Στόκοι/Σοβάδες

Στόκοι/Σοβάδες

AK-20 ΚΟΛΛΑ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ

Υψηλής ποιότητας ρητινούχα κόλλα πλακιδίων με βάση το τσιμέντο. Έχει μηδενική ολίσθηση και μεγάλο ανοιχτό χρόνο επικόλλησης. Πεδία εφαρμογής: Κόλληση απορροφητικών και μη απορροφητικών πλακιδίων (π.χ. gres porcelanato), πλακιδίων μεγάλων διαστάσεων κ..

3,70€ Χωρίς ΦΠΑ: 2,98€

DUROCRET ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΙΚΟ ΤΣΙΜΕΝΤΟΚΟΝΙΑΜΑ

Ρητινούχο επισκευαστικό τσιμεντοκονίαμα. Κατάλληλο για επισκευές επιφανειών σκυροδέματος, τοιχοποιιών, σοβάδων, κατασκευή κορφιάδων στεγών, κατασκευή λουκιών κτλ.Παρέχει αντοχή σε τριβές, πολύ καλή πρόσφυση με το υπόστρωμα,υδαταπωθητικότητα,απλοποίησ..

3,70€ Χωρίς ΦΠΑ: 2,98€

KNAUF EXTRA WHITE

Στόκος σπατουλαρίσματος για εσωτερικούς χώρους. Πρόκειται για ένα μεγάλου χρόνου ξήρανσης υλικό σπατουλαρίσματος και φινιρίσματος με βάση πολυμερές οξικού βινυλίου σε μορφή σκόνης. Προορίζεται για χρήση σε εσωτερικούς χώρους και εφαρμόζεται σε τοίχου..

3,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 2,42€

KNAUF FUGENFULLER LEICHT

Το Knauf Fugenfuller leicht είναι στόκος με βάση το γύψο για αρμολλόγηση με το χέρι και ταινία αρμού σε γυψοσανίδες με άκρα HRAK, AK και για επικόλληση και στοκάρισμα γωνιόκρανων. Επίσης κατάλληλο για επιδιόρθωση ρωγμών και χτυπημάτων σε γυψοσανίδες ..

4,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 3,23€

KNAUF ROTBAND ΕΤΟΙΜΟΣ ΣΟΒΑΣ

Ο Knauf ROTBAND είναι έτοιμος σοβάς εσωτερικών χώρων με βάση τον Γύψο και κατάλληλα επεξεργασμένο περλίτη και διαβαθμισμένη μαρμαρόσκονη. Ανήκει στην ομάδα κονιαμάτων PIV a σύμφωνα με το DIN I8550. Είναι το ιδανικό προϊόν για σοβάτισμα με το χέρ..

10,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 8,06€

KNAUF SUPER FINISH

Ετοιμόχρηστο υλικό φινιρίσματος σε μορφή πάστας.Για χρήση σε εσωτερικούς χώρους. Ιδανικό για χρήση με το χέρι και με μηχανή Airless. Για σπατουλάρισμα γυψοσανίδων, μπετόν και επιφανειών σοβά.Συσκευασία: 6kg και 20Kg..

5,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 4,44€

KNAUF ΓΥΨΟΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΑΣ

Λεπτόκοκκος υψηλής αντοχής γύψος για γύψινες διακοσμήσειςΣυσκευασία 5Kg..

3,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 2,42€

NEOPAL STUCCO ΣΤΟΚΟΣ ΣΠΑΤΟΥΛΑΡΙΣΜΑΤΟΣ

Το NEOPAL STUCCO είναι στόκος σπατουλαρίσματος μεγάλων επιφανειών, έτοιμος προς χρήση σε εσωτερικούς τοίχους από σοβά, γυψοσανίδες ή μπετόν. Έχει πολύ καλά γεμίσματα, δουλεύεται εύκολα και απλώνει θαυμάσια. Στεγνώνει γρήγορα και τρίβεται πολύ εύκολα ..

4,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 3,63€

STUCCOCRET ΣΤΟΚΟΣ ΣΠΑΤΟΥΛΑΡΙΣΜΑΤΟΣ

Στόκος σπατουλαρίσματος για την εξομάλυνση και προετοιμασία επιφανειών τοίχου που πρόκειται να καλυφθούν με βαφή. Είναι κατάλληλο για επιφάνειες σοβά ή σκυροδέματος. Αντικαθιστά τους λαδόστοκους και άλλα παρόμοια υλικά. Eίναι ένα λευκό, ιδιαίτερα λεπ..

3,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 2,42€

UNICRET FAST ΤΑΧΥΠΗΚΤΟΣ ΣΟΒΑΣ

Ταχύπηκτος, λευκός επισκευαστικός σοβάς. Ιδανικός για γρήγορες επιδιορθώσεις σοβάδων σε παλιές και νέες κατασκευές. Αντικαθιστά τις αντίστοιχες χρήσεις του γύψου στην οικοδομή.Προσφέρει σταθερή ποιότητα, απλοποίηση των εργασιών,ταχύτητα εργασιών,πολύ..

3,20€ Χωρίς ΦΠΑ: 2,58€

UNICRET ΚΟΝΙΑΜΑ ΓΙΑ ΣΟΒΑΤΙΣΜΑ & ΚΤΙΣΙΜΟ

Κονίαμα για σοβάτισμα και κτίσιμο.Συσκευασία: 25Kg..

7,40€ Χωρίς ΦΠΑ: 5,97€

VIVECHROM ΣΤΟΚΟΣ ΣΠΑΤΟΥΛΑΡΙΣΜΑΤΟΣ

Ο Vivechrom ΣΤΟΚΟΣ ΣΠΑΤΟΥΛΑΡΙΣΜΑΤΟΣ είναι εξαιρετικά λεπτόκοκκος τσιμεντοειδής στόκος σε σκόνη, ενισχυμένος με ειδικές ακρυλικές ρητίνες. Χρησιμοποιείται για το στοκάρισμα, σπατουλάρισμα και την εξομάλυνση επιφανειών εσωτερικών και εξωτερικών χώρων π..

3,80€ Χωρίς ΦΠΑ: 3,06€

Εμφάνιση 1 έως 12 από 18 (2 Σελ.)