Σπρει Προστασίας Αμαξώματος

Σπρει Προστασίας Αμαξώματος

950 ANTICHIP ΣΠΡΕΙ ΠΙΣΣΑΣ

Σπρέι σαγρέ υποδαπέδιας προστασίας για το αμάξωμα του αυτοκινήτου. Ειδικά διαμορφωμένο υλικό με ηχομονωτικές  και προστατευτικές ιδιότητες. Προστατεύει το κάτω και το εσωτερικό μέρος του αυτοκινήτου προσφέροντας αντιχαρακτηκότητα από χτυπήματα π..

4,60€ Χωρίς ΦΠΑ: 3,71€

BODY 900 ΑΝΤΙΣΚΩΡΙΑΚΟ ΚΕΡΙ

Αντισκωριακό, προστατευτικό κερί σε μορφή σπρέι. Κατάλληλο για κλειστά και ανοιχτά μεταλλικά μέρη του αυτοκινήτου κτλ. Διατίθεται σε καφέ χρώμα.Συσκευασία: Σπρέι 400mlΚίνδυνος-Εξαιρετικά εύφλεκτο αερόλυμα. Δοχείο υπό πίεση. Κατά τη θέρμανση μπορεί να..

4,70€ Χωρίς ΦΠΑ: 3,79€

KS-250 ΚΕΡΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ

Κερί εσωτερικών χώρων σε σπρέι. Προστατεύει όλες τις κοιλότητες του αμαξώματος από τη σκουριά και διεισδύει στα πλέον δύσκολα σημεία. Με εξαιρετική πρόσφυση στο μέταλλο. Για την επισκευή και την περιποίηση της υπάρχουσας προστασίας. Για όλα τ..

11,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 8,87€

KS-400 ΑΝΤΙΣΚΩΡΙΑΚΟ ΚΕΡΙ

Αντισκωριακό κερί για εξωτερικούς χώρους  σε σπρέι.Διάφανο κερί προστασίας για όλα τα επικίνδυνα από τη σκουριά σημεία και εξαρτήματα με εξαιρετικές ιδιότητες πρόσφυσης επάνω σε μεταλλικές επιφάνειες. Προστατεύει τις ηλεκτρικές εγκαταστάσει..

11,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 8,87€

KS-850 ΚΕΡΙ ΥΠΟΔΑΠΕΔΙΑΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

Κερί υποδαπέδιας προστασίας σε σπρέι . Κερί  για την επισκευή της υπάρχουσας υποδαπέδιας προστασίας. Μόνιμη αντισκωριακή προστασία με βάση το κερί.  Έχει τέλεια πρόσφυση στο μέταλλο και απωθητικές ιδιότητες κατά της υγρασίας. Δεν βά..

11,49€ Χωρίς ΦΠΑ: 9,27€

ΣΩΛΗΝΑΚΙ ΠΡΟΕΚΤΑΣΗΣ ΣΠΡΕΙ

Σωληνάκι προέκτασης ψεκασμού για σπρέι. Ιδανικό για ψεκασμό σε δυσπρόσιτα σημεία. Μήκος 60cm..

1,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,81€

Εμφάνιση 1 έως 6 από 6 (1 Σελ.)