Αλουμίνιο/Γαλβανιζέ

960 Wash Primer Spray

Αντισκωριακό - ενδιάμεσο αστάρι  πρόσφυσης για γαλβανιζέ, ανοξείδωτα, αλουμίνια και κοινά μέταλλα. Συσκευασία: Σπρέι 400ml..

5,80€ Χωρίς ΦΠΑ: 4,68€

989 Epoxy Primer Surfacer

Eποξειδικό αστάρι δύο συστατικών με αντισκωριακές ιδιότητες και άριστη απόδοση, ικανότητα μόνωσης, προσκόλληση, γεμιστικότητα, υπαίθρια αντοχή και ανθεκτικότητα στα κτυπήματα. Κατάλληλο για γυμνή άτριφτη κοινή λαμαρίνα, αλουμίνιο, ανοξείδωτες και ψευ..

17,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 14,11€

HAMMERITE DIRECT TO GALV

To HAMMERITE DIRECT TO GALV είναι χρώμα για απευθείας χρήση σε μη σιδηρές επιφάνειες, που δε σκουριάζουν, όπως οι γαλβανιζέ, το αλουμίνιο, το ατσάλι, ο μπρούτζος, ο χαλκός. Βασίζεται σε αλκυδικές ρητίνες ειδικά σχεδιασμένες για γενική χρήση, που αποδ..

13,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 10,89€

P961 1K ETCH Primer Spray

Αστάρι πρόσφυσης-αντισκωριακό ενός συστατικού, για  όλα τα μέταλλα. Κατάλληλο για όλα τα μέταλλα (αλουμίνιο, γαλβανιζέ, ανοξείδωτο, κοινό μέταλλο). Έχει πολύ καλή πρόσφυση σε άτριφτες επιφάνειες, στεγνώνει σε 20-45 λεπτά στους 23°C και βάφε..

14,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 11,29€

SONAX ΑΛΟΙΦΗ ΓΙΑ ΧΡΩΜΙΟ & ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ

Sonax Κρέμα Καθαρισμού Για Χρώμιο-Αλουμίνιο. Γυαλιστικό για αλουμίνιο και μεταλλικά διακοσμητικά όπως ο χαλκός, μπρούτζος και χρώμιο. Αφαιρεί τη σκουριά και τη μαυρίλα γρήγορα και αποτελεσματικά. Διαλύει ρύπους και σκουριές και επαναφέρει την αρχική ..

4,54€ Χωρίς ΦΠΑ: 3,66€

ZAPON SPRAY

Βερνίκι μετάλλων σε μορφή σπρέι. Διάφανο βερνίκι ακρυλικής ποιότητας κατάλληλο για εφαρμογή σε όλες τις μεταλλικές επιφάνειες όπως χαλκός, αλουμίνιο, μπρούτζος κ.α, προσφέροντας υψηλή γυαλάδα και μεγάλη προστασία...

7,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 6,05€

ΑΣΤΑΡΙ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ & ΓΑΛΒΑΝΙΖΕ

Το ΑΣΤΑΡΙ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ & ΓΑΛΒΑΝΙΖΕ είναι ειδικό αστάρι, με πολύ καλή πρόσφυση σε μη σιδηρές επιφάνειες όπως αλουμίνιο και γαλβανιζέ λαμαρίνες. Είναι επίσης κατάλληλο για επιφάνειες από ανοξείδωτο χάλυβα και χαλκό. Παρέχει αντισκωριακή προστασία, στ..

8,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 6,85€

ΚΕΤΣΕΣ ΜΕ ΑΞΟΝΑΚΙ

Κετσές με αξονάκι για καθαρισμό μετάλλων. Κατάλληλο για καθαρισμό και γυάλισμα επιφανειών από γυμνό αλουμίνιο, χαλκό, μπρούτζο, χρώμιο, σε συνδυασμό με αλοιφές μετάλλων. Για χρήση με οικιακό δράπανο. Διάμετρος 80mm...

3,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 2,42€

Εμφάνιση 1 έως 8 από 8 (1 Σελ.)