα γενικής χρήσης. Για μόνιμη ή προσωρινή κόλληση. Κατάλληλη για κόλληση χαρτιού, χαρτονιού, ξύλου, υφάσματος, και διαφόρων ειδών πλαστικών.Κίνδυνος-Εξαιρετικά εύφλεκτο αερόλυμα. Περιέκτης υπό πίεση:Μπορεί να εκραγεί αν θερμανθεί. Μπορεί να ..

5,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 4,03€

MORRIS PAINT REMOVER

Σπρέι διαβρωτικό καθαριστικό χρωμάτων. Αποτελεσματικό εργαλείο για την αφαίρεση παλαιών στρωμάτων βερνικιού απο επιφάνειες πέτρας, μπετόν, ασφάλτου, μετάλλου και ξύλου.Κίνδυνος-Εξαιρετικά εύφλεκτο αερόλυμα. Περιέκτης υπο πίεση:Μπορεί να εκραγεί αν θε..

8,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 6,45€

SARATOGA BITUMI ΜΟΝΩΤΙΚΟ ΣΠΡΕΙ ΣΦΡΑΓΙΣΗΣ ΔΙΑΡΡΟΩΝ

Μονωτικό-σφραγιστικό σπρέι διαρροών, με βάση την πίσσα. Επισκευάζει- σφραγίζει άμεσα τις διαρροές και στεγανοποιεί.Γεμίζει τις ρωγμές και προστατεύει από τη σκουριά και τη διάβρωση.Προσφέρει ένα ελαστικό φιλμ που βάφεται, έχει υψηλή αντοχή στις καιρι..

9,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 7,66€

ULTRA POWER CLEANER

Σπρέι καθαριστικό με κίτρο, για την αφαίρεση λίπους, πίσσας, γράσου, κεριού, μελάνης, ρητίνης, αυτοκόλλητων ετικετών και υπολειμμάτων κόλλας από επιφάνειες που είναι φτιαγμένες από επεξεργασμένο μέταλλο, ξύλο, πέτρα και διάφορους τύπους πλαστικών.Κίν..

8,49€ Χωρίς ΦΠΑ: 6,85€

WD-40 ΛΙΠΑΝΤΙΚΟ ΑΝΤΙΣΚΩΡΙΑΚΟ

Το Νο.1 λιπαντικό και αντισκωριακό στον κόσμο με πάνω απο 2000 χρήσεις.Το WD-40 Multi-Use Product προστατεύει τα μέταλλα από τη σκουριά και τη διάβρωση, διεισδύει στα κολλημένα εξαρτήματα, εκτοπίζει την υγρασία και λιπαίνει σχεδόν τα πάντα. Αφαιρεί α..

5,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 4,03€

ΛΙΠΑΝΤΙΚΟ ΑΝΤΙΣΚΩΡΙΑΚΟ MORRIS

Λιπαίνει και λασκάρει σκουριασμένα μέρη. Μεγάλη διεισδυτική ικανότητα. Απωθεί την υγρασία και δρά προληπτικά κατά της σκουριάς. Περιέχει γραφίτη και ΜοS.Κίνδυνος-Εξαιρετικά εύφλεκτο αερόλυμα. Περιέκτης υπο πίεση:Μπορεί να εκραγεί αν θερμανθεί. Επιβλα..

3,20€ Χωρίς ΦΠΑ: 2,58€

ΣΠΡΕΙ ΓΡΑΣΟ ΜΕ ΤΕΦΛΟΝ

Σπρέι γράσο με τεφλόν, βαριάς χρήσης, για λίπανση μηχανικών τμημάτων απο μέταλλο ή πλαστικό. Εμποδίζει τη φθορά και το κόλλημα. Εξαίρετη θερμική και μηχανική σταθερότητα. Απωθεί το νερό.Κίνδυνος.Εξαιρετικά εύφλεκτο αερόλυμα. Περιέκτης υπο πίεση:Μπορε..

3,70€ Χωρίς ΦΠΑ: 2,98€

ΣΠΡΕΙ ΣΙΛΙΚΟΝΗΣ MORRIS

Σπρέι σιλικόνης, για λίπανση και προστασία μεταλλικών, πλαστικών ή ελαστικών τμημάτων. Εμποδίζει το τρίξιμο και τον θόρυβο, το πάγωμα και το στέγνωμα. Απωθεί το νερό. Εξαιρετική μηχανική και θερμική σταθερότητα.Κίνδυνος-Εξαιρετικά εύφλεκτο αερόλυμα. ..

3,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 2,42€

ΣΩΛΗΝΑΚΙ ΠΡΟΕΚΤΑΣΗΣ ΣΠΡΕΙ

Σωληνάκι προέκτασης ψεκασμού για σπρέι. Ιδανικό για ψεκασμό σε δυσπρόσιτα σημεία. Μήκος 60cm..

1,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,81€

Εμφάνιση 1 έως 11 από 11 (1 Σελ.)