Ακυρωση Παραγγελιας

Ακύρωση της παραγγελίας δύναται να γίνει στις κάτωθι περιπτώσεις :

Πριν ολοκληρωθεί η παραγγελία, κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής διαδικασίας της παραγγελιάς σας μπορείτε να πατήσετε το κουμπί «Ακύρωση» που υπάρχει στην φόρμα παραγγελίας και εμφανίζεται στην οθόνη σας. Κάνοντας «κλικ» στο κουμπί αυτό, διακόπτεται αυτόματα η διαδικασία παραγγελιάς.

Εάν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία αλλά δεν έχει αποσταλεί ακόμα το προϊόν, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το κατάστημα μας τηλεφωνικά: 23310-22572 ή μέσω e-mail: veria@xroma-radis.gr και ένας συνεργάτης μας θα αναλάβει την ακύρωση της παραγγελίας σας.

Μετά την παραλαβή του προϊόντος, επικοινωνήστε με το κατάστημα μας τηλεφωνικά: 23310 - 22572 ή μέσω e-mail: veria@xroma-radis.gr  ώστε να εξηγήσετε το λόγο που επιθυμείτε την ακύρωση της παραγγελίας. Ένας συνεργάτης μας θα σας εξυπηρετήσει άμεσα και θα σας ενημερώσει για όλες τις επιλογές σας.

Σημαντικό!!! Σε κάθε περίπτωση και για όλες τις ανωτέρω περιπτώσεις το ανώτατο χρονικό περιθώριο ακύρωσης δεν δύναται να παραταθεί πέραν των 24 ωρών.

Σημαντικό!!! H ακύρωση προϊόντων ισχύει μόνο για τυποποιημένα προϊόντα. Δεν ισχύει για χρώματα που ετοιμάζονται κατόπιν παραγγελίας, είτε σε χρώματα οικοδομής είτε αυτοκινήτου.