Επιστροφή Προιόντος

Ο αγοραστής έχει το δικαίωμα να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, ανακοινώνοντας το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας πέντε (5) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που θα παρέλαβει τα προϊόντα.

Στην περίπτωση αυτή ο αγοραστής επιβαρύνεται με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί ο αγοραστής να επιστρέψει βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, χωρίς δηλαδή να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους, μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο.

Για την επιθυμία του αγοραστή να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα πρέπει ο αγοραστής να μας ειδοποιήσει εγγράφως στην διεύθυνση : οδός Σταδίου 15 59100 Βέροια, Ελλάδα ή στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση veria@xroma-radis.gr αναφέροντας ημερομηνία/αριθμό παραστατικού αγοράς εντός της ως άνω προθεσμίας.

Υπό την προϋπόθεση ότι θα λάβετε έγγραφη έγκριση επιστροφής από το κατάστημα, η διεύθυνση στην οποία πρέπει να σταλούν τα προϊόντα προς επιστροφή είναι: στην οδό Σταδίου 15, 59100 Βέροια, Ελλάδα.

Για την αποφυγή ταλαιπωρίας του αγοραστή, καλό είναι να ελέγχει προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας του την κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, κλπ).

Στην περίπτωση που ο αγοραστής διαπιστώσει κάποιο ελάττωμα πρέπει να επικοινωνήσει με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα αμέσως μετά την παράδοση την ίδια ημέρα ή την επόμενη εργάσιμη στο 23310 - 22572 ή στο email veria@xroma-radis.gr

Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων και αναλόγως αφενός με τον τρόπο που επέλεξε να πληρώσει την παραγγελία του και αφετέρου τον τρόπο που θα πραγματοποιηθεί η επιστροφή τους, η επιστροφή των χρημάτων του αγοραστή θα ολοκληρωθεί εντός 30 ημερών από την ημερομηνία που θα παραληφθούν τα προϊόντα από το κατάστημα.

Σημαντικό!!! H επιστροφή προϊόντων ισχύει μόνο για τυποποιημένα προϊόντα. Δεν ισχύει για χρώματα που ετοιμάζονται κατόπιν παραγγελίας, είτε σε χρώματα οικοδομής είτε αυτοκινήτου.