Τροποι Aποστολης

Το xroma-radis.gr με γνώμονα και μοναδικό σκοπό την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτησή σας λόγο της δεδομένης κατάστασης που αντιμετωπίζουμε όλοι μας αυτή την περίοδο, παραμένουμε δίπλα σας μέσω του www.xroma-radis.gr και του τηλεφωνικού μας κέντρου στο 23310 22572.

Συνεργαζόμαστε με τα καλύτερα πρακτορεία μεταφορών ανά την Ελλάδα και μέσα από μια διαδικασία συνεχούς αξιολόγησης της ποιότητας των υπηρεσιών που προσφέρουν, φροντίζει τα δέματα των παραγγελιών να φτάνουν άμεσα και με ασφάλεια στον προορισμό τους. Μόλις η παραγγελία σας φτάσει στον προορισμό της, το εκάστοτε πρακτορείο επικοινωνεί μαζί σας και σας υποδεικνύει τον τρόπο με τον οποίο θα γίνει η παράδοση του δέματος.

Οι τρόποι αποστολής των προϊόντων είναι :

- Αποστολή με εταιρία ταχυμεταφοράς

Η παραγγελία σας αποστέλλεται στη διεύθυνση που μας υποδείξατε κατά την παραγγελία σας με εταιρία ταχυμεταφοράς (courier). Η παράδοση στο νομό Ημαθίας γίνεται την επόμενη εργάσιμη της παραγγελίας σας (εφόσον τα προϊόντα είναι διαθέσιμα). Για την πόλη της Βέροιας υπάρχει η δυνατότητα παράδοσης από εμάς αυθημερόν. Στις υπόλοιπες περιοχές της χώρας ο χρόνος παράδοσης μπορεί να είναι 3-7 εργάσιμες ημέρες. Λόγω των ειδικών συνθηκών, ενδέχεται να υπάρξουν μικρές καθυστερήσεις.

- Αποστολή με μεταφορική εταιρία της επιλογής σας

Κατόπιν συνεννοήσεως μπορούμε να σας αποστείλουμε τα προϊόντα που αγοράσατε με μία μεταφορική εταιρία της επιλογής σας, η οποία θα είναι υπεύθυνη για την παραλαβή των εμπορευμάτων και την παράδοση τους σε σας. Με αυτό τον τρόπο αποστολής δεν ισχύει η μέθοδος της αντικαταβολής για εξόφληση των αγορών σας.

- Αποστολή με πρακτορείο μεταφορών (ισχύει για αποστολές άνω των 20kg)

Κατόπιν συνεννοήσεως μπορούμε να σας αποστείλουμε τα προϊόντα που αγοράσατε με μία συμβατική μεταφορική εταιρία. Με αυτό τον τρόπο αποστολής δεν ισχύει η μέθοδος της αντικαταβολής για εξόφληση των αγορών σας. Η χρέωση θα σας ανακοινωθεί με email ή τηλεφωνικώς, πριν από την αποστολή των εμπορευμάτων.

- Παραλαβή από τις εγκαταστάσεις μας

Εάν δεν επιθυμείτε την επιβάρυνση των εξόδων αποστολής μπορείτε να έρθετε εσείς και να παραλάβετε από τις εγκαταστάσεις μας τα προϊόντα που έχετε παραγγείλει, κατόπιν συνεννοήσεως με το αντίστοιχο τμήμα της εταιρίας μας. Για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση ή πληροφορία παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας

* Η εταιρία μας διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τους τρόπους και τις τιμές αποστολής κατά βούληση και χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση.

** Υπάρχει η δυνατότητα αποστολής παραγγελιών και εκτός Ελλάδος. Στην περίπτωση αυτή ο τρόπος και τα έξοδα αποστολής καθορίζονται κατόπιν συνεννοήσεως με την εταιρία μας. Οι χρόνοι παράδοσης είναι ενδεικτικοί και μπορούν να διαφοροποιηθούν ανάλογα με τις συνθήκες, όπως απεργίες ή ακραία καιρικά φαινόμενα. Στους χρόνους παράδοσης δεν προσμετρούνται σαββατοκύριακα και αργίες.