Γιατι να αγορασετε απο εμας;

Aκόμη αναρωτιέστε γιατί να επιλέξετε το xroma-radis.gr για τι αγορές σας;

1. Μεγάλη Γκάμα Προϊόντων.

Στο xroma-radis.gr θα βρείτε μια τεράστια ποικιλία προιόντων απο τις πιο γνωστές εταιρείες στον χώρο των χρωμάτων και των εργαλείων. Στόχος μας είναι να καλύψουμε πλήρως τις αναγκές ακόμη και των πιο απαιτητικών πελατών μας προσφέροντας τις πιο δημοφιλείς σειρές προιόντων. 

2. Άμεση Παράδοση των Προϊόντων.

Οι άρτιες εγκαταστάσεις μας, το πλήρως αυτοματοποιήμενο σύστημα παραγγελίας, το εξειδικευμένο προσωπικό μας σε συνδυασμό με την αποστολή των προιόντων απο τις μεγαλύτερες εταιρίες ταχυμεταφορών, εξασφαλίζουν την παράδοση των προιόντων σας στον ταχύτερο δυνατό χρόνο!

3. Χαμηλές Τιμές

Προσπαθούμε καθημερινά να πετυχαίνουμε για το αγοραστικό μας κοινό τις πιο φθηνές τιμές της αγοράς! Καθημερινά ανανεώνονται οι επιλογές σας με τα ελκυστικότερα πακέτα προσφορών.

4. Υποστήριξη μετά την πώληση.

Αν χρειάζεστε κάποια βοήθεια για να ολοκληρώσετε μια παραγγελία ή αν έχετε οποιαδήποτε απορία ή θέλετε βοήθεια στην εφαρμοφή των προϊόντων μας, μπορούμε να σας βοηθήσουμε άμεσα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να καλέσετε στο τηλέφωνο 23310 - 22572 ή να μας στείλετε email στο veria@xroma-radis.gr.

5. Απολύτως Ασφαλείς Συναλλαγές.

To xroma-radis.gr για την πραγματοποίηση online αγορών χρησιμοποιεί το paypal, εξασφαλίζοντας με αυτό τον τρόπο την απόλυτη ασφάλεια των τραπεζικών σας στοιχείων κατα την διάρκεια των συναλλαγών σας. Επίσης σας παρέχουμε και την δυνατότητα κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό. Αναλυτικά τους τρόπους πληρωμής μπορείτε να τους δείτε απο την κατηγορία Τρόποι Πληρωμής

6. Πλήρες και Αναλυτικό Περιέχομενο.

Στο xroma-radis.gr μπορείτε να επιλέξετε το προιόν που σας ταιριάζει. Έχουμε εργαστεί σκληρά ώστε να σας παρέχουμε τις πιο αξιόπιστες πληροφορίες για κάθε προιόν ξεχωριστά ώστε να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε το προιόν που ταιριάζει στις ανάγκες σας. Επίσης, έχουμε ταξινομήσει τα προιόντα με διαφορετικούς τρόπους ώστε να βρείτε το προιόν που ξάχνετε είτε μέσω brand, είτε μέσω είδους είτε μέσω του στόχου που θέλετε να επιτύχετε! 

7. Εγγύηση Ποιότητας Προιόντων.

Όλα τα προϊόντα που πωλούνται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα είναι γνήσια! Συνεργαζόμαστε με τις καλύτερες εταιρείες χρωμάτων και σας προτείνουμε μόνο αναγνωρισμένα προιόντα καθώς θέλουμε να επιλέγετε αποκλείστικα προιόντα υψηλής ποιότητας.