Διακοσμητικά Βερνίκια/Γαλακτώματα

Διακοσμητικά Βερνίκια/Γαλακτώματα

1Κ ΑΚΡΥΛΙΚΟ ΒΕΡΝΙΚΙ

Βερνίκι διάφανο, ενός συστατικού σε μορφή σπρέι. Υψηλής γυαλάδας, ταχυστέγνωτο, ιδανικό για όλες τις επιφάνειες.Μόνο για επαγγελματική χρήση.Κίνδυνος. Εξαιρετικά εύφλεκτο αερόλυμα.Περιέκτης υπο πίεση: μπορεί να εκραγεί αν θερμανθεί. Προκαλεί ερεθισμό..

10,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 8,06€

Acualux Fototransfer

Ειδικό βερνίκι νερού το οποίο με την εφαρμογή του μεταφέρει ασπρόμαυρες ή έγχρωμες φωτογραφίες σε ξύλινη επιφάνεια!  Επιπλέον μπορείτε να μεταφέρετε εκτυπώσεις με γράμματα ή σχέδια πάνω σε βαμμένο ή φυσικό ξύλο.  Ιδανικό για διακοσμητικά εφ..

5,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 4,03€

Chalk Paint Waxer

Το  Chalk Paint Waxer της Polyvine είναι ένα βερνίκι κεριού που εφαρμόζεται πάνω από εφέ Chalk Paint για προστασία. Διατίθεται σε φινίρισμα Satin (σατινέ) και Dead Flat (εντελώς ματ). Διατηρεί το λείο, βελούδινο φινίρισμα του Chalk Paint εν..

18,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 14,52€

Crackle Glaze POLYVINE

Ακρυλικό γαλάκτωμα σχεδιασμένο να δημιουργεί όμορφο κρακελέ εφέ τεχνοτροπίας. Είναι ο πιό απλός τρόπος για κρακελέ αποτέλεσμα που μπορεί να φτιάξει πανεύκολα ο καθένας, πάνω σε οποιαδήποτε επιφάνεια και σε όποιο συνδυασμό αποχρώσεων φαντάζεται κανείς..

16,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 13,31€

Craquellure POLYVINE

Το σύστημα Craquellure της Polyvine είναι διακοσμητικό εφέ κρακελέ, που δημιουργεί όψη ραγισμένης πορσελάνης πάνω σε οποιαδήποτε επιφάνεια. Αποτελείται από 2 μέρη, το Basecoat και το Topcoat και στην συνέχεια μπορούν τα ραγίσματα να τονισθούν με το π..

30,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 24,19€

DECORATOR'S VARNISH POLYVINE

Ακρυλικό βερνίκι νερού πολλαπλών χρήσεων. Είναι βερνίκι διακόσμησης και προστασίας όλων των επιφανειών. Είναι αδιάβροχο, προστατεύει τις επιφάνειες από λεκέδες, στίγματα, την θερμότητα, αποτυπώματα, γδαρσίματα, κλπ ενώ επιτρέπει την εξάτμιση των ατμώ..

17,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 14,11€

Decoupage Sealer Glue Finish

Κόλλα-Βερνίκι, διάφανη με βάση το νερό, ιδανική για τεχνικές decoupage. Αδιάβροχη όταν στεγνώσει. Κατάλληλη για χειροτεχνίες πάνω σε ξύλο, γυαλί, χαρτί, πέτρα κ.α.Συσκευασία: 250ml..

4,20€ Χωρίς ΦΠΑ: 3,39€

GEDEO ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΚΗ ΡΗΤΙΝΗ

 Κρυσταλλική ρητίνη, 2 συστατικών για χύτευση και εγκλεισμό αντικειμένων. Άοσμο προϊόν, το οποίο όταν στεγνώσει γίνεται εξαιρετικά σκληρό, τελείως άχρωμο και διάφανο σαν γυαλί. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με όλα τα υλικά όπως, χαρτί, βερνι..

22,51€ Χωρίς ΦΠΑ: 18,15€

Glass Frosting Varnish

To Βερνίκι Αμμοβολής Glass Frosting Varnish Polyvine είναι ακρυλικό γαλάκτωμα τεχνοτροπίας θαμπωμένου γυαλιού.  Δημιουργεί εφέ αμμοβολής πάνω σε γυάλινες επιφάνειες μεταμορφώνοντας οποιοδήποτε απλό γυαλί σε κλασσικά ή μοντέρνα σχέδια. Δεν κιτριν..

7,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 6,05€

MONDO BELLO CHALK WAX ΠΑΣΤΑ ΚΕΡΙΟΥ

To Chalk wax της Mondo bello είναι ειδική πάστα κεριού φινιρίσματος που εφαρμόζεται σε επιφάνειες βαμμένες με Χρώμα κιμωλίας Chalk paint της Tetralux. Κατάλληλο για επιπλέον προστασία του χρώματος κιμωλίας προσφέροντας βελούδινη, λεία υφή και ομοιόμο..

13,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 10,89€

MORRIS CLEAR MATT

Διάφανο βερνίκι ματ, σε μορφή σπρέι. Γρήγορο στέγνωμα. Αντίσταση στις ακτίνες UV.Ανθεκτικό στο πετρέλαιο, χημικά και καιρικές συνθήκες. Κατάλληλο για ξύλο, μέταλλο, αλουμίνιο, γυαλί, πέτρα, πλαστικό.Κίνδυνος-Εξαιρετικά εύφλεκτο αερόλυμα. Περιέκτης υπ..

3,51€ Χωρίς ΦΠΑ: 2,83€

MORRIS CLEAR VARNISH SEMI GLOSS

Διάφανο ακρυλικό βερνίκι ημι-γυαλιστερό, σε μορφή σπρέι. Γρήγορο στέγνωμα. Αντίσταση στις ακτίνες UV.Ανθεκτικό στο πετρέλαιο, χημικά και καιρικές συνθήκες. Κατάλληλο για ξύλο, μέταλλο, αλουμίνιο, γυαλί, πέτρα, πλαστικό.Δεν ξεθωριάζει, δε χαράσσεται.Κ..

3,51€ Χωρίς ΦΠΑ: 2,83€

Εμφάνιση 1 έως 12 από 22 (2 Σελ.)