Σπρει Περιποίησης Αυτοκινήτου

Σπρει Περιποίησης Αυτοκινήτου

BRAKE CLEANER

Καθαριστικό φρένων σε μορφή σπρέι. Ισχυρό καθαριστικό, με υψηλές διαλυτικές ιδιότητες. Απομακρύνει αποτελεσματικά τα υπολείμματα από τακάκια, λάδια, γράσο και σκόνη δρόμου. Δε διαβρώνει.Συσκευασία: Σπρέι 400mlΚίνδυνος-Εξαιρετικά εύφλεκτο αερόλυμα. Πε..

3,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 2,42€

MORRIS WHEEL CLEANER

Καθαριστικό ζαντών. Αφαιρεί εύκολα τα υπολείμματα από τα τακάκια και τις βρομιές του δρόμου. Γυαλίζει και προστατεύει. Ουσία εντατικού καθαρισμού για τις στεφάνες και μουαγιέ. Γρήγορο και εύκολο στην επάλειψη. Εξαιρετικές καθαριστικές ιδιότητες. ..

4,80€ Χωρίς ΦΠΑ: 3,87€

MORRIS ΓΥΑΛΙΣΤΙΚΟ ΤΑΜΠΛΟ

Σπρέι γυαλιστικό ταμπλό για καθαρισμό, προστασία και καλλωπισμό του ταμπλό και άλλων τμημάτων μέσα στο αυτοκίνητο. Περιορίζει τη προσκόλληση σκόνης. Χωρίς σιλικόνη. Αντιστατικό.Συσκευασία: Σπρέι 400mlΚίνδυνος-Εξαιρετικά εύφλεκτο αερόλυμα. Περιέκτης υ..

3,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 2,42€

Textile Cleaner

Καθαριστικό υφασμάτινων επιφανειών, σε μορφή σπρέι. Αποτελεσματικός αφρός, για τον καθαρισμό υφασμάτων, όπως ταπετσαρίες και σαλόνια αυτοκινήτου. Είναι ταχυστέγνωτος με διακριτικό άρωμα.Κίνδυνος.Εξαιρετικά εύφλεκτο αερόλυμα. Περιέκτης υπο πίεση:Μπορε..

3,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 2,82€

Εμφάνιση 1 έως 4 από 4 (1 Σελ.)