Αλουμίνιο-Γαλβανιζέ

989 4:1 ΕΠΟΞΕΙΔΙΚΟ ΑΣΤΑΡΙ

Eποξειδικό αστάρι δύο συστατικών με αντισκωριακές ιδιότητες και άριστη απόδοση, ικανότητα μόνωσης, προσκόλληση, γεμιστικότητα, υπαίθρια αντοχή και ανθεκτικότητα στα κτυπήματα. Κατάλληλο για γυμνή άτριφτη κοινή λαμαρίνα, αλουμίνιο, ανοξείδωτες και ψευ..

22,51€ Χωρίς ΦΠΑ: 18,15€

EPOXY PRIMER SPRAY

1Κ εποξικό αστάρι με εξαιρετικές αντιδιαβρωτικές ιδιότητες και πολύ καλή μόνωση από την υγρασία. Ιδανικό για μικροεπισκευές. Κατάλληλο για σχεδόν όλες τις επιφάνειες, συμπεριλαμβανομένων των: ατσάλι, γαλβανισμένο και ανοξείδωτο χάλυβα, αλουμίνιο ..

9,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 7,26€

GLANOL METAL POLISH

Το Glanol Metal polish είναι ένα μοναδικό ήπιο στιλβωτικό που χαρίζει σε μέταλλα χωρίς βαφή (ανοξείδωτο χάλυβα, χρώμιο, ασήμι, ορείχαλκο, χαλκό, κασσίτερο, αλουμίνιο) μια αστραφτερή γυαλάδα. Η ειδική φόρμουλα σχηματίζει προστατευτικό φίλμ που απωθεί ..

5,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 4,03€

HAMMERITE DIRECT TO GALV

To HAMMERITE DIRECT TO GALV είναι χρώμα για απευθείας χρήση σε μη σιδηρές επιφάνειες, που δε σκουριάζουν, όπως οι γαλβανιζέ, το αλουμίνιο, το ατσάλι, ο μπρούτζος, ο χαλκός. Βασίζεται σε αλκυδικές ρητίνες ειδικά σχεδιασμένες για γενική χρήση, που αποδ..

19,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 15,32€

P961 1K ETCH Primer

Αστάρι πρόσφυσης-αντισκωριακό ενός συστατικού, για  όλα τα μέταλλα. Κατάλληλο για όλα τα μέταλλα (αλουμίνιο, γαλβανιζέ, ανοξείδωτο, κοινό μέταλλο). Έχει πολύ καλή πρόσφυση σε άτριφτες επιφάνειες, στεγνώνει σε 20-45 λεπτά στους 23°C και βάφε..

16,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 12,90€

P965 WASH PRIMER ΔΙΑΦΑΝΟ ΑΣΤΑΡΙ

Εξαιρετικό διάφανο αστάρι. Κατάλληλο για αλουμινένιες, ανοξείδωτες, γαλβανιζέ και ψευδαργυρωμένες επιφάνειες.Συσκευασία: σπρέι 400ml..

7,20€ Χωρίς ΦΠΑ: 5,81€

SONAX ΑΛΟΙΦΗ ΓΙΑ ΧΡΩΜΙΟ & ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ

Sonax Κρέμα Καθαρισμού Για Χρώμιο-Αλουμίνιο. Γυαλιστικό για αλουμίνιο και μεταλλικά διακοσμητικά όπως ο χαλκός, μπρούτζος και χρώμιο. Αφαιρεί τη σκουριά και τη μαυρίλα γρήγορα και αποτελεσματικά. Διαλύει ρύπους και σκουριές και επαναφέρει την αρχική ..

5,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 4,44€

ZAPON SPRAY

Βερνίκι μετάλλων σε μορφή σπρέι. Διάφανο βερνίκι ακρυλικής ποιότητας κατάλληλο για εφαρμογή σε όλες τις μεταλλικές επιφάνειες όπως χαλκός, αλουμίνιο, μπρούτζος κ.α, προσφέροντας υψηλή γυαλάδα και μεγάλη προστασία.Κίνδυνος-Εξαιρετικά εύφλεκτο αερόλυμα..

9,99€ Χωρίς ΦΠΑ: 8,06€

ΑΣΤΑΡΙ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ & ΓΑΛΒΑΝΙΖΕ

Το ΑΣΤΑΡΙ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ & ΓΑΛΒΑΝΙΖΕ είναι ειδικό αστάρι, με πολύ καλή πρόσφυση σε μη σιδηρές επιφάνειες όπως αλουμίνιο και γαλβανιζέ λαμαρίνες. Είναι επίσης κατάλληλο για επιφάνειες από ανοξείδωτο χάλυβα και χαλκό. Παρέχει αντισκωριακή προστασία, στ..

11,30€ Χωρίς ΦΠΑ: 9,11€

ΚΕΤΣΕΣ ΜΕ ΑΞΟΝΑΚΙ

Κετσές με αξονάκι για καθαρισμό μετάλλων. Κατάλληλο για καθαρισμό και γυάλισμα επιφανειών από γυμνό αλουμίνιο, χαλκό, μπρούτζο, χρώμιο, σε συνδυασμό με αλοιφές μετάλλων. Για χρήση με οικιακό δράπανο. Διάμετρος 80mm...

3,20€ Χωρίς ΦΠΑ: 2,58€

Εμφάνιση 1 έως 10 από 10 (1 Σελ.)