Σιδηρόστοκοι

Σιδηρόστοκοι

DYNACOAT POLYESTER PUTTY UNIVERSAL

Πολυεστερικός σιδηρόστοκος δύο συστατικών για γέμισμα βαθουλωμάτων και ανωμαλιών στην επιφάνεια μεταλλικών μερών του αυτοκινήτου πριν τη βαφή.Κατάλληλος και για ατσάλι. Συσκευασία: 1,8Kg και 0,9KgΠροσοχή. Μόνο για επαγγελματική χρήση.Προκαλεί σοβαρό ..

8,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 6,45€

F202 ZINC PLUS FILLER

Πολυεστερικός σιδηρόστοκος με κύριο χαρακτηριστικό την εξαιρετική πρόσφυση στους πιο δύσκολους τύπους γαλβανιού και αλουμίνιου. Εχει εξαιρετικά γεμιστικές ιδιότητες και παρουσιάζει μια πολύ λεία επιφάνεια κατά την εφαρμογή του. Φυσικά εφαρμόζεται σε ..

12,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 9,68€

F213 UNIPLUS ΣΙΔΗΡΟΣΤΟΚΟΣ ΜΠΕΖ

Η εξέλιξη του κλασικού πολύ γεμιστικού σιδηρόστοκου 2 συστατικών, κατάλληλος για εφαρμογή σε όλα τα μέταλλα (αλουμίνιο-γαλβανιζέ-παλιές μαύρες λαμαρίνες).  Στεγνώνει  πολύ γρήγορα  σε (20-30) λεπτά και τρίβεται εύκολα Με γυαλόχαρτο Ρ10..

12,60€ Χωρίς ΦΠΑ: 10,16€

F250 BODYFIBER ΣΤΟΚΟΣ ΜΕ ΙΝΕΣ ΓΥΑΛΙΟΥ

Πολυεστερικός σιδηρόστοκος δυο συστατικών με ίνες υάλου, κατάληλος για την γεφύρωση και το γέμισμα μεγάλων ανωμαλιών. Επίσης κατάλληλος για το γέμισμα σκουριασμένων επιφανειών. Εύκολος στην εφαρμογή, γρήγορος στο στέγνωμα, και πολύ εύκολος στο τρίψιμ..

12,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 10,08€

NOVOL ΣΙΔΗΡΟΣΤΟΚΟΣ SOFT PLUS

Σιδηρόστοκος κίτρινος (MULTIFUNCTIONAL) με ιδιότητες γεμιστικού και φινιρίσματος. Εφαρμόζεται σε μέταλλο, αλουμίνιο, γαλβάνιζε, πολυεστερικές επιφάνειες και παλιές βαμμένες επιφάνειες. Στεγνώνει σε 20-30 λεπτά / 20oC, τρίβεται εξαιρετικά με P120 προσ..

9,99€ Χωρίς ΦΠΑ: 8,06€

SPECTRAL ΣΙΔΗΡΟΣΤΟΚΟΣ SOFT LIGHT

Σιδηρόστοκος ελαφρύς (MULTIFUNCTIONAL) με τεχνολογία αλλαγής χρώματος (γαλάζιο-λευκό) κατά τη διάρκεια του στεγνώματος. Εφαρμόζεται ως γεμιστικός ή φινιρίσματος σε μέταλλο, αλουμίνιο, γαλβάνιζε, πολυεστερικές επιφάνειες και παλιές βαμμένες επιφάνειες..

14,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 11,29€

UNIFINE ΣΙΔΗΡΟΣΤΟΚΟΣ ΛΕΥΚΟΣ

Δυο συστατικών λεπτόκοκκος πολυεστερικός σιδηρόστοκος, ειδικός και για φινιρίσματα. Κατάλληλος για εφαρμογές σε όλες τις μεταλλικές επιφάνειες (αλουμίνιο-γαλβανιζέ-χρώμιο-παλιές μαύρες λαμαρίνες).  Έχει εξαιρετική πρόσφυση σε πλαστικούς προφυλακ..

9,99€ Χωρίς ΦΠΑ: 8,06€

Στόκος Dynacoat Polyester Putty Extra

Πολυεστερικός σιδηρόστοκος δύο συστατικών κατάλληλος για το γέμισμα βαθουλωμάτων και ανωμαλιών των μεταλλικών μερών του αυτοκινήτου. Κατάλληλος και για ατσάλι. Συσκευασία 380grΠροσοχή. Μόνο για επαγγελματική χρήση.Προκαλεί σοβαρό οφθαλμικό ερεθισμό.Π..

5,51€ Χωρίς ΦΠΑ: 4,44€

Στόκος Γενικής Χρήσης MULTISOFT

Γενικής χρήσεως σιδηρόστοκος σπάτουλας, δύο συστατικών, για χονδρό και ψιλό στοκάρισμα για όλες τις μεταλλικές, γαλβανισμένες και αλουμινίου επιφάνειες . Ένα προϊόν για όλες τις χρήσεις. Γενικής χρήσεως στόκος σπάτουλας ιδιαίτερα εύκολος στην εφαρμογ..

19,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 15,32€

Εμφάνιση 1 έως 9 από 9 (1 Σελ.)