Προφίλ

Η επιχείρηση  Ράδης A. Βασίλειος - Χρώματα Σιδηρικά δραστηριοποιείται στο χώρο των χρωμάτων απο το 1979.

Ιδρυτής είναι ο κ. Ράδης Βασίλειος ο οποίος ξεκίνησε τη δραστηριότητα του σαν επιχείρηση σηδιρικών. Ο κλάδος των χρωμάτων εισήλθε στην επιχείρηση λίγα χρόνια αργότερα, το 1983, με την είσοδο του υιού του, κ Ράδη Απόστολο στην επιχείρηση, ο οποίος συνεχίζει, μαζί με τη τρίτη πλέον γενιά, να διευθύνει και να φροντίζει για την ορθή λειτουργεία της επιχείρησης αλλά και να μοιραζεται τις εξειδικευμένες γνώσεις του πάνω στο χώρο των χρωμάτων.

Εδώ και 30 χρόνια, η επιχείρηση προσφέρει τις καλύτερες και πιό αξιόπιστες λύσεις για τη φροντίδα και περιποίηση του σπιτιού και του αυτοκινήτου, σε επαγγελματίες και ερασιτέχνες. Η επιχείρησή μας έχει πετύχει μακροχρόνιες συνεργασίες με τους καλύτερους προμηθευτές τόσο στο χώρο του αυτοκινήτου όσο και των οικοδομικών χρωμάτων εξασφαλίζοντας έτσι τα πιό ποιοτικά και αξιόπιστα προιόντα για κάθε ανάγκη.

Οι υψηλής ποιότητας υπηρεσίες που παρέχει η επιχείρηση, την έχουν οδηγήσει στη Νο 1 επιλογή για τους επαγγελματίες φανοβαφείς του Νομού Ημαθίας, κι όχι μόνο, μετρώντας συνεργασίες για πάνω απο είκοσι χρόνια...

Είναι "Σύγχονο" γιατί ακολουθεί πάντα τις εξελίξεις του κλάδου, προσαρμόζεται στις απαιτήσεις της εποχής και  χρησιμοποιεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας προκειμένου να ικανοποιήσει τις ανάγκες των καταναλωτών.

Στόχος της επιχείρησης είναι η συνεχόμενη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών, μέσω της κατανόησης των αναγκών σας και παρέχοντάς σας τα καλύτερα προιόντα.