Πάστες/Υλικά Τεχνοτροπίας

Πάστες και Υλικά Τεχνοτροπίας

Crackle Glaze POLYVINE

Ακρυλικό γαλάκτωμα σχεδιασμένο να δημιουργεί όμορφο κρακελέ εφέ τεχνοτροπίας. Είναι ο πιό απλός τρόπος για κρακελέ αποτέλεσμα που μπορεί να φτιάξει πανεύκολα ο καθένας, πάνω σε οποιαδήποτε επιφάνεια και σε όποιο συνδυασμό αποχρώσεων φαντάζεται κανείς..

16,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 13,31€

EFFESTO

Τεχνοτροπια με τρισδιάστατες μεταλλικές αντανακλάσεις που αναδεικνύει οποιαδήποτε επιφάνεια στην οποία εφαρμόζεται σε διακοσμητικό σημείο αναφοράς του χώρου. Βασικό προτέρημα ότι μπορεί να συνυπάρξει τόσο με κλασικά αλλά και μοντέρνα έπιπλα όσο ..

39,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 31,45€

SABBIOSO GOLD

Τεχνοτροπία για χώρους που θέλουν....να ξεχωρίζουν!Χρώμα τεχνοτροπίας με αμμώδη υφή και μεταλλικές λάμψεις, σε αποχρώσεις του χρυσού. Πρωτοποριακό εφε με απεριόριστους συνδυασμούς χρωμάτων που μεταμορφώνει τον χώρο σας σε μια ατμόσφαιρα ονειρεμένη χω..

38,01€ Χωρίς ΦΠΑ: 30,65€

SABBIOSO SILVER

Τεχνοτροπία για χώρους που θέλουν....να ξεχωρίζουν ! Χρώμα τεχνοτροπίας με αμμώδη υφή και μεταλλικές λάμψεις σε αποχρώσεις του ασημί. Πρωτοποριακό εφε με απεριόριστους συνδυασμούς χρωμάτων που μεταμορφώνει τον χώρο σας σε μια ατμόσφαιρα ονειρεμέ..

38,01€ Χωρίς ΦΠΑ: 30,65€

ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΑΠΟΜΙΜΗΣΗΣ ΞΥΛΟΥ

Το Double Graining Rocker της Polyvine είναι ένα ειδικά σχεδιασμένο εργαλείο για τη δημιουργία εφέ “νερών” ξύλου και ρόζων...

12,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 9,68€

ΧΤΕΝΙ ΝΕΡΩΝ ΞΥΛΟΥ

Το Combination Comb της Polyvine είναι ειδικά σχεδιασμένο χτένι για χρήση σε διακοσμητικά εφέ με χρώματα. Ιδανικό για να δημιουργήσετε σε επιφάνειες εφέ με “νερά” ξύλου. Με 4 πλευρές για διαφορετικά μεγέθη νερών. Επαναχρησιμοποιήσιμο...

9,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 7,26€

Εμφάνιση 1 έως 6 από 6 (1 Σελ.)